RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeToBoLa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeToBoLa » 19 mar 2011, 12:34

Golemo. Pa kako nisi pitao kad se polazi kada si pare davao za bus ? :?
Who dares, wins !

'ta će on
Kontakt:

Post Postao/la 'ta će on » 19 mar 2011, 12:43

:mrgreen:
Zadnja izmjena: 'ta će on, dana/u 01 avg 2012, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 19 mar 2011, 13:44

Drugari, u kojem kontekstu se koristi izraz "golemo"? Ili ja nesto nisam dobro skontao..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 19 mar 2011, 13:55

UPRAVO SAZNAO INFORMACIJU
AUTOBUS NIJE KRENUO JER JE DOSLO DO NESPORAZUMA...
UPRAVA VELEZA S BREGAVOM DOGOVORILA DA VOZI KLUB I NAVIJACE ALI ZBOG NEIZMIRENOG RACUNA FK VELEZ DIREKTOR BREGAVE NIJE DOZVOLIO NAVIJACIMA DA IDU NA UTAKMICU SA NJIHOVIM AUTOBUSIMA IAKO SU NAVIJACI PLATILI PRVO GOSTOVANJE U BANOVICE...
IGRACI SU OTISLI SA VUCICEM!!!
ZNACI UPRAVA SE OPET ZAJEBAJHE I RED ARMY RADI NJIH ISPASTA!!!!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 19 mar 2011, 14:47

Grad je nas DS je napisao/la:Drugari, u kojem kontekstu se koristi izraz "golemo"? Ili ja nesto nisam dobro skontao..
Cudjenje! :D :mrgreen:

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 19 mar 2011, 17:08

Hvala druze :) Sto se tekme tice, Rudar u prvom imao bar 5 ogromnih prilika,Velež jedan šut ozbiljniji. U drugom više lopta kod gostiju, bez šansi. Sigurna pobjeda Rudara. Čini mi se da vam je golman malo voda, ali nisam siguran. Vrijeme odvratno tako da je RA došao, ne smijem ni zamisliti kako bi vam bilo u povratku do Mostara.Pozdrav!
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

jeremija

Post Postao/la jeremija » 19 mar 2011, 17:09

Istorija se ponavlja ..opet 2-0 za nas u Prijedoru..... 8-) ..Moraćete negdje drugo tražiti bod(ove).
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 mar 2011, 17:33

Kako stvari stoje današnjim rezultatima naših konkurenata ostajemo u ligi. Sutra još da Drina kiksa i to je najvjerovatnije opstanak, dok za Zrinjskog ne znam vidjet ćemo. Samo da komentarišem Širokog tj. Lišticu, koji je danas torpedovan na najudaljeniju zvijezdu našeg univerzuma. Samo se pitam kako smo mi jesenas izgubili od tih mamlaza 2:5, nikako mi neće u glavu, nek neko objasni ai ovaj rezultat danas sa Zvijezdom čudan što jest jest.......

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 19 mar 2011, 17:38

Rođeni,bez brige ostajete u ligi,mi i Drina selimo u nizi rang,opusteno ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 19 mar 2011, 18:25

Hahaha :D
Kako volim ove sa SS.ba sto pisu vijesti..vidi naslova "ROĐENI SE UTOPILI U SANI" :mrgreen: :mrgreen:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 mar 2011, 19:02

Red or Dead je napisao/la:Hahaha :D
Kako volim ove sa SS.ba sto pisu vijesti..vidi naslova "ROĐENI SE UTOPILI U SANI" :mrgreen: :mrgreen:
Ko Neretvu prepliva nebi se ni skvasio u Sani.

U patikama, pantalama i majicama bi prehodali sanu ko Isusi :-)
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 19 mar 2011, 19:09

Druze, pokvasili bi se sigurno :D :D

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 19 mar 2011, 19:11

Dešava se i najboljim. Bože moj, idemo dalje. :)
Who dares, wins !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 19 mar 2011, 21:13

Dalje jakako ! :D nema druge ;) :p
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

bosanac napolitano
Kontakt:

Post Postao/la bosanac napolitano » 19 mar 2011, 23:17

nema vise onog slavnog Veleza koji je nekada pobjedivao velikane evropske, a sad gube od nekog rudara iz prijedora :(
nekad je to bio klub svih Mostaraca i Hercegovaca a danas je klub za koji navijaju samo na jednoj strani Mostara.Neki zrinjski je sad bolja ekipa od njih.da nije zalosno bilo bi smjesno :(
al daj Boze da se velez vrati na stare staze slave kao Napoli :)
Daj Boze !!!
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 mar 2011, 23:27

Druze,

Da je Velez danas slabiji nego sto je nakad bio - nema dvojbe.

