Kad opet spomeneš roditelje, opet ću psovati i to je to.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja tvoje roditelje nisam psovao , spomenuo sam ih zbog tvog odgoja jer ko je drugi odgovoran za nečiji odgoj nego roditelji ?
E to će se morati pogledati , mada ne očekujem ništa spektakularno , biće nešto u smislu Allah je jedan , samo mi on može suditi , presuda je politička i prava istina je da ja nisam kriv .
Ma ja. Realno seljačić, navukle ga iskusne varalice. Al svakako treba pogledati, živ bio @Arvid što napisa.VensanKasel je napisao/la: ↑27 jan 2024, 18:14E to će se morati pogledati , mada ne očekujem ništa spektakularno , biće nešto u smislu Allah je jedan , samo mi on može suditi , presuda je politička i prava istina je da ja nisam kriv .
The truth has been spoken. Uglavnom se radi o mogućnosti da neko njihov dobije posao i zbog tog će glasati za nekog glavonju u stranci koji opet ima svoje interese i tako do vrha. Kupovinu glasova isto ne treba zaboravit. Jedna od glavnih odlika svih glavešina je da mogu "sredit nešto" ljudima oko sebe i zato ih ljudi cijene i glasaju za njih.scholsey je napisao/la: ↑27 jan 2024, 13:24Podrška SDA (i svim drugim, ali oni su baš perfekcionirali sistem) i njihovi rezultati na izborima nemaju nikakve veze sa ideologijom, indoktrinacijom ili čime već. Bojim se da su to dječije priče. Princip je vrlo jednostavan i mnogima iz ličnog iskustva poznat.
Glasove koje imaju će uvijek imati. Jer su to ljudi koji su planski instalirani i pod nekom vrstom ucjene ih moraju podržavati. Ovo podrške što su izgubili.. to su vjerovatno likovi koji su otišli iz države, pomrli, neko ih više štiti, nemaju ih više čime ucijeniti (otišli u penziju, djeca završila škole, vratili kredit, itd.). Milion mogućih razloga, svaki je vezan isključivo za nečiji interes.
Uglavnom, takav bolestan koncept nije mogao nastati u društvu koje ga ne želi. Tako da, sve i kad se ovi sklone (što se vjerovatno neće desiti nikad), doći će drugi sa manje/više istom furkom. Neće im biti problem implementirati svoj sistem, jer je SDA kroz sve ove godine uspješno kreirala generacije retarda kojima je takav modus operandi normalan (tipa ovih plaćenika na temi što uzdižu frljavog lopova i ubicu).
Može se tješiti ko koliko hoće, ali sva ova situacija je prvenstveno produkt djelovanja običnog naroda.
Pa i jeste , nema šta . Posao 10 i više miliona , ti klepiš 200 hiljada , realno ko bi tako malo uzeo ? Ispod miliona nema priče ...scholsey je napisao/la: ↑27 jan 2024, 18:25Ma ja. Realno seljačić, navukle ga iskusne varalice. Al svakako treba pogledati, živ bio @Arvid što napisa.VensanKasel je napisao/la: ↑27 jan 2024, 18:14E to će se morati pogledati , mada ne očekujem ništa spektakularno , biće nešto u smislu Allah je jedan , samo mi on može suditi , presuda je politička i prava istina je da ja nisam kriv .![]()
A i Senadu svanulo. Sinoć Fahrin comeback, večeras ovaj futavac.. pa će vjerovatno Vasković, onda malo neki šatro ratni/ekonomski analitičar, face to face ko na ulici, i Nikšić/Konaković da to sve zaokruže (možda i Komšić, zna i on oko ekskluziva).![]()
Brate sve to kreće od vrha , kad se vrh drastično promjeni nabolje onda će se i ostalo promjeniti .donDondon je napisao/la: ↑27 jan 2024, 18:52Kakva smo mi paradrzava, idoli djeci kriminalci muzičari,političari krivično gonjeni,reketasi, dileri i šta sve ne ,voditelji kriminalci, još drugi voditelji iste te kriminalce ugoste u emisijama, državni službenici hoće drugu državu,vojska podijeljena,policija podijeljena,sport podijeljen
Ma nismooooodonDondon je napisao/la: ↑27 jan 2024, 18:52Kakva smo mi paradrzava, idoli djeci kriminalci muzičari,političari krivično gonjeni,reketasi, dileri i šta sve ne ,voditelji kriminalci, još drugi voditelji iste te kriminalce ugoste u emisijama, državni službenici hoće drugu državu,vojska podijeljena,policija podijeljena,sport podijeljen
Nema vrh veze sa tim.VensanKasel je napisao/la: ↑27 jan 2024, 18:56Brate sve to kreće od vrha , kad se vrh drastično promjeni nabolje onda će se i ostalo promjeniti .
