Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kajzer10
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Kajzer10 » 26 jan 2024, 22:33

L-Train je napisao/la:
26 jan 2024, 22:27
HDZ ocito imaju puno vecu moc cim su lagano zastitili onu Jelku.
A mozda Tuzilastvo jednostavno nije uspjelo dokazati neke stvari. Sud donosi odlukom na osnovu dokaza koji se izvedu pred sudom. Ja ne znam koga to HDZ kontrolise u Sudu BiH? Minku Kreho? Ranije Debevca? Poklopili petero sudija koji su donijeli presudu, ako izuzmemo Perica?

Jesu bas.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 jan 2024, 22:35

Kemo Casusevic, Fadil, Osmica, Hodzic, Solak, Boga mi fina ekipica, Amir Zukic i Asim fale.
Cisto sumnjam da Jerke ima u ovoj prici, prava Bosnjacka prica, dokazno je definitivno da se ova ekipa+ Sebija udružila u kriminalnu organizaciju s ciljem protupravne koristi!
Max Allegri

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 26 jan 2024, 22:36

Šta tužilaštvo treba dokazati? Da je ministrica finansija potpisivala dokumente finansijske prirode? Barem neka kazna za nesavjestan rad u službi? Ništa? :rol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 jan 2024, 22:38

Kajzer10 je napisao/la:
26 jan 2024, 22:33
L-Train je napisao/la:
A mozda Tuzilastvo jednostavno nije uspjelo dokazati neke stvari. Sud donosi odlukom na osnovu dokaza koji se izvedu pred sudom. Ja ne znam koga to HDZ kontrolise u Sudu BiH? Minku Kreho? Ranije Debevca? Poklopili petero sudija koji su donijeli presudu, ako izuzmemo Perica?

Jesu bas.
Da,da.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 26 jan 2024, 22:39

Kajzer10 je napisao/la:
26 jan 2024, 20:47
BosniaBoston je napisao/la:
26 jan 2024, 20:30
Novalić, Šolak i Malina u zatvoru
Valja Avdi vaditi nesto i o ovoj trojici sudija.

Kako se lik ono provali u vezi izbora predsjednika suda, bruka i sramota.
Šta tačno, nisam upratio. :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 jan 2024, 22:40

Judd je napisao/la:
26 jan 2024, 22:36
Šta tužilaštvo treba dokazati? Da je ministrica finansija potpisivala dokumente finansijske prirode? Barem neka kazna za nesavjestan rad u službi? Ništa? :rol:
Pa nije dokazano da je bila clan kriminalne organizacije! Ocito se i Sebija izvukla jer nije dokazano da je osoba S bila ona.
Max Allegri

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 26 jan 2024, 22:41

Judd je napisao/la:
A ti pravnik krivicar? Razumijes se u koruptivna krivicna djela? Jesi pratio svaki glavni pretres?

Ali standardno pokupio svu pamet svijeta pa kriva politika. Ja iskreno nisam pratio sudjenje, ali postujem odluku suda. I na stranu svi skandali, Sud BiH nije prdina bara.

Vi tvrdite da je politika zastitila Jelku, pa izvoli dokazati. Sto su je optuzili uopste? Sto HDZ nije oborio Dodiku optuznicu? Kojeg predsjednika suda kontrolise HDZ? Kojeg sudiju?

Ista?

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 26 jan 2024, 22:46

Kajzer10 je napisao/la:
26 jan 2024, 22:41
Judd je napisao/la:
A ti pravnik krivicar? Razumijes se u koruptivna krivicna djela? Jesi pratio svaki glavni pretres?

Ali standardno pokupio svu pamet svijeta pa kriva politika. Ja iskreno nisam pratio sudjenje, ali postujem odluku suda. I na stranu svi skandali, Sud BiH nije prdina bara.

Vi tvrdite da je politika zastitila Jelku, pa izvoli dokazati. Sto su je optuzili uopste? Sto HDZ nije oborio Dodiku optuznicu? Kojeg predsjednika suda kontrolise HDZ? Kojeg sudiju?