Da je Velez danas slabiji od Svinjskog? Otidji na fkvelezlive web stranicu i pogledaj sam utakmicu protiv Svinja i reci mi ko je bolji.

Ako se Buducnost imalo probudi i pocne boriti za opstanak, Svinje ce ispast. Velez je slab trenutno, sto radi ukradenog stadiona, sto radi unutarnje krize (ali smo sada ustvari puno bolji nego sto smo bili zimus i ako smo slabi uopste) ali sto su oni grozni - pa ono je nevjerovatno.

Ja vjerujem da Turbina iz Jablanice trenutno moze da dobije Zrinjski na svom terenu (prvi tim Zrinjskog, da budem specifican).
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

bosanac napolitano
Kontakt:

Post Postao/la bosanac napolitano » 20 mar 2011, 00:25

MostaracVelezovac je napisao/la:Druze,

Da je Velez danas slabiji nego sto je nakad bio - nema dvojbe.

Da je Velez danas slabiji od Svinjskog? Otidji na fkvelezlive web stranicu i pogledaj sam utakmicu protiv Svinja i reci mi ko je bolji.

Ako se Buducnost imalo probudi i pocne boriti za opstanak, Svinje ce ispast. Velez je slab trenutno, sto radi ukradenog stadiona, sto radi unutarnje krize (ali smo sada ustvari puno bolji nego sto smo bili zimus i ako smo slabi uopste) ali sto su oni grozni - pa ono je nevjerovatno.

Ja vjerujem da Turbina iz Jablanice trenutno moze da dobije Zrinjski na svom terenu (prvi tim Zrinjskog, da budem specifican).
Ja opet kazem da se hoce Velez vratit na staru slavu, msm nemoj me pogresno razumjet volim i ja Velez :) ali msm da je vrijeme da se pocne ulagat u tim pa da svi u hercegovini shvate ko je istinski klub u hercegovini.
Daj Boze da se to desi !!
:D interesantno za taj primjer za turbinu jer sam iz jablanice hehe :D
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 mar 2011, 01:06

AlemC85 je napisao/la:Kako stvari stoje današnjim rezultatima naših konkurenata ostajemo u ligi. Sutra još da Drina kiksa i to je najvjerovatnije opstanak, dok za Zrinjskog ne znam vidjet ćemo. Samo da komentarišem Širokog tj. Lišticu, koji je danas torpedovan na najudaljeniju zvijezdu našeg univerzuma. Samo se pitam kako smo mi jesenas izgubili od tih mamlaza 2:5, nikako mi neće u glavu, nek neko objasni ai ovaj rezultat danas sa Zvijezdom čudan što jest jest.......
drug nema potrebe da ti rezultat izmedju zvijezde i sirokog bude cudan siroki u krizi a zvijezda sem tosunovica bila u najjacem sastavu...gosti imali 6/7 sansi dok je zvijezda sigurno preko 20 imala...bili smo bolji i to je to. zelim sve najbolje velezu jer mi je to jedan od drazih klubova u BH naravno kao i navijaci veleza...pozz iz gradacca
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 mar 2011, 10:57

Jucer smo odigrali solidnu utakmicu, ali domaci su bili bolji i zasluzeno su pobijedili.

Mi idemo dalje i nadam se da cemo uspjeti izboriti taj opstanak. Konkurenti su takodjer kiksali, tako da su sanse vece.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 21 mar 2011, 10:18

E ovako.nema Odovic blage veze sa poslom! I ovo ce biti katastrofa za Velez! Pa mi igramo uzas jedan. Sreca da smo dobili Buducnost a i to je bila puka sreca! Ma mozete mi odgovarati,kritikovati ali ovaj ili ima losu namjeru ili nema pojma. 7 stranaca u ekipi i to svi napustaju Velez u junu! Ma da su to neki igraci ali nigdje veze! Rovcanin? Pa on je zalutao,8 utakmica bez gola racunajuci i prijateljske! Gadzo? A idi u Zenicu Alaha ti dragogA! Svaka cast Hadziji i Peri a ostali ni za k.... ! Ako nas dobije Olimpik,a nije receno da nece jer cujem da imaju dobar motiv,pa mi smo u belaju pravom! I ovako smo! Goni se Odovicu vise!!!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.