Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 jan 2024, 10:00

Mig_Mig je napisao/la:
27 jan 2024, 07:25
Surreal je napisao/la:
27 jan 2024, 00:44
Mig_Mig je napisao/la:
26 jan 2024, 22:47
Koga cekamo u narednin procesima i koji zelenasi lete u zatvor...
Sebija Izetbegović
Enra Suljic
Dalida Burzic
Sabina Saralija
Fikret Prevljak
.........
.......
Mislim odvratna mi je kao osoba, užasna je prema "nižim" od sebe na KCUSU, ali šta je Enra uradila?
Cuj sta je? Pa saucesnik u svim ilegalnim radnjama..
Ona je za razliku od Sebije strucnjak u svom polju, cak jedan od boljih u BiH, i priznata i u svijetu, nije diplomu stekla kao sefica joj. Nema potrebe tjerati takve kadrove.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 jan 2024, 10:27

rio_Ferdy88 je napisao/la:
27 jan 2024, 10:00
Mig_Mig je napisao/la:
27 jan 2024, 07:25
Surreal je napisao/la:
27 jan 2024, 00:44

Mislim odvratna mi je kao osoba, užasna je prema "nižim" od sebe na KCUSU, ali šta je Enra uradila?
Cuj sta je? Pa saucesnik u svim ilegalnim radnjama..
Ona je za razliku od Sebije strucnjak u svom polju, cak jedan od boljih u BiH, i priznata i u svijetu, nije diplomu stekla kao sefica joj. Nema potrebe tjerati takve kadrove.
Ne ulazim u njene strucne kvalitete, znamo kako se ponašala i samo Bog zna u cemu je sve učestvovala. Vrijedilo bi ispitat sve to.
Max Allegri

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jan 2024, 12:00

VensanKasel je napisao/la:
26 jan 2024, 23:51
Nije lako osuditi ljude koji imaju veze na svim nivoima, i dalje SDA pokušava da čupa, ali ne može više.
Upravo to. Potvrda ove presude je vjerovatno najvažniji događaj u posljednjih 10+ godina. Prosto je nevjerovatno da smo najkorumpiranija država u Evropi a da nikad nijedan političar nije otišao u zatvor. :rol:

Ovo sad mijenja apsolutno sve, potrebna je lančana reakcija, da se nađu svjedoci saradnici i da se klupko zakotrlja. Mislim da će se nakon ovoga sami javljati da svjedoče u zamjenu za imunitet.

Novalić je na kraju ostao lojalan partiji i Izetbegovićima, sasvim logičan izbor, oni su ga stvorili. Odležaće svoje i nestaće iz javnog života ako mu još nešto ne nađu u međuvremenu, što je sasvim realna opcija.

Anker :rol:

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 27 jan 2024, 12:07

:: slika

Moj premijer ❤️ , a ne vepar iz Konjica

Ide stazom velikana. Mendela, Alija , Erdogan koji su također poslije političkog progona išli stazama slave. Poslije muke dolazi i slast 💪
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 27 jan 2024, 12:10

RollMan je napisao/la:
27 jan 2024, 12:07
::
slika
Moj premijer ❤️ , a ne vepar iz Konjica

Ide stazom velikana. Mendela, Alija , Erdogan koji su također poslije političkog progona išli stazama slave. Poslije muke dolazi i slast 💪
Rame uz rame sa Martinom Luterom Kingom i Dalaj Lamom :salut: :salut:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 jan 2024, 12:13

Joj kako kuha u meni zbog komentara podrške Novaliću, Bože samo strpljenja i što dalje odavdje. Je li moguće da je narod tako indoktriniran pa je toliko ubjeđen u neke svoje ideale. Ogavno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2024, 12:14

H8Z7 je napisao/la:
27 jan 2024, 12:13
Joj kako kuha u meni zbog komentara podrške Novaliću, Bože samo strpljenja i što dalje odavdje. Je li moguće da je narod tako indoktriniran pa je toliko ubjeđen u neke svoje ideale. Ogavno.
Sve zavisi šta i koga čitaš :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 jan 2024, 12:19

MortemHz je napisao/la:
27 jan 2024, 12:14
H8Z7 je napisao/la:
Ma bježi ba sve stariji ljudi, da imam ikakvu vlast, svako ko ne zna pravopis, historiju i barem A1 nivo engleskog jezika ne bi imao mogućnost glasanja.

L'otavo re di Roma F.T.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 27 jan 2024, 12:20

H8Z7 je napisao/la:
27 jan 2024, 12:19
MortemHz je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
Ma bježi ba sve stariji ljudi, da imam ikakvu vlast, svako ko ne zna pravopis, historiju i barem A1 nivo engleskog jezika ne bi imao mogućnost glasanja.
Pa potom bi se onda čitav SDP ugasio,oni znaju iz historije samo ono iz partizanskih filmova
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 jan 2024, 12:26

RollMan je napisao/la:
27 jan 2024, 12:20
H8Z7 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Pa potom bi se onda čitav SDP ugasio,oni znaju iz historije samo ono iz partizanskih filmova
Neka se gasi ko hoće, boli me briga za sve. Prave se patriJote a ne znaju osnovne informacije o državi. Ni ko je prvi kralj, godina kad se prvi put Bosna spominje, kada Osmanlije osvajaju ovo područje ništa.

