sa mnom da glumim fukaricu
naravno cim dodjes pisi
Moderator/ica: GracanicaAA
Bukvalno jedini nacin.
pa zar te nije onaj idiot sto su ga banovali htjeo poderat pa nisi doso na mec sta je vec tu biloo
Vidi tebi rečenica čovječe, ti ih ne znaš sastavit prvo. Drugo, rekao sam ti da si glup da shvatiš moje postove, to ne znači da meni postovi nemaju veze, nego potvrdjuju da si ti glupan. Rekao sam ti, javiš se i dobiješ sve slike ko i šta radi s kim. A ti jedini možeš se slikat sa dvoguzom ispred granapa ili na tribini uz hu ha povike tarzane.
tvojim sutanjem kako klub funkcionise odakle se finasira meni je dovoljno da ne ulazim vise sa tobom u raspravusimonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 14:28Vidi tebi rečenica čovječe, ti ih ne znaš sastavit prvo. Drugo, rekao sam ti da si glup da shvatiš moje postove, to ne znači da meni postovi nemaju veze, nego potvrdjuju da si ti glupan. Rekao sam ti, javiš se i dobiješ sve slike ko i šta radi s kim. A ti jedini možeš se slikat sa dvoguzom ispred granapa ili na tribini uz hu ha povike tarzane.
Jel istina da imas jak imenik u telefonu? I da mozes dosta poslova zavrsiti jednim pozivom?simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 14:42Tobejarabi, proučite momku šta. Kao da ja mogu promijeniti za dan nešto što se radi 25 godina, kao da to bilo ko ovdje može. I ko može, zašto bi to uradio kad će doći neko drugi kad tad i opet sve po starom. Kakav mentalni sklop jbt.
Da budalo.avenija je napisao/la: ↑27 jan 2024, 15:20Jel istina da imas jak imenik u telefonu? I da mozes dosta poslova zavrsiti jednim pozivom?simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 14:42Tobejarabi, proučite momku šta. Kao da ja mogu promijeniti za dan nešto što se radi 25 godina, kao da to bilo ko ovdje može. I ko može, zašto bi to uradio kad će doći neko drugi kad tad i opet sve po starom. Kakav mentalni sklop jbt.
simonknows je napisao/la: ↑26 jan 2024, 20:14
Pa moj telefonski imenik je 3 tvoje plate ludo jedna. Ako uopšte i radiš. Daj javi se privatno da ti pošaljem od koga imam pozive i za šta
Da. Tebe mogu pitat samo je li istina da i večeras ide piva ispred granapa?avenija je napisao/la: ↑27 jan 2024, 15:20Jel istina da imas jak imenik u telefonu? I da mozes dosta poslova zavrsiti jednim pozivom?simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 14:42Tobejarabi, proučite momku šta. Kao da ja mogu promijeniti za dan nešto što se radi 25 godina, kao da to bilo ko ovdje može. I ko može, zašto bi to uradio kad će doći neko drugi kad tad i opet sve po starom. Kakav mentalni sklop jbt.
simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 14:42Tobejarabi, proučite momku šta. Kao da ja mogu promijeniti za dan nešto što se radi 25 godina, kao da to bilo ko ovdje može. I ko može, zašto bi to uradio kad će doći neko drugi kad tad i opet sve po starom. Kakav mentalni sklop jbt.
A ko si ti narkomanu da ti se podnosi taj izvještaj? Evo ja ću ga odmah ovdje javno podnijeti ako mi navedeš jedan razlog zašto bih ja tebi podnosio izvještaje. To konju ostavi kad budeš zvao koga iz familije, hu ha, hija.nicaze95 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 15:33simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 14:42Tobejarabi, proučite momku šta. Kao da ja mogu promijeniti za dan nešto što se radi 25 godina, kao da to bilo ko ovdje može. I ko može, zašto bi to uradio kad će doći neko drugi kad tad i opet sve po starom. Kakav mentalni sklop jbt.
Konju niko te ne pita odma za nesto nego je pitanje bilo koji su ciljevi za buducnost koliko clanova se ima i kako se klub finansira tj odakle mu dolaze prihodi mimo grada Tuzle. S obzzirom da nisi odgovorio na pitanje sta se ima sa tobom ulazit u rasprave.
Osim sto se kurcic imenikom u telefonu mada te niko nije ni pitao
sto bi se reklo u narodu ne znas i tjtosimonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 15:37A ko si ti narkomanu da ti se podnosi taj izvještaj? Evo ja ću ga odmah ovdje javno podnijeti ako mi navedeš jedan razlog zašto bih ja tebi podnosio izvještaje. To konju ostavi kad budeš zvao koga iz familije, hu ha, hija.nicaze95 je napisao/la: ↑27 jan 2024, 15:33simonknows je napisao/la: ↑27 jan 2024, 14:42Tobejarabi, proučite momku šta. Kao da ja mogu promijeniti za dan nešto što se radi 25 godina, kao da to bilo ko ovdje može. I ko može, zašto bi to uradio kad će doći neko drugi kad tad i opet sve po starom. Kakav mentalni sklop jbt.
Konju niko te ne pita odma za nesto nego je pitanje bilo koji su ciljevi za buducnost koliko clanova se ima i kako se klub finansira tj odakle mu dolaze prihodi mimo grada Tuzle. S obzzirom da nisi odgovorio na pitanje sta se ima sa tobom ulazit u rasprave.
Osim sto se kurcic imenikom u telefonu mada te niko nije ni pitao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.