Ista?
pa na forumu ti je tipična kafanska priča, svi se u sve mješaju, a veze nemaju. Evo isto tako znaju sve o slučaju Gadžun iako pojma nemaju.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 jan 2024, 22:47

Koga cekamo u narednin procesima i koji zelenasi lete u zatvor...
Sebija Izetbegović
Enra Suljic
Dalida Burzic
Sabina Saralija
Fikret Prevljak
.........
.......
Max Allegri

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 26 jan 2024, 22:50

Mokes je napisao/la:
26 jan 2024, 22:39
Kajzer10 je napisao/la:
26 jan 2024, 20:47
BosniaBoston je napisao/la:
26 jan 2024, 20:30
Novalić, Šolak i Malina u zatvoru
Valja Avdi vaditi nesto i o ovoj trojici sudija.

Kako se lik ono provali u vezi izbora predsjednika suda, bruka i sramota.
Šta tačno, nisam upratio. :think:
Pa pisao danima kako je hapsenje Debevca zapravo tajni plan da se na celo suda postavi Davorin Jukic koji je navodno Covicev covjek (jer ga je u vijecu od troje sudija oslobodio prije 20 godina, lol), te da se tako Dodiku obori optuznica. Na kraju se taj nije ni javio da bude predsjednik.

Poznavanje pravosudja je nula, cak i kod novinara, pa ne zna da VSTV bira sudije i tuzioce, nit tamo HDZ ima bilo kakvu kontrolu, na stranu sto clanove VSTV ne bira politika. I pored toga misli da predsjednik suda moze tako lako sefovati sudijama kakvu ce presudu donijeti.

Sto onda Debevac, koji je u talu sa Osmicom, nije naredio sudijama da u prvostepenom postupku oslobode Fadila i dr.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 jan 2024, 23:02

L-Train je napisao/la:
Smiljan im je i **** operativac od Jelke pa ga nisu uspjeli zaštitit.

https://www.zurnal.info/clanak/optuznic ... dina/26566
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 26 jan 2024, 23:51

Centre forward je napisao/la:
26 jan 2024, 22:18
Kazne su smiješne. Igrajući bilijar i gledajući kablovsku eto njega/njih vani za 2-3 godine, sa kešom, a država trajno ojadjena.
Kako bolan smiješne , u kojem svijetu buraz ti živiš ? Koliko je dobio onaj debil iz Bayerna za utaju poreza od 28,5 miliona eura ?

Nije lako osuditi ljude koji imaju veze na svim nivoima , i dalje SDA pokušava da čupa , ali ne može više . Novalić je pokazao kakvo je smeće od čovjeka , pristao je da leži za jednog Bakira i što je najgore nije povalio hanumu mu , ne mogu ni ime da joj napišem koliko je odvratna :puke:

Prevljak je sljedeći :bih: :bih: :bih: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

SDA botovi kme kme kme kme HDZ kme kme kme Trojka kme kme kme :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Je li moguće da nisu spomenuli Dodika botovi hhahahhahahahah , krepajte više kerovi
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 27 jan 2024, 00:06

Kako je ispao smece? Covjek je ostao dostojan do kraja i pokazao pripadnost stranci. Ispao je samo glup jer ocito nakon toliko godina bliskog kontakta sa porodicom izetbegovic nije shvatio da se radi o gov.nima, koja bi prodala i majku rodjenu.

Vjerovatno se covjek boji i reci nesto zbog porodice. Za mnogo manje stvari su SDA teroristi prijetili i ubijali po BiH. Gov.no od covjeka bi bio da nakon izlaska u zatvor opet pristupi SDA i nastavi obmanjivat narod, osim ako ne bude necim ucijenjen.

Najdraze mi je sto ce ono podrinjsko gov.no u tvorza. Nema mi ogavnije face na dunjaluku.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 27 jan 2024, 00:09

Šta kaže SDA glasilo zvano smeće od kliksa , je li portal obojen u crno , hoće li biti dan žalosti ???

