Ne bi bilo lose kao onomad Guardiola, kad je htio da rastjera kompletan medicinski tim.Dayot Upamecano will be sidelined for around 3 weeks with a hamstring strain. Konrad Laimer could be out for 2-3 weeks with a calf injury
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Hadalji iz uprave su totalno zapostavili Juznoamericko trziste, gdje Real redovno dovodi tinejdzere koji kasnije budu top 3 igraca svijeta.
-
- Kontakt:
Nije kriv medicinski tim, povreda uvijek bude. Kriva je idiotska uprava što nema zamjena. Pa će vjerovatno šaltati Guerreira desno ili Kimmicha. Goretzka na stopera, ili će igrati sa 3 nazad u što sumnjam.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Laimer 6 weeks 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Centre forward
- Kontakt:
Ako ništa, biće uzbudljivo do kraja godine, sa raznim turbelencijama.
Facio se sada ne čini lagan zadatak.
Facio se sada ne čini lagan zadatak.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Isti igrači igraju stalno i normalno da će se ozljeđivati, pogotovo ovi koji jure 100 na sat...
Pametne rotacije, minutaža, load menadžment nisu ništa novo i nepoznato, prošle sezone nisu mogli trčati od 60-te minute, sad se u toj minuti počnu "raspadati..."
Pametne rotacije, minutaža, load menadžment nisu ništa novo i nepoznato, prošle sezone nisu mogli trčati od 60-te minute, sad se u toj minuti počnu "raspadati..."
- farinelli123
- Kontakt:
Fascio*Centre forward je napisao/la: ↑25 jan 2024, 12:24Ako ništa, biće uzbudljivo do kraja godine, sa raznim turbelencijama.
Facio se sada ne čini lagan zadatak.![]()

•
- Centre forward
- Kontakt:
Zahvaljujem na korekciji poštovani kolega.farinelli123 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 12:47Fascio*Centre forward je napisao/la: ↑25 jan 2024, 12:24Ako ništa, biće uzbudljivo do kraja godine, sa raznim turbelencijama.
Facio se sada ne čini lagan zadatak.![]()
![]()
![]()

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Nije Tušel kriv za povrede, ima roster od 15 igrača. Kriv je što tih 15 igrača izgleda kao da se nisu u putu sreli.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kaže Frojnd sinoc da vjerovatno neće biti pojačanja
Još da se povrijede Musila i Kane
1/4 CL maksumim ove momčadi dalje neće moći, ali i laciali nisu za baciti zbog ovakve naše ekipe

A tko gura prvih 11 da igra sve i jednu utakmicu, debili gube već tko zna koju kup utakmicu u punom sastavu, ono ne mogu se rotirati ni protiv niželigaša, Tel i Pavlović koji se zalažu i bolje izgledaju od dobrog dijela prvotimaca dobijaju min. na kapaljku i slučajno ako se netko ozlijedi...
-
- Kontakt:
A koga će rotirati kad nemaš desnog beka, nemaš stopera. Eto Diera su doveli da krpi te pozicije, a lik je polovnjak teški. Za Pavlovića se slažem, i za Tela. Njega bih uvijek stavio ispred Comana da igra. Očigledno je da se dvojac Kimmich-Goretzka forsira zbog Eura. Što mi je smiješno da se uvijek zarad Njemačke gura nešto.
Pa mogao je stavljati i Guerreira, ali gura Daviesa stalno a ovoga u vezu, Peretz je odigrao jednu utakmicu, Kratzig je guran svuda samo ne na mjesto Daviesa pa na kraju nestao kao i svi, i da su svi zdravi pa i da je širi roster opet bi se mijenjala krila i možda obrana, napad, veza, golman stalno bi jedni te isti igrali...
Oni veze nemaju koga bi develi nego samo nabadaju i misle da su svi glupi pa će im posuditi igrača i dati ga na probu...
Oni veze nemaju koga bi develi nego samo nabadaju i misle da su svi glupi pa će im posuditi igrača i dati ga na probu...
Ma ne znas nikad, sve zavisi od zrijeba... mozes se provuci do polufinala, a do tad moze se ustimati ekipa i uci u formu kako spada.Bayern@heart je napisao/la: ↑25 jan 2024, 13:241/4 CL maksumim ove momčadi dalje neće moći, ali i laciali nisu za baciti zbog ovakve naše ekipe
Stegnuti odbranu kako god a naprijed ce Kane rijesiti sve

