Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
znači sad će svi ti reprezentativci svoj klub Serie A zamjeniti klubom U-21 u Serie B ??????
ajde neki koji se neprimjete u svojim timovima, ali šta će ovi koji već igraju u dobrim klubovima Serie A npr. Santon, Destro, Macheda, Camporese...
stvarno nekontam ovo nikako....
ajde neki koji se neprimjete u svojim timovima, ali šta će ovi koji već igraju u dobrim klubovima Serie A npr. Santon, Destro, Macheda, Camporese...
stvarno nekontam ovo nikako....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- sarajlija89
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:Ja ne razumijem kako bi to moglo funkcionisati da U-21 repka igra u Serie B, zbilja ne kontam
Pa mladi igraci i taj tim se takmice sa timovima u serie B i na taj nacin stjecu potrebno iskustvo i igraju na jednom odredjenom takmicarskom nivou....sto je odlicno...jer vecina tih igraca igra u nizerazrednim timovima ili su u drugom planu kod trenera,ako su u pitanju jaci timovi...ovako,svi bi skupa bili i uigravali se...fakticki imas formiran tim za par godina...
Imas primjer,mislim u hokejaskoj ligi slovacka ili koga vec...gdje mlada repka igra sa klubovima iz prve lige..naravno,rezultat tu nije bitan...vec uigravanje i jedan odredjeni takmicarski nivo...da bi kasnije lakse mogli napraviti A selekciju

edit:
@silent
pa nece morati..ti sto su vec afirmisani igraci i igraju u svojim klubovima standardno...ne moraju igrati tu...al za ostale je bitno...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ideja sa U21 je losa jer je "samoupravljacka".sarajlija89 je napisao/la:Odlicna je ovo ideja...genijalna rekao bih i sigurno bi mnogo koristilo.Ovo bi odlicno bilo i nadam se da ce se ostvarit...![]()
![]()
Nego...vidim da se vodi velika rasprava na vise topica na ovom Pdf-u,na relaciji Italija-Njemacka...a niko nista....
Mislim da bi trebali dobiti "naseg" moderatora...jer ribery, Monolog, csh, geronimo, hammers...su slabo aktivni na forumu(izuzev Monologa) a pogotovo na ovome dijelu foruma...fakticki nema moderatora izuzev Monologa,jer za ostale ne bi ni znali da ne pise gore u cosku...![]()
a nema ni jedan "nas"...posteno bi bilo da dobijemo jednog vala...od petorice je jedan i po aktivana ovaj dio foruma je slabo pokriven...
Ideja o moderatoru Serie A je dobra i treba je podrzati.
Trollovi sa Serie A su razmontirani na sitne komade. Malo magije i ko rukom odneseno.

- sarajlija89
- Kontakt:
ma meni nije uopce losa ideja...pa problem je sto se u velikim timovima, u serie A..ne daje toliko paznje mladima i ne mogu doci do izrazaja..otuda ova inicijativa i prilika za ozdravljenje talijanskog fudbala...jer je upravo problem sto nema mladih igraca...
ovo je sjajan nacin da se selektiraju mlladi igraci i tako oformi jedna ekipa,koja ce lako biti selektovana u A tim....objasnio sam to gore....jbg..vecina njih igra po nizerazrednim timovima ili su u drugom planu,ako je u pitanju jaci klub...
Ovo za moderatora...moramo peticiju pisat

ovo je sjajan nacin da se selektiraju mlladi igraci i tako oformi jedna ekipa,koja ce lako biti selektovana u A tim....objasnio sam to gore....jbg..vecina njih igra po nizerazrednim timovima ili su u drugom planu,ako je u pitanju jaci klub...
Ovo za moderatora...moramo peticiju pisat

Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 16 mar 2011, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Kako bi to funkcionisalo ??
ideja nije losa, ne cini se losom, neki igraci koji igraju u nizim ligama i nisu afirmisani, imali bi sansu da se dokazu
ideja nije losa, ne cini se losom, neki igraci koji igraju u nizim ligama i nisu afirmisani, imali bi sansu da se dokazu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista di cuore
- Kontakt:
dobra ideja al mislim da ce tesko bit realizovana...
sto se tice naseg moda i ja sam za.
kad pokrecemo peticiju ? 
sto se tice naseg moda i ja sam za.

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ideja je losa, jer gusi takmicenje. To su radili u komunistickim zemljama i to je totalno van okvira slobodnog fudbalskog trzista.sarajlija89 je napisao/la:ma meni nije uopce losa ideja...pa problem je sto se u velikim timovima, u serie A..ne daje toliko paznje madaima i ne mogu doci do izrazaja..otuda ova inicijativa i prilika za ozdravljenje talijanskog fudbala...jer je upravo problem sto nema mladih igraca...
ovo je sjajan nacin da se selektiraju mlldi igraci i tako oformi jedna ekipa,koja ce lako biti selektovana u A tim....objasnio sma to gore....jbg..vecina njih igra po nizerazrednim timovima ili su u drugom planu,ako je u ptinaju jaci klub...
Ovo za moderatora...moramo peticiju pisat![]()
Repka nije klub i totalno je drugacije osmisljena od kluba.
Treba uvesti pravilo da svaka ekipa mora imati bar 50%+ talijanskih igraca i da bar 5 igraca u rotaciji budu u21 igraci. Eto ti funkcionalno resenje, bez favorizacije ili rusenja trzista.
Za moderatora, ja bih tebe predlozio. Dobar si, razumes se u teme, imas forumaskog iskustva i konstantan si na forumu. Dakle, ja bih insistirao da se i drugi izjasne, jer ne verujem da ce neko od postojecih moderatora qrcem mrdnuti u vezi sa ovim delom foruma, a neophodno je da se mi dogovorimo i da tu ideju iznesemo pred autoritete.