Evo na prvu , krivi Dodik i Čović , samo Bošnjake hapse , Trojka izdajnici kme kme kme hahahahahahhhahhahh ...

Uh kako bih volio da se taj portal ugasi , da se zapali , da ode kao i njihove gazde SDA na smetljište historije !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jan 2024, 00:17

Sreca pa su se ovi SDA talibani okrenuli istoku, Turskoj i nekakvim teroristickim bratstvima. Inace bi ih trpili do kraja zivota, ovako im SAD lupa samare na sedmicnoj bazi.

Samo jos da se napravi neka prava Bosnjacka stranka koja je sekularna i protiv Turskih okupatora. Ovako do tada vladaju SDA disidenti.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 27 jan 2024, 00:20

AshburtonG je napisao/la:
27 jan 2024, 00:06
Kako je ispao smece? Covjek je ostao dostojan do kraja i pokazao pripadnost stranci. Ispao je samo glup jer ocito nakon toliko godina bliskog kontakta sa porodicom izetbegovic nije shvatio da se radi o gov.nima, koja bi prodala i majku rodjenu.

Vjerovatno se covjek boji i reci nesto zbog porodice. Za mnogo manje stvari su SDA teroristi prijetili i ubijali po BiH. Gov.no od covjeka bi bio da nakon izlaska u zatvor opet pristupi SDA i nastavi obmanjivat narod, osim ako ne bude necim ucijenjen.

Najdraze mi je sto ce ono podrinjsko gov.no u tvorza. Nema mi ogavnije face na dunjaluku.
Ispao je smeće jer je mogao povaliti hanumu od Bakira , kao i njega . Da pobjegne od zla , i da pokaže da može biti čovjek da svako može pogriješiti . Ne bih rekao da se boji , ima i on sigurno njih u šaci , ipak je bio veoma blizak njima . Nažalost on je samo pokazao da je smeće i kada izađe on će opet pokušati da nešto slično uradi ...

A što se tiče Fikreta , auuuuuuu kako je ogavan lik i kako se samo digao , na aerodromu ga vidio jednom sa Jaguarom došao naravno dva parking mjesta zauzeo , pun sebe :mrgreen:

Ali pazi sad ide knjiga , " Od Srebrenice do zatvora jer sam Bošnjak "

slika

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 27 jan 2024, 00:44

Mig_Mig je napisao/la:
26 jan 2024, 22:47
Sebija Izetbegović
Enra Suljic
Dalida Burzic
Sabina Saralija
Fikret Prevljak
.........
.......
Mislim odvratna mi je kao osoba, užasna je prema "nižim" od sebe na KCUSU, ali šta je Enra uradila?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 jan 2024, 07:25

Surreal je napisao/la:
27 jan 2024, 00:44
Mig_Mig je napisao/la:
26 jan 2024, 22:47
Sebija Izetbegović
Enra Suljic
Dalida Burzic
Sabina Saralija
Fikret Prevljak
.........
.......
Mislim odvratna mi je kao osoba, užasna je prema "nižim" od sebe na KCUSU, ali šta je Enra uradila?
Cuj sta je? Pa saucesnik u svim ilegalnim radnjama..
Max Allegri

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 27 jan 2024, 08:32

VensanKasel je napisao/la:
27 jan 2024, 00:20

Ali pazi sad ide knjiga , " Od Srebrenice do zatvora jer sam Bošnjak "
:rol: :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 27 jan 2024, 09:12

Hahahaha al kako smeće od klixa pokriva ove kriminalce
Tuzla ovih dana bruji o fizičkom okršaju na sastanku SDA-ovih zvaničnika u jednom ugostiteljskom objektu, a informacije iz kuloara pokazivale su da je najteže prošao gradonačelnik Živinica Began Muhić na kojeg je fizički nasrunuo, kako Klix.ba nezvanično saznaje iz više izora, jedan od skupštinski zastupnika.
Taj "jedan od skupštinskih zastupnika" je Smajo Mandžić i oni to vrlo dobro znaju
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 9 gostiju.