FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jesmo li zadovoljni sa dovedenim igracima ili cemo dovest nekoga ko je sutao loptu u zadnjih pola godine ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Odbrana i golman najgori segment lige i tu se nista apsolutno nije uradilo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Hoće li nesposobni kreteni napustiti UO?
Sjetili su se zakazati skupstinu. Jest da je tek 07.02, al dobro
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Koju skupštinu čekamo? Onu skupštinu čiji delegati tuže klub zbog pozajmica?
-
- Kontakt:
Koji ljudi tacnomuharemovicdzelo je napisao/la: ↑27 jan 2024, 20:14Koju skupštinu čekamo? Onu skupštinu čiji delegati tuže klub zbog pozajmica?
Nik Salihamidzic sin Hasana bi nas mogao pojacati. U Bayernu nije dobio pravu sansu , igrao je za nasu mladu repku.
Jel ima tekma danas. Bruno reče svako 4 dana utakmica?
Raja, pretpostavljam da je dobar dio vas gledao ove prijateljske (ja to ne gledam već godinama, još od kako ih je Amar gubio
), pa me zanima kakva su bila pojačanja?
Jesu li Radovac i Hiroš spremni fizički (mada nisu puno ni igrali koliko sam upratio) i šta je sa onim bekom Radinovićem, hoću li leksilijume i zbog njega piti?

Jesu li Radovac i Hiroš spremni fizički (mada nisu puno ni igrali koliko sam upratio) i šta je sa onim bekom Radinovićem, hoću li leksilijume i zbog njega piti?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Malic je za ovog Evra, dakle pojacat ces dozu.Raonffa je napisao/la: ↑28 jan 2024, 10:55Raja, pretpostavljam da je dobar dio vas gledao ove prijateljske (ja to ne gledam već godinama, još od kako ih je Amar gubio), pa me zanima kakva su bila pojačanja?
Jesu li Radovac i Hiroš spremni fizički (mada nisu puno ni igrali koliko sam upratio) i šta je sa onim bekom Radinovićem, hoću li leksilijume i zbog njega piti?![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
E hvalaKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 jan 2024, 11:14Malic je za ovog Evra, dakle pojacat ces dozu.Raonffa je napisao/la: ↑28 jan 2024, 10:55Raja, pretpostavljam da je dobar dio vas gledao ove prijateljske (ja to ne gledam već godinama, još od kako ih je Amar gubio), pa me zanima kakva su bila pojačanja?
Jesu li Radovac i Hiroš spremni fizički (mada nisu puno ni igrali koliko sam upratio) i šta je sa onim bekom Radinovićem, hoću li leksilijume i zbog njega piti?![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Radovac i Karic ce biti pojacanja i veliki upgrade sigurno. Mene malo brine sto nismo odbranu pojacali s obzirom da smo tu najtanjiRaonffa je napisao/la: ↑28 jan 2024, 10:55Raja, pretpostavljam da je dobar dio vas gledao ove prijateljske (ja to ne gledam već godinama, još od kako ih je Amar gubio), pa me zanima kakva su bila pojačanja?
A vidiš da neke otpatke dovodimo na probu umjesto da tražimo nekog ko valjaMrkiMedo je napisao/la: ↑28 jan 2024, 14:22Radovac i Karic ce biti pojacanja i veliki upgrade sigurno. Mene malo brine sto nismo odbranu pojacali s obzirom da smo tu najtanjiRaonffa je napisao/la: ↑28 jan 2024, 10:55Raja, pretpostavljam da je dobar dio vas gledao ove prijateljske (ja to ne gledam već godinama, još od kako ih je Amar gubio), pa me zanima kakva su bila pojačanja?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Možda će Bruno igrati na gol više 

-
- Kontakt:
Šta je s bizmarkom zagubio se negdje u putu a dangubic. 20 dana do lige mi opet nemamo ništa što nam treba krasno
Zadnja izmjena: Burgijanje88, dana/u 28 jan 2024, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Eh dobro je vise ne mozemo reci sami smo sebe pobijedili izbjezbali smo to igramo na rezultat
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, Kajkutenjoyer, obagol, Orvel i 41 gost.