Ovaj glupak zapravo želi reći da je potrebno požuriti sa genocidom

Sad bez ikakve dileme možemo reći da su naši domaći glupaci i američki pušikurci gori od Srba i njihovog odnosa prema Rusima.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovaj glupak zapravo želi reći da je potrebno požuriti sa genocidom
Decko je najveci debil od postanka foruma, a konkurencija je yebana. Na svakoj temi mogucoj glumi pametologa i misli da se razumije u sve, od geopolitike preko PANamerickih igara i fudbala na ledu do U-13 reprezentacije u surfanju.
Najjači lik. Ne znam jesi li pratio kad je pisao gluposti za Srebrenicu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 21:44Decko je najveci debil od postanka foruma, a konkurencija je yebana. Na svakoj temi mogucoj glumi pametologa i misli da se razumije u sve, od geopolitike preko PANamerickih igara i fudbala na ledu do U-13 reprezentacije u surfanju.
Ja frajera pa vidiš da je čovjek sam rekao da su spremni za dugotrajnu rat, čim su spremni znači da smatraju situaciju pod kontrolom.Brokula je napisao/la: ↑22 jan 2024, 16:35Kao i svi ovdje dupelizaci americke politike namjerno ignorises sva desavanja u Gazi koja su odavno prevazisla bilo kakve operacije protiv terorizma.FoSte95 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:12Nije imperija već vođa Hamasa
https://www.geopolitika.news/vijesti/vo ... -dugi-rat/
To he i poenta mog posta. Ovaj navalio na Zapad a ne vidi dvoličnost samog Hamasa kako civile drže kao živi štit, a da ne govorim ostale islamske zemlje. Jok ovaj navalio po Americi i Zapadu, pa yebem te luda da te iste Amerike i Zapada nema pitanje bili bi bilo ove države a i njega na zemlji.
U ovom slučaju, biti na strani Amerike znači podržati genocid. Ne znam kako se vi onda razlikujete od Rusa ili Srba?FoSte95 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 22:10To he i poenta mog posta. Ovaj navalio na Zapad a ne vidi dvoličnost samog Hamasa kako civile drže kao živi štit, a da ne govorim ostale islamske zemlje. Jok ovaj navalio po Americi i Zapadu, pa yebem te luda da te iste Amerike i Zapada nema pitanje bili bi bilo ove države a i njega na zemlji.
Čekaj kako ti zamišljaš onda politiku države gdje prije svega moraš gledati svoj interes? U Ukrajini ću podržati Ameriku i Zapad al ću im istovremeno yebat mater zbog Palestine?Judd je napisao/la: ↑22 jan 2024, 22:34U ovom slučaju, biti na strani Amerike znači podržati genocid. Ne znam kako se vi onda razlikujete od Rusa ili Srba?FoSte95 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 22:10To he i poenta mog posta. Ovaj navalio na Zapad a ne vidi dvoličnost samog Hamasa kako civile drže kao živi štit, a da ne govorim ostale islamske zemlje. Jok ovaj navalio po Americi i Zapadu, pa yebem te luda da te iste Amerike i Zapada nema pitanje bili bi bilo ove države a i njega na zemlji.
Ova tema je samim time postala besmislena jer ste aminovali sve što su rusofili ovdje pisali.
Ja ne znam je li tebi ko javio ali ovaj forum nije drzavna politika nego iznosenje licnog misljenja.FoSte95 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 23:31Čekaj kako ti zamišljaš onda politiku države gdje prije svega moraš gledati svoj interes? U Ukrajini ću podržati Ameriku i Zapad al ću im istovremeno yebat mater zbog Palestine?Judd je napisao/la: ↑22 jan 2024, 22:34U ovom slučaju, biti na strani Amerike znači podržati genocid. Ne znam kako se vi onda razlikujete od Rusa ili Srba?FoSte95 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 22:10
To he i poenta mog posta. Ovaj navalio na Zapad a ne vidi dvoličnost samog Hamasa kako civile drže kao živi štit, a da ne govorim ostale islamske zemlje. Jok ovaj navalio po Americi i Zapadu, pa yebem te luda da te iste Amerike i Zapada nema pitanje bili bi bilo ove države a i njega na zemlji.
Ova tema je samim time postala besmislena jer ste aminovali sve što su rusofili ovdje pisali.
Šta veću prijetnju po opstanak ove zemlje predstavlja, da Rusi poklope Ukrajinu ili da Izrael poklopi Gazu? Msm ovo ružno zvuči i bezosjećajno ali takav je život i takva je situacija i mi moramo plivati u njoj da ne bi mi sutra bili na mjestu Palestine.
Ja upravo iznosim svoje mišljenje. Po meni su za ovo više krive arapske zemlje nego Zapad, a ti Zapad ne vadiš iz usta.....Brokula je napisao/la: ↑22 jan 2024, 23:33Ja ne znam je li tebi ko javio ali ovaj forum nije drzavna politika nego iznosenje licnog misljenja.FoSte95 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 23:31Čekaj kako ti zamišljaš onda politiku države gdje prije svega moraš gledati svoj interes? U Ukrajini ću podržati Ameriku i Zapad al ću im istovremeno yebat mater zbog Palestine?
Šta veću prijetnju po opstanak ove zemlje predstavlja, da Rusi poklope Ukrajinu ili da Izrael poklopi Gazu? Msm ovo ružno zvuči i bezosjećajno ali takav je život i takva je situacija i mi moramo plivati u njoj da ne bi mi sutra bili na mjestu Palestine.
Ti odavno plivas u **** jer si se odlucio zazmirit na genocid nad jednim narodom. Obicni beskicmenjak i poltron, bez stava i misljenja
Nemoj pisati nesto sto nisi u stanju objasniti
Ti inače ne žmiriš kada gledaš na jednu stranu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.