Taj film neces gledati.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑25 jan 2024, 10:52Kao što se i moglo pretpostaviti, dolaskom Mbapea u Madrid, Vinicius će morati otići.
To je prilika Bayerna da dovede najbolje lijevo krilo trenutno u nogometu. Znam sve negativnosti što ovaj Brazilac donosi ali smatram da bi puno više dobili unatoč njegovom ponašanju.
Novce imamo, ako treba prodati još kojeg igrača da se plati odšteta i to je opcija.
On je po meni ekstra klasa igrača i najviši nivo. Njegovim dolaskom bi znatno pojačali ekipu, konačno bi imali krilnog igrača koji radi prevagu golovima ili asistencijama kao što su bili Ribery i Robben.
Takav igrač Bayernu treba. Kako bi to samo odjeknulo u svijetu nogometa.
Također, kad se pogleda još detaljnije, Real dovodi Mbapea. Pikiraju i na Halanda. Imaju Belingama. Strašna ekipa.
Zato Bayern ako želi parirati Realu, dovođenje Viniciusa mora biti prioritet.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- @David_Ornstein on Alphonso Davies' future: 'The Real Madrid interest is well documented, but the last I heard, the Bayern Munich contract proposal was superior, so unless that has changed or does subsequently, the expectation is that he will renew.' [@TheAthleticFC]
I Kimmich propušta meč u Augsburgu, znači desnog beka nema ko igrati.X News #Boey: New talks about him at FC Bayern today!
Bayern is back in the race. He’s a hot target now. Talks between the clubs have started.
@NathGissing | @SkySportDE
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Dramatično
Turbulentno je poželjno, kao i uzbudljivo.Centre forward je napisao/la: ↑25 jan 2024, 12:24Ako ništa, biće uzbudljivo do kraja godine, sa raznim turbelencijama.
Sve, samo ne više ove dosade od kojih bole oči.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Moze Tuchel uci na beka 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima Coman neka igra.
Sacha Boey has already said yes to FC Bayern and agreed on personal terms. He’s open to the move.
Boey would like to take this opportunity and join Bayern in the final days of the window.
The deal depends on Galatasaray and Bayern as talks are on but still no agreement.
Hajd ovi drugi na stranu, što stalno jedno te isto pišu i tako danima, godinama, ma otkad su se učlanili na ovaj forum
Al' kad vedete ovog pdf klonu duhom, onda je stvar stvarno zafrkana.
Neće da bude bratjo, ipak ima još lufta do kraja siječnja. Uradiće se nešto po tom pitanju.
Tuchel i ne trpi neke kritike obzirom šta doživljava i kako igra njegova ekipa. Prvenstveno mislim na medije. Da li iz poštovanja na skorašnju smrt najveće legende kluba ili je nešto drugo....
Previše je tu problema u samom životu i stanje u svijetu, pa je pomalo i kritično pero novinara presušilo.
Ahh, taj fudbal. Do čega je došao...

Al' kad vedete ovog pdf klonu duhom, onda je stvar stvarno zafrkana.
Neće da bude bratjo, ipak ima još lufta do kraja siječnja. Uradiće se nešto po tom pitanju.
Tuchel i ne trpi neke kritike obzirom šta doživljava i kako igra njegova ekipa. Prvenstveno mislim na medije. Da li iz poštovanja na skorašnju smrt najveće legende kluba ili je nešto drugo....
Previše je tu problema u samom životu i stanje u svijetu, pa je pomalo i kritično pero novinara presušilo.
Ahh, taj fudbal. Do čega je došao...
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- bavaracmujo
- Kontakt:
Ovaj sale boj iz galate je protiv nas odigro maestralno i cini mi se protiv one engleske prcije bio fantastican, mislim da bi on bio strasan bek za nas.
Eto svakako su nasi strucnjaci slozili ekipu za next sezonu ako sasa dodje, 4 beka 4 stopera kad se vrati jole, 3 vezna sa lajmerom, ovaj kuhar ce biti prodan ima onaj mali spanac novi i to je to spremni sa tuhelom za napad na dojce kup a za ostalo trla baba.
Sa taktikom tetejca i krnjavom ekipom i protiv fasista ce bit bara bara.
Eto svakako su nasi strucnjaci slozili ekipu za next sezonu ako sasa dodje, 4 beka 4 stopera kad se vrati jole, 3 vezna sa lajmerom, ovaj kuhar ce biti prodan ima onaj mali spanac novi i to je to spremni sa tuhelom za napad na dojce kup a za ostalo trla baba.
Sa taktikom tetejca i krnjavom ekipom i protiv fasista ce bit bara bara.
Sarr i Weiser su isto bili dobri, čak i kupilo Sarrabavaracmujo je napisao/la: ↑25 jan 2024, 21:12Ovaj sale boj iz galate je protiv nas odigro maestralno i cini mi se protiv one engleske prcije bio fantastican, mislim da bi on bio strasan bek za nas.

- Centre forward
- Kontakt:
Sutra slijeće u Minhen da ga Hećim pregleda.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- bavaracmujo
- Kontakt:
Vala bas tako, al vidis sara se kupilo s veiser je bio nas u strasnom tandemu sa gerlicom ako me memorija dobro sluzi i veliki rensing na golu bio, bas smo vala i tad igrali slican atomski nogomet.Bayo je napisao/la: ↑25 jan 2024, 21:23Sarr i Weiser su isto bili dobri, čak i kupilo Sarrabavaracmujo je napisao/la: ↑25 jan 2024, 21:12Ovaj sale boj iz galate je protiv nas odigro maestralno i cini mi se protiv one engleske prcije bio fantastican, mislim da bi on bio strasan bek za nas.![]()
Laimer znaci nema do sredine Marta sto je veliki hendikep za nasu radilicu na terenu
Upamecana cemo prezivjeti do 14.2
Gnabryu nadodalo jos mjesec dana bolovanja tako da ga nema do Aprila
Kimmicha nema za vikend samo i bice zanimljivo gledati kako cemo izgleda bez njega.
Mazrui ima neugodnu povredu i pitanje je hoce li ikako nastupiti za Maroko na turniru i da odu do finala
Sve u svemu osakaceni smo puno za Laimera i na poziciji desnog beka gdje nemamo nikakvo rjesenje i da dodje ovaj Sasa Boej trebat cemu vremena za adaptacije
Upamecana cemo prezivjeti do 14.2
Gnabryu nadodalo jos mjesec dana bolovanja tako da ga nema do Aprila
Kimmicha nema za vikend samo i bice zanimljivo gledati kako cemo izgleda bez njega.
Mazrui ima neugodnu povredu i pitanje je hoce li ikako nastupiti za Maroko na turniru i da odu do finala
Sve u svemu osakaceni smo puno za Laimera i na poziciji desnog beka gdje nemamo nikakvo rjesenje i da dodje ovaj Sasa Boej trebat cemu vremena za adaptacije
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Kakav Gorlitz i Rensing. Lik igrao kod Guardiole.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne sluzi.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Weiser bi sad dušu dao, idealan za ovo razdoblje...
Treba zaboravit i na Zubija na ljeto, otići će bask kod baska.Martín Zubimendi is Bayern's priority target for the midfield in the summer. However, the club will face tough competition from Arsenal for the player - coach Mikel Arteta has already spoken to him and Zubimendi can imagine a move if Arsenal get serious [@altobelli13, @cfbayern]
-
- Kontakt:
Normalno da treba. Bit ce nesto vise u stilu uprave Bayerna zadnjih godina. Neki polovnjacina 

I am not yet born; O hear me.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.