Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Judd
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Judd » 27 jan 2024, 17:44

Pa necu dalje da psujem.
Kad opet spomeneš roditelje, opet ću psovati i to je to. :salut:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 27 jan 2024, 18:00

Judd je napisao/la:
27 jan 2024, 17:44
Pa necu dalje da psujem.
Kad opet spomeneš roditelje, opet ću psovati i to je to. :salut:
Ja tvoje roditelje nisam psovao , spomenuo sam ih zbog tvog odgoja jer ko je drugi odgovoran za nečiji odgoj nego roditelji ?

Uglavnom tebi je OK da drugima soliš pamet , a kada tebi sole pamet onda vrijeđaš i psuješ ?

Psuj slobodno , moj ti je savjet kad si već mangup nemoj nikad da se povlačiš , nastavi samo jače . Poslije yebanja nema kajanja .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 27 jan 2024, 18:07

Fikret kod Senada, kako bi jako bilo da progovori do kraja večeras i sve ih ogoli :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 27 jan 2024, 18:14

Arvid je napisao/la:
27 jan 2024, 18:07
Fikret kod Senada, kako bi jako bilo da progovori do kraja večeras i sve ih ogoli :rol:
E to će se morati pogledati , mada ne očekujem ništa spektakularno , biće nešto u smislu Allah je jedan , samo mi on može suditi , presuda je politička i prava istina je da ja nisam kriv .

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 27 jan 2024, 18:25

VensanKasel je napisao/la:
27 jan 2024, 18:14
Arvid je napisao/la:
E to će se morati pogledati , mada ne očekujem ništa spektakularno , biće nešto u smislu Allah je jedan , samo mi on može suditi , presuda je politička i prava istina je da ja nisam kriv .
Ma ja. Realno seljačić, navukle ga iskusne varalice. Al svakako treba pogledati, živ bio @Arvid što napisa. :thumbup:

A i Senadu svanulo. Sinoć Fahrin comeback, večeras ovaj futavac.. pa će vjerovatno Vasković, onda malo neki šatro ratni/ekonomski analitičar, face to face ko na ulici, i Nikšić/Konaković da to sve zaokruže (možda i Komšić, zna i on oko ekskluziva). :kafa:
The saddest thing in life is wasted talent.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 27 jan 2024, 18:37

scholsey je napisao/la:
27 jan 2024, 13:24
Podrška SDA (i svim drugim, ali oni su baš perfekcionirali sistem) i njihovi rezultati na izborima nemaju nikakve veze sa ideologijom, indoktrinacijom ili čime već. Bojim se da su to dječije priče. Princip je vrlo jednostavan i mnogima iz ličnog iskustva poznat.

Glasove koje imaju će uvijek imati. Jer su to ljudi koji su planski instalirani i pod nekom vrstom ucjene ih moraju podržavati. Ovo podrške što su izgubili.. to su vjerovatno likovi koji su otišli iz države, pomrli, neko ih više štiti, nemaju ih više čime ucijeniti (otišli u penziju, djeca završila škole, vratili kredit, itd.). Milion mogućih razloga, svaki je vezan isključivo za nečiji interes.

Uglavnom, takav bolestan koncept nije mogao nastati u društvu koje ga ne želi. Tako da, sve i kad se ovi sklone (što se vjerovatno neće desiti nikad), doći će drugi sa manje/više istom furkom. Neće im biti problem implementirati svoj sistem, jer je SDA kroz sve ove godine uspješno kreirala generacije retarda kojima je takav modus operandi normalan (tipa ovih plaćenika na temi što uzdižu frljavog lopova i ubicu).

Može se tješiti ko koliko hoće, ali sva ova situacija je prvenstveno produkt djelovanja običnog naroda.
The truth has been spoken. Uglavnom se radi o mogućnosti da neko njihov dobije posao i zbog tog će glasati za nekog glavonju u stranci koji opet ima svoje interese i tako do vrha. Kupovinu glasova isto ne treba zaboravit. Jedna od glavnih odlika svih glavešina je da mogu "sredit nešto" ljudima oko sebe i zato ih ljudi cijene i glasaju za njih.

Meni je nevjerovatno koliko jakih ljudi je otišlo iz SDA, a ovi se idalje drže na istom broju glasova.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 27 jan 2024, 18:41

A Fikro malinar je inače skroz nevin, iskoristili ga jadnog. :rol:

Ako je iko zaslužio robiju to je on.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 27 jan 2024, 18:47

scholsey je napisao/la:
27 jan 2024, 18:25
Arvid je napisao/la:
Ma ja. Realno seljačić, navukle ga iskusne varalice. Al svakako treba pogledati, živ bio @Arvid što napisa. :thumbup:

A i Senadu svanulo. Sinoć Fahrin comeback, večeras ovaj futavac.. pa će vjerovatno Vasković, onda malo neki šatro ratni/ekonomski analitičar, face to face ko na ulici, i Nikšić/Konaković da to sve zaokruže (možda i Komšić, zna i on oko ekskluziva). :kafa:
Pa i jeste , nema šta . Posao 10 i više miliona , ti klepiš 200 hiljada , realno ko bi tako malo uzeo ? Ispod miliona nema priče ...

Nije to to za Senada još , treba mu neko da ga pita kako je počeo rat :D

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 27 jan 2024, 18:49

Ma vidiš da je na tabletama i šokiran , syebao se baš ...

