znam da je 2 sata razlike... na portalima su i napisali, 15,30 po nasem vremenu, 17,30 po lokalnom... zato me i zbunilo...Espiritosanto je napisao/la: ↑27 jan 2024, 13:0613:30 u Antaliji je tada 15:30 ,dva sata je razlika vremenska zona.
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
jao vam racunjanja vremena HAHAmobih je napisao/la: ↑27 jan 2024, 13:18znam da je 2 sata razlike... na portalima su i napisali, 15,30 po nasem vremenu, 17,30 po lokalnom... zato me i zbunilo...Espiritosanto je napisao/la: ↑27 jan 2024, 13:0613:30 u Antaliji je tada 15:30 ,dva sata je razlika vremenska zona.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
ma nije nase racunanje vremena, nase je u redu, ali nije ono sto se bilo pojavilo na portalima, jbg... mala uzbuna, sad je ok...rodjak je napisao/la: ↑27 jan 2024, 13:24jao vam racunjanja vremena HAHAmobih je napisao/la: ↑27 jan 2024, 13:18znam da je 2 sata razlike... na portalima su i napisali, 15,30 po nasem vremenu, 17,30 po lokalnom... zato me i zbunilo...Espiritosanto je napisao/la: ↑27 jan 2024, 13:06
13:30 u Antaliji je tada 15:30 ,dva sata je razlika vremenska zona..Bola sad je utakmica u 13:30h po nasem vremenu,evo treba da krene za koji minut na VelezTV kanalu
Sastav: Duka, Domic, Mahmic, D.Halilovic, Kuko, Sikalo, Vehabovic, Lohan, Suljic, Guliashvili, Haskic.
-
- Kontakt:
Dobri im ovi dresovi. Tačno kakvi Veležu trebaju.

Vodimo 1:0
Gubimo 1:2
-
- Kontakt:
Oba gola sa iste strane, oba gola gdje je golman reagovao prekasno. Opasno škripi lijeva strana, ali realno nije Kuko još na toj razini da može ovako brze napade zaustavit. Bitno iskustvo, ali nadat se u drugom dijelu bolja igra nazad.
Sve u svemu, solidno stojimo osim ta dva naivno primljena gola
Sve u svemu, solidno stojimo osim ta dva naivno primljena gola
Mostar u srcu, Velež do groba
zadovoljan prvim poluvremenom, uopte nismo losiji bez obzira na rezultat, kao i na sastav koji je ovakav sad i nikad vise, pogotovo u odbrani.
Suljic par finih prodora, Lohan isto jednom dva put fino povuce loptu. Samo nek miksa trener da zna na cemu je. Rezultat je u drugom planu svakako.
19V22
Slažem se, ali je odbrana tanka skroz...ljudi zakucaše 2 gola ko maloj djeci...golman je kriv za prvi gol, jer ne prati loptu.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Lohan isto ko leai ima tehniku ali kad nije skolovan samo se cuje kako njge zovu na teretnu trebat ce radit sa njim jer ima talenta
-
- Kontakt:
Bilo bi extraVictoriasFikret je napisao/la: ↑27 jan 2024, 13:38Dobri im ovi dresovi. Tačno kakvi Veležu trebaju.
![]()
Izgledali smo lose od 60. do 75. minute, inace dosta solidno. Nekoliko sansa na obe strane, bezveze smo primili dva gola. Idemo dalje
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Šta je sa Hadzikicem?
Nije ni na klupi bio danas
Nije ni na klupi bio danas
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Solidna utakmica sa kombinovanim sastavom, bitna da se vidi gdje i kako stvari stoje u ovom momentu.
Duka objektivno krivac za oba gola, jako nesiguran u obe situacije i to nas je koštalo poraza. Za ekipu koja je iz dosta jače lige od naše, odlično smo im parirali i drago mi je da smo odigrali jednu ozbiljniju utakmicu da vidimo na čemu stojimo sa postojećim rosterom.
Mislim da će sa ovom i utakmicom sutra dosta toga posložiti šefu u zamislima i **** poraz ako si odigrao muški, a mi realno i jesmo.
Duka objektivno krivac za oba gola, jako nesiguran u obe situacije i to nas je koštalo poraza. Za ekipu koja je iz dosta jače lige od naše, odlično smo im parirali i drago mi je da smo odigrali jednu ozbiljniju utakmicu da vidimo na čemu stojimo sa postojećim rosterom.
Mislim da će sa ovom i utakmicom sutra dosta toga posložiti šefu u zamislima i **** poraz ako si odigrao muški, a mi realno i jesmo.
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Počeli su Karcic i ekipa lupetat po FB. Stručnjak je zaključio da nemamo šanse za Evropu sa ovom ekipom
To znaci da smo na dobrom putu, samo da se jos @doox javi na forumuTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑27 jan 2024, 16:11Počeli su Karcic i ekipa lupetat po FB. Stručnjak je zaključio da nemamo šanse za Evropu sa ovom ekipom
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.