“Svaki drugi učenik u BiH je funkcionalno nepismen. Najlošija postignuća imamo iz prirodnih nauka. Rezultati su za za nekog očekivani, za nekog šokantni, i jasno je da je potrebno poduzeti značajne korake ka poboljšanju obrazovanja. Rješenja u vidu preporuka postoje, i dio su izvještaja. Ono što ohrabruje jeste da učenici u Bosni i Hercegovini općenito imaju pozitivan stav prema obrazovanju. Preko 85% njih vjeruje da će im obrazovanje osigurati bolju budućnost i zaposlenje te da se trud u obrazovanju isplati.", kazala je na predstavljanju rezultata Žaneta Džumhur iz Agencije za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje BiH (APOSO), pod čijom je mjerodavnošću i pod pokroviteljstvom Organizacije za ekonomski razvoj i suradnju (OECD) i organizirano PISA istraživanje u BiH.
Tacno u sriduVensanKasel je napisao/la: ↑27 jan 2024, 18:14
E to će se morati pogledati , mada ne očekujem ništa spektakularno , biće nešto u smislu Allah je jedan , samo mi on može suditi , presuda je politička i prava istina je da ja nisam kriv .
Ne smije se protiv Bakira , jesi ga čuo hhahahahhaha , nemam ja veze sa njima , ne poznajem ihPereira je napisao/la: ↑27 jan 2024, 19:05Tacno u sriduVensanKasel je napisao/la: ↑27 jan 2024, 18:14
E to će se morati pogledati , mada ne očekujem ništa spektakularno , biće nešto u smislu Allah je jedan , samo mi on može suditi , presuda je politička i prava istina je da ja nisam kriv .![]()
Imao je službeni položaj u svojoj firmi, bio odgovorno lice, dakle i to je službeni položaj koji se može zloupotrebiti.
Pitao je logično pitanje koje sam i je pitao sinoć,LegendKiller je napisao/la: ↑27 jan 2024, 19:19Imao je službeni položaj u svojoj firmi, bio odgovorno lice, dakle i to je službeni položaj koji se može zloupotrebiti.
Iskreno, čisto pravno zloupotreba položaja je jedino sto im se moglo i dokazati, pranje para i ostalo je bilo bas baš teško dokazivo.
Malo mi je ovo tanko što priča, da nije optužen a osuđen, i da je namješteno sve niko to ne bi tako ofirno radio. Bez da se vidi sta tačno piše, teško je sta reći.
Tako što nije bila u talu sa njima .Judd je napisao/la: ↑27 jan 2024, 19:21Pitao je logično pitanje koje sam i je pitao sinoć,LegendKiller je napisao/la: ↑27 jan 2024, 19:19Imao je službeni položaj u svojoj firmi, bio odgovorno lice, dakle i to je službeni položaj koji se može zloupotrebiti.
Iskreno, čisto pravno zloupotreba položaja je jedino sto im se moglo i dokazati, pranje para i ostalo je bilo bas baš teško dokazivo.
Malo mi je ovo tanko što priča, da nije optužen a osuđen, i da je namješteno sve niko to ne bi tako ofirno radio. Bez da se vidi sta tačno piše, teško je sta reći.
kako Jelka, zapovjednica Solaku i potpisnica svih dokumenata, može biti oslobođena? Je li to zloupotreba položaja više nego zloupotreba položaja malinara?
Ma laže. Isto ovo je pričao i kad je to bilo aktuelno pa su našli dokaze da ga je Bakir slao u Tursku da predstavlja firmuVensanKasel je napisao/la: ↑27 jan 2024, 19:18Ne smije se protiv Bakira , jesi ga čuo hhahahahhaha , nemam ja veze sa njima , ne poznajem ihPereira je napisao/la: ↑27 jan 2024, 19:05Tacno u sriduVensanKasel je napisao/la: ↑27 jan 2024, 18:14
E to će se morati pogledati , mada ne očekujem ništa spektakularno , biće nešto u smislu Allah je jedan , samo mi on može suditi , presuda je politička i prava istina je da ja nisam kriv .![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 7 gostiju.