- sarajlija89
- Kontakt:
Satnica za dva sljedeca kola:
12ª GIORNATA RITORNO
Sabato 2 aprile 2011 ore 18.00 BRESCIA – BOLOGNA
Sabato 2 aprile 2011 ore 20.45 MILAN – INTER (*)
Domenica 3 aprile 2011 ore 12.30 NAPOLI – LAZIO
Domenica 3 aprile 2011 ore 20.45 ROMA – JUVENTUS
13ª GIORNATA RITORNO
Sabato 9 aprile 2011 ore 18.00 INTER – CHIEVO (*)
Sabato 9 aprile 2011 ore 20.45 UDINESE – ROMA
Domenica 10 aprile 2011 ore 12.30 JUVENTUS – GENOA
Domenica 10 aprile 2011 ore 20.45 FIORENTINA – MILAN
* Zbog Lige prvaka,Inter igra u Subotu ove dvije tekme...
12ª GIORNATA RITORNO
Sabato 2 aprile 2011 ore 18.00 BRESCIA – BOLOGNA
Sabato 2 aprile 2011 ore 20.45 MILAN – INTER (*)
Domenica 3 aprile 2011 ore 12.30 NAPOLI – LAZIO
Domenica 3 aprile 2011 ore 20.45 ROMA – JUVENTUS
13ª GIORNATA RITORNO
Sabato 9 aprile 2011 ore 18.00 INTER – CHIEVO (*)
Sabato 9 aprile 2011 ore 20.45 UDINESE – ROMA
Domenica 10 aprile 2011 ore 12.30 JUVENTUS – GENOA
Domenica 10 aprile 2011 ore 20.45 FIORENTINA – MILAN
* Zbog Lige prvaka,Inter igra u Subotu ove dvije tekme...
- sarajlija89
- Kontakt:
Zahvaljujem na ukazanom povjerenju,trudicu se da to korektno obavljam ,bas kao i sto pisem...tako da ne bi trebalo biti problema
za pocetak..imate novu anketu

evo sad čitam neke vijesti na site-u Sun-a i naiđe na ovo Italy could launch Serie B youth team http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... -team.html ovo mi je prečudno i nezamislivo ali kako ovdje piše ipak će se razmatrati i ovakva mogućnost ali mislim da to nije dobro ni za ligu a i ne rješavaju se na ovaj način ti problemi.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Interista di cuore
- Kontakt:
o mashalla,mashalla...cestitam i ne sumnjam ni sekunde u tvoju objektivnostsarajlija89 je napisao/la:Zahvaljujem na ukazanom povjerenju,trudicu se da to korektno obavljam ,bas kao i sto pisem...tako da ne bi trebalo biti problema![]()

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- sarajlija89
- Kontakt:
Jos jedom,hvala svima,da se ne osvrcem na svaki post koji bude...i vi ste dio ovoga
sve sugestije i primjedbe cu saslusat
Ako imate kakvih ideja kako da obogatimo ovaj dio PDf-a...tu sam

Nazalost sve sprdnje na racun rubentina, postaju proslost.sarajlija89 je napisao/la:Jos jedom,hvala svima,da se ne osvrcem na svaki post koji bude...i vi ste dio ovoga![]()
sve sugestije i primjedbe cu saslusat
![]()

- sarajlija89
- Kontakt:
Nije tako,moze se korektno pisati..cim udje u neku dublju raspravu..brisem..al dokle god je zezancija...moze
ne bojte se...
daffy jesi procito

daffy jesi procito

Misu mali grobarski.
cestitam na unapredjenju i nadam se da mi neces brisati postove kad naletim malo na ovaj deo. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
Nisam grobar
Hvala svima na cestitkama...i ne bojte se

Hvala svima na cestitkama...i ne bojte se

- spielführer_21
- Kontakt:
Čestitam na titulisarajlija89 je napisao/la:Zahvaljujem na ukazanom povjerenju,trudicu se da to korektno obavljam ,bas kao i sto pisem...tako da ne bi trebalo biti problema![]()

Bravo za anketu, baš sam mislio pitati da se postavi nova i to baš ova koju si ti postavio..
O drugim prijedlozima ćemo kasnije, trenutno gledam ludilo od utakmice Galata-Fener

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
svE cestitke
,nadam se mi koji smo ti dali svoje glasove ,da cemo imati šTele
i da ces nam malo manje brisati postove 

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
e pa cestitke novom moderatoru
moje omiljne lige

trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
@sarajlija89 - Zavidim ti 

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.