FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Covjek tek dosao godinu nije branio radi povrede mi ga doveli prije priprema (kaze sa je 100% sanirao povredu) odigramo 2 utakmice on brani 0 minuta..
Musija dosao posle njega iz doboja meho iz juniora i oboica dobili po 20 min..
15 dana je do slobode on ako nebude branio sledece 2 koliko jos imamo prijateljske on nece stajat na golu protiv slobodare..
Delac je bio 10x bolji golman kad je tek dosao pa je primo golove sa 40 m (celik ). I za golmana vrijedi treninzi su jedno utakmice drugo..
Musija dosao posle njega iz doboja meho iz juniora i oboica dobili po 20 min..
15 dana je do slobode on ako nebude branio sledece 2 koliko jos imamo prijateljske on nece stajat na golu protiv slobodare..
Delac je bio 10x bolji golman kad je tek dosao pa je primo golove sa 40 m (celik ). I za golmana vrijedi treninzi su jedno utakmice drugo..
Nije valjda da su narkomani i grafite precrtali, kakvi debili, grafiti se nikad ne diraju
-
- Kontakt:
Ovo je organizovano šaranje u to sam siguran cak mislim da su dobili zeleno svjetlo od vrha grupe..
Sad ide novo šaranje koje se nece smiriti cijelu 2024tu.
Sad ide novo šaranje koje se nece smiriti cijelu 2024tu.

Kakvi smradovi hahahahaa, ovo je dokaz njihove nemoci.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Prvi su zakuhali i napravili se ludi nakon toga
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Evo gdje su vježbaliDevedesetka je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:31Ovo je organizovano šaranje u to sam siguran cak mislim da su dobili zeleno svjetlo od vrha grupe..
Sad ide novo šaranje koje se nece smiriti cijelu 2024tu.![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Nisam znao da je organizovano od strane grupe(i to vrha grupe).Konto ovo djecurlija nekakva radi.
Treba im se nayebat majke bijednicke za ovo.Kodeks za njih odavno ne vazi.Nece ostati na ovome.
Treba im se nayebat majke bijednicke za ovo.Kodeks za njih odavno ne vazi.Nece ostati na ovome.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 25 jan 2024, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Znaci radi sake narkomana na losoj zulinoj robi, biti ce svi grafiti po gradu unisteni. Bravo glupani krezubi
Ne mogu da vjerujem da je ovo maslo grupe kao grupe, jel' moguce da su spali na ovo ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa kako ne mozes da vjerujes da je maslo grupe, kad je na milion razlicitih lokacija istu noc presarano. Prva grupa u historiji koja se skupila da napada zidove u po noci, nemoc

-
- Kontakt:
Presarano je bas puno nasih grafita. Ovo sto je covjek postavio je samo jedan dio presaranih.
Sta ce drugo narkomani, ne mogu zamisliti taj mentalni sklop i nikako da svarim da neko toliko truda i vremena ulozi da sara grafite po citavom gradu
Sta ce drugo narkomani, ne mogu zamisliti taj mentalni sklop i nikako da svarim da neko toliko truda i vremena ulozi da sara grafite po citavom gradu
Ne mogu da vjerujem Allaha mi kakva stoka, čemu ovo šaranje - koji je više qrac ovim narkomančinama? Tačno će se na kraju Horde morati spustiti na nivo ovih sitnih dilerčića i degenerika.
To kao neka furka sad? Pa može sad svako od nas proći Grbavicom naveče i uništiti neki njihov tag, ovo je stvarno jadno. Vidi im ba teme, slave ove degenerike.
Da hoće ispasti, pa nek organizovano šaraju po Hadzićima.
To kao neka furka sad? Pa može sad svako od nas proći Grbavicom naveče i uništiti neki njihov tag, ovo je stvarno jadno. Vidi im ba teme, slave ove degenerike.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ovaj na Vojnickom u cast Vedrana je netaknut, al ispod grb grupe i kluba je prekrecen sad jel to od prije ili.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Surreal je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:52Ne mogu da vjerujem Allaha mi kakva stoka, čemu ovo šaranje - koji je više qrac ovim narkomančinama? Tačno će se na kraju Horde morati spustiti na nivo ovih sitnih dilerčića i degenerika.

Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 25 jan 2024, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Auuu za ovo će neko biti polomljenih ruku vidjecete.guadalupe je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:24NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:20
P.s ovo saranje grafita je nevidjena glupost i sa nase i njihove strane
Bolan kakve nase strane, debili su se organizovali sinoc i sve grafite presarali. Zabolio ih valjda poraz.
![]()
Znam da su glupi i jadni, al da su ovoliko to nisam znao. Bože sačuvaj.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
I to u po nociTatamata1946 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 15:47Presarano je bas puno nasih grafita. Ovo sto je covjek postavio je samo jedan dio presaranih.

Nek pridju starom gradu po danu pa da vidim kako bi se proslavili.Da vidim sta bi onda sarali
Mater im yebem narkomansku yebo im Zula mater u piqku
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Stiže pogon za priključak grijaca. Grijat će se travnjak. Idemooo!