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Mogao je, pa bi mu onda svi pametovali što ne igra mlađahni Davies, nije ni čudo što želi otići bla bla. A to što veze nema, nikom ništa. Neće ni braniti pored Neuera i da je zdrav. Ne brani ni Ulreich. Kratzig je uvijek igrao lijevog beka kada je igrao, ali on treba na posudbu.Bayo je napisao/la: ↑25 jan 2024, 13:50Pa mogao je stavljati i Guerreira, ali gura Daviesa stalno a ovoga u vezu, Peretz je odigrao jednu utakmicu, Kratzig je guran svuda samo ne na mjesto Daviesa pa na kraju nestao kao i svi, i da su svi zdravi pa i da je širi roster opet bi se mijenjala krila i možda obrana, napad, veza, golman stalno bi jedni te isti igrali...
Sumnjam kakav autoritet uopšte ima Tuchel jer pojedine igrače gura u prvi 11 i pored loše forme a istovremeno naše talente želi poslati u neke posudbe.Ne smije se zamjeriti senatorima u timu.A talente poput Tela i Pavlovića želi gurnuti u druge timove.
Zalaganje i trka nula bodova i to je slučaj od prvog dana kad je preuzeo klub.Tuchel spominje da ekipa kao da ima dva lica jedno na treningu drugo na utakmicama.Očigledno želi prebaciti lopticu na igrače a sebe amnestirati za loše rezultate.
Uprava je pri kraju sa strpljenjem čim se po medijima provlači da nisu baš dobri odnosi.
Poslali Stanišića na posudbu i sad nude 15 mil za yebenog Trippiera koji ima 34 g sreća pa je Newcastle odbio ponudu.Kakvi diletanti nevjerovatno.
Zalaganje i trka nula bodova i to je slučaj od prvog dana kad je preuzeo klub.Tuchel spominje da ekipa kao da ima dva lica jedno na treningu drugo na utakmicama.Očigledno želi prebaciti lopticu na igrače a sebe amnestirati za loše rezultate.
Uprava je pri kraju sa strpljenjem čim se po medijima provlači da nisu baš dobri odnosi.
Poslali Stanišića na posudbu i sad nude 15 mil za yebenog Trippiera koji ima 34 g sreća pa je Newcastle odbio ponudu.Kakvi diletanti nevjerovatno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pavlović je "otkriven" jer je dobio priliku zbog toga što nije imao koga drugoga za staviti, i na kraju se otkrilo da je maltene najbolji veznjak i sad grije klupu, ni Sarr nije bio tako loš dok se nije ozlijedio, ni bolji ni lošiji od ostatka ekipe.Bundesliga je napisao/la: ↑25 jan 2024, 14:05Mogao je, pa bi mu onda svi pametovali što ne igra mlađahni Davies, nije ni čudo što želi otići bla bla. A to što veze nema, nikom ništa. Neće ni braniti pored Neuera i da je zdrav. Ne brani ni Ulreich. Kratzig je uvijek igrao lijevog beka kada je igrao, ali on treba na posudbu.
To što bi netko pametovao zbog manjka minuta određenih "zvijezda" je glupost, ti isti pametnjakovići šute na ispadanja od niželigaša i petarde od prvoligaša...
Ja doslovno nisam vidio da je Kratzig igrao LB u iti jednoj utamici, samo naprijed...
- muhamedhulk
- Kontakt:
imal jos neko da se povrijedi? 
eto prilike za omladinu, da zaigraju, nisu nista losiji od veterana.

eto prilike za omladinu, da zaigraju, nisu nista losiji od veterana.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Ajd što bi navijači pametovali već bi vjerovatno i uprava zbog ugovora. Jeste igrao LB svaki put. On se neće naigrati na toj poziciji, zato mu je bolje da ide na posudbu. A i premlad je momak. Treba mu iskustva.Bayo je napisao/la: ↑25 jan 2024, 14:40Pavlović je "otkriven" jer je dobio priliku zbog toga što nije imao koga drugoga za staviti, i na kraju se otkrilo da je maltene najbolji veznjak i sad grije klupu, ni Sarr nije bio tako loš dok se nije ozlijedio, ni bolji ni lošiji od ostatka ekipe.
To što bi netko pametovao zbog manjka minuta određenih "zvijezda" je glupost, ti isti pametnjakovići šute na ispadanja od niželigaša i petarde od prvoligaša...
Ja doslovno nisam vidio da je Kratzig igrao LB u iti jednoj utamici, samo naprijed...
Gurati igrače da igraju zbog njihovih ugovora a ne same kvalitete igre vodi tome da pate rezultati a i ne možeš dovesti kvalitetne zamjene jer si spalio proračun i zbog konkurencije da ne bi ispalo da zamjene igraju bolje...
Zadnja izmjena: Bayo, dana/u 25 jan 2024, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Slažem se. Ništa oni nisu spalili budžet, u plusu su bili u ljetnom prelaznom roku nekih 15-20 miliona kada se uporede ulazni i izlazni transferi. Čisto škrtarenje i sirotinjska transfer politika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.