Centre forward je napisao/la: ↑25 jan 2024, 21:34
Ima li neko da bi preporučio neki solidan TV od 7 - 8 stoja, 55 inchi ?
Gledam neke Samsunge 4K na akciji(masovno) otp 7 ipo stoja baš u ovoj dimenziji koju ja ganjam. Je li to neka serija sa nekom greškom ili ima neka caka?
https://olx.ba/artikal/52236972
Malo izlazi izvan budzeta, ali za taj novac mislim da bolji ne postoji. C735 je nekih 30ak KM skuplji. 5 godina garancije, dok gotovo svi drugi nude 2, a kvalitet ove nize-srednje klase televizora nikad nije bio losiji. Zato bez 5 godina ne bih pomisljao kupiti ni za cijenu od 200 KM.
Marsal je napisao/la: ↑25 jan 2024, 18:51
Ali eto Forto i ti ljudi su kerovi zbog toga jer će na nebitnom mjestu direktora bit nebitan lik ali zato na ovo niko nije ništa rekao
Joj i ti kad se slijepo uhvatis i drzis ispravnosti svojih stavova, uz, blago receno, sve moguce psovke i uvrede na racun drugacijeg stava, misljenja, svjetonazora - bilo vjera, politika, zivot uopste... Taman covjek nesto i da pomisli, vec u prvoj recenici tvojih upisa sve bude ogoljeno..
Ne radi se o 'nebitnom direktorskom mjestu', iako se i o tome radi, u pitanju je mahom podanicka, izdajnicka, neprincipijelna politika, popracena laznim obecanjima i pronevjeri predizbornih najava na osnovu kojih su im mnogi dali glasove (o korjenitim promjenama, nekakvim temeljima, svanućima, 'necemo s nacionalnim strankama', bla bla, zatim postenje, transparentnost, nepotizam X itd itd). Trudim se maksimalno umanjiti pracenje tih stvari, ali nemoguce je u potpunosti iskljuciti se, i moram priznati da sam misljenja kako ni SDA ne bi bila gora. Uz sve pozitivne stvari, gorak okus ovih drugih, prvenstveno pobrojanih 'prestupa' cije iskorjenjivanje se na sva vrata najavljivalo (a svakom normalnom je jasno koliko od toga nema nista) ih u potpunosti zasjenjuje.