Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
kjafiri protiv muslimana. islamofobija na djelu. najbolji premijer u historiji
- Centre forward
- Kontakt:
Pa dobro, taj Philips je očito neki stroj jer košta 3x više od ovih što ja ganjam u istoj dimenziji. Već sam ja pis'o, nabavka TV-a je ono više da popuni taj prostor i za povremenu društvenu konvenciju. A ono, da visim pred TV aparatom vjerovatno bih se razvuk'o do nekog tipa tog Philipsa.Pogba je napisao/la: ↑26 jan 2024, 20:31svačije iskustvo je drugačije. Nacitao sam se recenzija i mišljenja i opet uzeo Philips 707 (oled) prije neka 3 mjeseca, 55", zamjerke su minimalne, slika i zvuk top, a ambilight je naprosto nesto sto je must, doslovno ne bih uzeo bolji tv vs philips samo jer nema ambilight.Centre forward je napisao/la: ↑26 jan 2024, 16:16Vjerovatno će to na kraju bit' TCL kako su gospoda @harden i @pogba preporučili.
Meni je to čudno za Philips i njegov (ne)kvalitet. Jedini preostali evropski gigant na tom polju i izgleda ne piše mu se dobro.
Sretno![]()
Ovako, TCL mi na prvu djeluje dosta OK za prosječnog korisnika i vjerujem da će dat' ruku.
Grazie.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- JayCatwright
- Kontakt:
@Alan Smith ne reče li ti da će Novalic 10000 % biti oslobođen na drugostepenoj ? 

- ASD
- Kontakt:
Novalić je ovdje pokazao da je jako glup. Mogao je dosta toga svaliti i na Sebiju. Imaju poruke, respiratori su išli na UKC.
Preko noći će ga se ekipica odreći. Za očekivati je i po starom oprobanom receptu da će se sve živo što je bilo loše svaljivati na njeg.
Preko noći će ga se ekipica odreći. Za očekivati je i po starom oprobanom receptu da će se sve živo što je bilo loše svaljivati na njeg.
Elementarnom logikom, kako rece nas kolega, al posto je ovo munaficki sud onda elementarna logika ne vazi.JayCatwright je napisao/la: ↑26 jan 2024, 20:59@Alan Smith ne reče li ti da će Novalic 10000 % biti oslobođen na drugostepenoj ?![]()
Eh sad ce nasa braca sda-ovci rame uz rame sa pravim bratom dodikom krenuti protiv suda.

Hahaha munaficki sud imaju srece pa nije serijatski sad bi bez ruku hodaliljevak je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:15Elementarnom logikom, kako rece nas kolega, al posto je ovo munaficki sud onda elementarna logika ne vazi.JayCatwright je napisao/la: ↑26 jan 2024, 20:59@Alan Smith ne reče li ti da će Novalic 10000 % biti oslobođen na drugostepenoj ?![]()
Eh sad ce nasa braca sda-ovci rame uz rame sa pravim bratom dodikom krenuti protiv suda.![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- AshburtonG
- Kontakt:
I ja bas kontam. Jedini od njih svih koji je imao prilicno dobru karijeru u realnom sektoru. Ne vjerujem da bi se bakcao on oko par stotina hiljada KM. Vjerovatno su lika iskoristile ove pijavice.ASD je napisao/la: ↑26 jan 2024, 21:07Novalić je ovdje pokazao da je jako glup. Mogao je dosta toga svaliti i na Sebiju. Imaju poruke, respiratori su išli na UKC.
Prilicno sam siguran da je Fadil najposteniji bio u SDA, a prvi ce zaglavit Zenice.

- Centre forward
- Kontakt:
Žrtvovat' će ih se koliko god treba, samo da Seka ostane na slobodi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Jadno šta rade porodici Gadžun.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- ASD
- Kontakt:
Treba gledati malo s pozitivne strane. Kad izađe može fino zaraditi na tiktoku.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Isto ono što su ovi drugi radili porodici Memić.
Jedina razlika što ovi sarajevski krembili tvrde da su drzgačiji a ista gamad.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Novalić je u telefonskom razgovoru za Federalnu televiziju (FTV) rekao da još nije zvanično dobio otpravak presude, ali da je obaviješten da je presuda potvrđena.
"Sada slijedi izvršenje presude - da, idem u zatvor", rekao je Novalić.
Osim Novalića, prvostepenom presudom osuđeni su i suspendovani direktor Federalne civilne uprave Fahrudin Solak i direktor Srebrne maline Fikret Hodžić. Solak je osuđen na šest, a Hodžić na pet godina zatvora.
Njih trojica zajedno su zloupotrijebili javni sistem nabavke prilikom čega je utrošeno 10,5 miliona KM za respiratore upitne kvalitete.
Utvrđeno je da je Novalić kriv s obzirom na položaj premijera FBiH koji je imao.
"Sada slijedi izvršenje presude - da, idem u zatvor", rekao je Novalić.
Osim Novalića, prvostepenom presudom osuđeni su i suspendovani direktor Federalne civilne uprave Fahrudin Solak i direktor Srebrne maline Fikret Hodžić. Solak je osuđen na šest, a Hodžić na pet godina zatvora.
Njih trojica zajedno su zloupotrijebili javni sistem nabavke prilikom čega je utrošeno 10,5 miliona KM za respiratore upitne kvalitete.
Utvrđeno je da je Novalić kriv s obzirom na položaj premijera FBiH koji je imao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakav cirkus uradise oko ovog koncerta 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Centre forward
- Kontakt:
Kazne su smiješne. Igrajući bilijar i gledajući kablovsku eto njega/njih vani za 2-3 godine, sa kešom, a država trajno ojadjena.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- JayCatwright
- Kontakt:
Mora se od nečeg krenuti, obzirom da se načelno nije ni očekivalo da prvostepena bude potvrđena u odnosu na Novalića.Centre forward je napisao/la: ↑26 jan 2024, 22:18Kazne su smiješne. Igrajući bilijar i gledajući kablovsku eto njega/njih vani za 2-3 godine, sa kešom, a država trajno ojadjena.
Al sto ga malinar najeba,otkako njega nema,nema ni ZMBTa,velika steta za drzavu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
JayCatwright je napisao/la: ↑26 jan 2024, 22:21Mora se od nečeg krenuti, obzirom da se načelno nije ni očekivalo da prvostepena bude potvrđena u odnosu na Novalića.Centre forward je napisao/la: ↑26 jan 2024, 22:18Kazne su smiješne. Igrajući bilijar i gledajući kablovsku eto njega/njih vani za 2-3 godine, sa kešom, a država trajno ojadjena.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
HDZ ocito imaju puno vecu moc cim su lagano zastitili onu Jelku.
HDZ kontroliše sve u ovoj državi. Sasvim logično da je osoba koja se potpisivala na dokumente o nabavci bude nevina. Nije čitala šta potpisuje dakle nije kriva 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.