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 27 jan 2024, 18:52

Kakva smo mi paradrzava, idoli djeci kriminalci muzičari,političari krivično gonjeni,reketasi, dileri i šta sve ne ,voditelji kriminalci, još drugi voditelji iste te kriminalce ugoste u emisijama, državni službenici hoće drugu državu,vojska podijeljena,policija podijeljena,sport podijeljen
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 27 jan 2024, 18:56

donDondon je napisao/la:
27 jan 2024, 18:52
Kakva smo mi paradrzava, idoli djeci kriminalci muzičari,političari krivično gonjeni,reketasi, dileri i šta sve ne ,voditelji kriminalci, još drugi voditelji iste te kriminalce ugoste u emisijama, državni službenici hoće drugu državu,vojska podijeljena,policija podijeljena,sport podijeljen
Brate sve to kreće od vrha , kad se vrh drastično promjeni nabolje onda će se i ostalo promjeniti .

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 27 jan 2024, 18:59

donDondon je napisao/la:
27 jan 2024, 18:52
Ma nismooooo

Nego jel Sevala to nogirala Fikru i prije presude? Sram je bilo.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 27 jan 2024, 19:01

Čuj osuđen za zloupotrebu položaja. Jel moguće to ili oni u studiju ne znaju šta pričaju? Kakav položaj je imao malinar da ga zloupotrijebi? :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jan 2024, 19:04

27 jan 2024, 18:56
Brate sve to kreće od vrha , kad se vrh drastično promjeni nabolje onda će se i ostalo promjeniti .
Nema vrh veze sa tim.

Sve to kreće od obrazovanja, koje je isto tako na posljednjem mjestu u Evropi. PISA test je pokazao da je situacija vjerovatno nepopravljiva.

E sad, vjerovatno ćeš mi reći da je vrh kriv za loše obrazovanje i ja ću se složiti sa tobom, ali ogroman i najvažniji uticaj je onaj iz kuće.
Svaki drugi učenik u BiH je funkcionalno nepismen. Najlošija postignuća imamo iz prirodnih nauka. Rezultati su za za nekog očekivani, za nekog šokantni, i jasno je da je potrebno poduzeti značajne korake ka poboljšanju obrazovanja. Rješenja u vidu preporuka postoje, i dio su izvještaja. Ono što ohrabruje jeste da učenici u Bosni i Hercegovini općenito imaju pozitivan stav prema obrazovanju. Preko 85% njih vjeruje da će im obrazovanje osigurati bolju budućnost i zaposlenje te da se trud u obrazovanju isplati.", kazala je na predstavljanju rezultata Žaneta Džumhur iz Agencije za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje BiH (APOSO), pod čijom je mjerodavnošću i pod pokroviteljstvom Organizacije za ekonomski razvoj i suradnju (OECD) i organizirano PISA istraživanje u BiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pereira
Kontakt:

Post Postao/la Pereira » 27 jan 2024, 19:05

Tacno u sridu :yawn:
Stone hands👊

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 27 jan 2024, 19:18

Pereira je napisao/la:
27 jan 2024, 19:05

Ne smije se protiv Bakira , jesi ga čuo hhahahahhaha , nemam ja veze sa njima , ne poznajem ih :pinokio:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 27 jan 2024, 19:19

Judd je napisao/la:
27 jan 2024, 19:01
Čuj osuđen za zloupotrebu položaja. Jel moguće to ili oni u studiju ne znaju šta pričaju? Kakav položaj je imao malinar da ga zloupotrijebi? :rol:
Imao je službeni položaj u svojoj firmi, bio odgovorno lice, dakle i to je službeni položaj koji se može zloupotrebiti.
Iskreno, čisto pravno zloupotreba položaja je jedino sto im se moglo i dokazati, pranje para i ostalo je bilo bas baš teško dokazivo.
Malo mi je ovo tanko što priča, da nije optužen a osuđen, i da je namješteno sve niko to ne bi tako ofirno radio. Bez da se vidi sta tačno piše, teško je sta reći.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 27 jan 2024, 19:21

LegendKiller je napisao/la:
27 jan 2024, 19:19
Judd je napisao/la:
Imao je službeni položaj u svojoj firmi, bio odgovorno lice, dakle i to je službeni položaj koji se može zloupotrebiti.
Iskreno, čisto pravno zloupotreba položaja je jedino sto im se moglo i dokazati, pranje para i ostalo je bilo bas baš teško dokazivo.
Malo mi je ovo tanko što priča, da nije optužen a osuđen, i da je namješteno sve niko to ne bi tako ofirno radio. Bez da se vidi sta tačno piše, teško je sta reći.
Pitao je logično pitanje koje sam i je pitao sinoć,

kako Jelka, zapovjednica Solaku i potpisnica svih dokumenata, može biti oslobođena? Je li to zloupotreba položaja više nego zloupotreba položaja malinara?

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 27 jan 2024, 19:25

Judd je napisao/la:
27 jan 2024, 19:21
LegendKiller je napisao/la:
27 jan 2024, 19:19
Judd je napisao/la:
Pitao je logično pitanje koje sam i je pitao sinoć,

kako Jelka, zapovjednica Solaku i potpisnica svih dokumenata, može biti oslobođena? Je li to zloupotreba položaja više nego zloupotreba položaja malinara?
Tako što nije bila u talu sa njima .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2024, 19:30

27 jan 2024, 19:18
Pereira je napisao/la:
27 jan 2024, 19:05

Ne smije se protiv Bakira , jesi ga čuo hhahahahhaha , nemam ja veze sa njima , ne poznajem ih :pinokio:
Ma laže. Isto ovo je pričao i kad je to bilo aktuelno pa su našli dokaze da ga je Bakir slao u Tursku da predstavlja firmu :rol:
Punac mu se vazda družio sa vrhom SDA, imaju mnogo slika zajedno. Ne kažem da je on direktno sa svima dobar i da se čuju svaki dan ali je očita povezanost, barem preko tog punca koji mu je završavao neke stvari.
Jelka je kao odgovorno lice stavila svoj potpis na papir, i mene zanima kako ona može biti oslobođena?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Huske i 5 gostiju.