L'otavo re di Roma F.T.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 27 jan 2024, 12:29

Virtu4l je napisao/la:
27 jan 2024, 12:00
VensanKasel je napisao/la:
26 jan 2024, 23:51
Nije lako osuditi ljude koji imaju veze na svim nivoima, i dalje SDA pokušava da čupa, ali ne može više.
Upravo to. Potvrda ove presude je vjerovatno najvažniji događaj u posljednjih 10+ godina. Prosto je nevjerovatno da smo najkorumpiranija država u Evropi a da nikad nijedan političar nije otišao u zatvor. :rol:

Ovo sad mijenja apsolutno sve, potrebna je lančana reakcija, da se nađu svjedoci saradnici i da se klupko zakotrlja. Mislim da će se nakon ovoga sami javljati da svjedoče u zamjenu za imunitet.

Novalić je na kraju ostao lojalan partiji i Izetbegovićima, sasvim logičan izbor, oni su ga stvorili. Odležaće svoje i nestaće iz javnog života ako mu još nešto ne nađu u međuvremenu, što je sasvim realna opcija.

Anker :rol:

Najveci uspjeh Bejha od rata pa na ovamo. :bih:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jan 2024, 12:30

dragi besko kako si ti antibot pitanje prosao

usput umri
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 27 jan 2024, 12:30

MortemHz je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
Jeste, narod je totalno nepismen i neobrazovan po tom u Europi prednjacimo. I tako je uvijek bilo kod nas.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 27 jan 2024, 12:34

Harden miran budi nemoj mi gore mjakut

Pocrkali ti svi komunisti u kraju amin

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 27 jan 2024, 12:40

RollMan je napisao/la:
27 jan 2024, 12:34
Harden miran budi nemoj mi gore mjakut

Pocrkali ti svi komunisti u kraju amin

slika

:bih: :bih: :bih: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 27 jan 2024, 12:41

I have a respirator.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jan 2024, 12:47

H8Z7 je napisao/la:
Kralju, na posljednjim izborima je 270 hiljada ljudi glasalo za kriminalnu hobotnicu. Znači i pored svega što su radili posljednjih 25 godina, razvalili državu, entitet, izdali svaki nacionalni interes, proizveli toliko afera, nepotizam i korupciju doveli do neslućenih visina, i opet su pojedinačno najjača stranka u Federaciji, odnosno izgubili su samo 8 hiljada glasova u odnosu na izbore 2018. godine.

80% od ovih 270 hiljada će ti danas reći da je ovo u stvari udar na Bošnjake, bez obzira što je ovo bio najlaganiji slučaj u istoriji pravosuđa. Tužioci su sa pola snage dokazali krivicu.

Pa ti vidi jesu li i koliko indoktrinirani.

Tu nije kraj. Danas je najistaknutije lice ove kriminalne hobotnice pajac Haris Zahiragić, eto na šta su spali, nemaju više niti jednog elitnog političara, i pored toga postoji realna šansa da se vrate u život na narednim izborima. Upravo zbog tih 270 hiljada ljudi koji će uvijek ostati vjerni.

Njihove glasače vodi ideologija i šta god da urade oni ih neće kazniti na izborima, dok recimo SDP i Našu Stranku itekako hoće. U tome je razlika. Dva dijametralna glasačka tijela.

SDP je nakon Lagumdžijinog ludila izgubio 160 hiljada glasača 2014. godine, oko 65% glasačkog tijela. Zeleni šta god da urade, glasači ostaju vjerni.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jan 2024, 12:51

H8Z7 je napisao/la:
Znaš kako je Milo Đukanović objasnio Srbima zašto u CG neće biti referenduma oko ulaska u NATO?

"Ne može moja tetka sa Čeva (selo kod Cetinja) koja ima 75 godina odlučivati hoćemo li u NATO. Nema referenduma".
Voli te tvoje Sarajevo.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 jan 2024, 13:01

Virtu4l je napisao/la:
27 jan 2024, 12:51
H8Z7 je napisao/la:
Znaš kako je Milo Đukanović objasnio Srbima zašto u CG neće biti referenduma oko ulaska u NATO?

"Ne može moja tetka sa Čeva (selo kod Cetinja) koja ima 75 godina odlučivati hoćemo li u NATO. Nema referenduma".
Prije dosta godina davno je takvo šta rečeno
– Vidiš li ona tri čobana u daljini, prijatelju?

– Dokle god oni mogu da nadglasaju Sokrata i mene, ja u demokratiju ne vjerujem! - Platon
Dovoljno govori činjenica da ljudi (Bošnjaci barem glasači SDA) opstanak BiH povezuju sa SDA, iako bi vjerojatno Bakir i company bili za par sati na Bosforu. Njihovi sinovi i sinovi političara da ne kažem šta bi radili sa ruskinjama u Dubaiju, a moja generacija u rov protiv dronova, aviona, helikoptera sa kalašnjikovom od prethodnog rata.
Nema šanse pa makar me ubili ako izadjicu i dezertera!

L'otavo re di Roma F.T.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 27 jan 2024, 13:08

Milu na kraju bi uzaludno ,ha bio ha ne bio referendum , opet su bačeni pod voz zvani srpski svet, dzaba im 100 nato paktova. Crnogorci postali građani drugog reda u svojoj zemllji

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.