Šta očekuješ od dva najveća debila na forumu?VensanKasel je napisao/la: ↑22 jan 2024, 18:31Mislim da nije u redu da pišete ovakve gluposti , barem iz poštovanja prema žrtvama rata Sarajeva . Jadno i tužno sa vaše strane . Mene bi bilo sramota ovako nešto napisati . I ovo je zadnji put da vam ovako fino pišem , jer zaista prelazite svaku mjeru .RollMan je napisao/la: ↑22 jan 2024, 18:00Tu je dublji problem i veći od samih tih imena, i Nele da dođe grlili bi ga. Suština je u tome da je sarajevski karakter rata potpuno drukčiji od ostatka BiH i tamošnjeg poimanja stvarnosti. Svugdje drugo su ratovali Srbi protiv Bošnjaka kao što i jeste ,u Sarajevu se upotrebljava svaki drugi mogući termin osim konkretnog ,raja i građani, vs papci, ruralni ,seljani ,opančari, brđani ,bradati i ni sam ne znam sta vise,vjerovstno se tako uci i u skolama Zato moze doc i Biljana Plavsic dobila bi ovacije.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamisli pucaš u nekog radi one kurave Mine Mateljan 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Furas me da je neko radi Mine nekog pucao

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ništa , očekujem da ima neka granica , ali izgleda da nema . Idemo drugačije .MoodyHank je napisao/la: ↑23 jan 2024, 09:23Šta očekuješ od dva najveća debila na forumu?VensanKasel je napisao/la: ↑22 jan 2024, 18:31Mislim da nije u redu da pišete ovakve gluposti , barem iz poštovanja prema žrtvama rata Sarajeva . Jadno i tužno sa vaše strane . Mene bi bilo sramota ovako nešto napisati . I ovo je zadnji put da vam ovako fino pišem , jer zaista prelazite svaku mjeru .RollMan je napisao/la: ↑22 jan 2024, 18:00
Tu je dublji problem i veći od samih tih imena, i Nele da dođe grlili bi ga. Suština je u tome da je sarajevski karakter rata potpuno drukčiji od ostatka BiH i tamošnjeg poimanja stvarnosti. Svugdje drugo su ratovali Srbi protiv Bošnjaka kao što i jeste ,u Sarajevu se upotrebljava svaki drugi mogući termin osim konkretnog ,raja i građani, vs papci, ruralni ,seljani ,opančari, brđani ,bradati i ni sam ne znam sta vise,vjerovstno se tako uci i u skolama Zato moze doc i Biljana Plavsic dobila bi ovacije.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
SDA botina ili ti ga SDA spodoba je protiv Srba , ali ide u Beograd da navija za Srbe

Kako te Bakir loše dresirao , ni lajati ne znaš

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- numanumaye22
- Kontakt:
Na TV vjerovatno Pink, Ceca i Zadruga, to su nasi ljudi 

Kakva god da je SDA, za koplje je iznad svakog trojkaša, Nikšića, Rame, Vojina i njihovih botova.
Gledao se prije 6 mjeseci Hajduk : Dinamo, gledat će se i Partizan : Oly i jos mnoge, navijam samo za Čelik a vrhunske utakmice i atmosfere iz regiona se idu cisto turisticki pogledati. Neko ide u Pariz vidjeti Ajfel i to mu je čejf a neko ima druga interesovanja.
Gledao se prije 6 mjeseci Hajduk : Dinamo, gledat će se i Partizan : Oly i jos mnoge, navijam samo za Čelik a vrhunske utakmice i atmosfere iz regiona se idu cisto turisticki pogledati. Neko ide u Pariz vidjeti Ajfel i to mu je čejf a neko ima druga interesovanja.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 23 jan 2024, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Centre forward
- Kontakt:
Možda ne ide radi Partizana, možda gotivi Olympiakos. To onako baš priliči, Grci su nam baš bratski narod, nemal' identičan.
SDA botovi su par excellence pristalicama SNS/SPS pa i SPC ako hoćete. Ista mantra, isti nivo obrazovanja, isti ili sličan broj zuba u vilicama, ljubav prema sendvičima i sl. Ludilo, sve u svemu.
SDA botovi su par excellence pristalicama SNS/SPS pa i SPC ako hoćete. Ista mantra, isti nivo obrazovanja, isti ili sličan broj zuba u vilicama, ljubav prema sendvičima i sl. Ludilo, sve u svemu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Kakav god da je Plenković, uradio je za BiH više nego Baketova pudlica Željko. Smrdo Elmedin tipična SDA škola, dovede nas na prag otvaranja pregovora sa EU. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Šta reče frajer i osta živavenija je napisao/la: ↑23 jan 2024, 12:19Kakva god da je SDA, za koplje je iznad svakog trojkaša, Nikšića, Rame, Vojina i njihovih botova.

Ljudi na pokvarenim respiratorima mlatili pare, odgovorni za smrt boga pitaj koliko ljudi, sa druge strane "trojkaši" završiše prugu, obnoviše vozni park GRASa i ovaj gore kaže SDA koplje iznad

-
- Kontakt:
To je logika SDA glasača, sve protiv četnika ovo ono, a s njima 25 godina u koaliciji i idu gledati četnički klub Partizan. Fenomeni ljudi 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Yebes ih, nisu neki ljudiVensanKasel je napisao/la: ↑23 jan 2024, 08:58A Alex1991 i Imćo ?

Stone hands👊
Plenki predsjednik BiH
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- numanumaye22
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
off-road tramvaji
a mogla je i ona nasa stara pruga izdrzati jos 10-20 godina
oj dan te j3bo
a mogla je i ona nasa stara pruga izdrzati jos 10-20 godina
Don't believe the hype.
Naša Bosna je od Une do Drine.
Vaša Bosna od Baščaršije do Čengić Vile.
Vaša Bosna od Baščaršije do Čengić Vile.
Tesko da ima jadnijih ljudi od bitova ubilačke SDA
Toj stranci se treba sudit samo za ubistva tokom korone
Toj stranci se treba sudit samo za ubistva tokom korone
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zavisi sve kako ljudi odluce. Ovi skontali da je bolje da lova iz koverte ide za odrzavanje dzamije i svaka im cast.
Kod nas imas sela gdje se covjek koji skuplja clanarinu odrekne svog dijela, a za tu lovu se kupe tabuti, nisani i ostalo. Dodje ljude dzenaza cesto dzaba, nista ne plate, jer se kopaju u seoskom mezaru na uvakufljenoj zemlji...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.