Nema ih na TM znači da jesu
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Prema TM trenutno je 23 igrača od čega tri golmana znači najmanje još jedan ili dva igrača će doći.
Utakmica Pakhtakor - Tuzla City odgođena za sutra zbog jake kiše
Ako uspješno odrade pripreme Tino i Ordaga bi trebali biti top na sredini. Imamo tu Delimedca, Husu i Kobiljara to će biti OK.
Najviše me brine Dusan Hodzic koji nema želje da igra.
Nadati se da će uz Bihorca stoper biti Huso ili neko novi pa i Rekić ako treba samo ne Šukilović.
Najviše me brine Dusan Hodzic koji nema želje da igra.
Nadati se da će uz Bihorca stoper biti Huso ili neko novi pa i Rekić ako treba samo ne Šukilović.
Jeli istina da se Šećerović vratio. Neko je napisao, na TM nije objavljeno 

Strasna utakmica nasih momaka u prvom poluvremenu. Ovi imaju 12 miliona vrjednost ekipe znatno vise od nasi. Ali smo ih bukvalno nadigrali. Svaka cast za prvo poluvrijeme.
Šta će nam Mašović?Ovo da Slavko nije non stop suflirao ništa ne bi valjalo.Ostale stare navike.Bit će muke da se ovaj tim previkluje.Ne shvatam da nema Mihajlovića.
24.01. FC Levski (Bugarska)
Nije bilo ni Nukića ni Ordage a ni Šećerovica znači nije otišao za Tursku dobro je.
Ni Osmić nije bio u rosteru. Možda nahladeni, povrijedeni ili ...
-
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme sasvim korektno za pripremni dio. Bili smo bolji sto smo krunusali i golom. Drugo poluvrijeme nema potreba komentarisati, dobili su priliku igraci koji ce biti rezerve, kao i oni koji za juniore ne mogu igrati. Bit ce jos promjen u ekipi, tako da nema zime za nas opstanak u PL BiH.
Elvir Baljic
Znaš koliko mi je drago da igramo protiv Levskog iz Sofije.To je veliki Bugarski klub.Iako je utakmica pripremna-prijateljska ,za mene ima značaj službene.Mi polako pišemo svoju istoriju.Mašallah.
U Premijer ligi se nije snašao, ali sada briljira: Bivši fudbaler Tuzla Cityja najbolji strijelac Afričkog kupa nacija
22.01.2024. / 20:37
Emilio Nsue (34), nekadašnji napadač Tuzla Cityja, trenutno je prvi strijelac Afričkog kupa nacija.
--------------------------------------------------------------
Ko god se o nas očeše krene ga u drugoj sredini.
22.01.2024. / 20:37
Emilio Nsue (34), nekadašnji napadač Tuzla Cityja, trenutno je prvi strijelac Afričkog kupa nacija.
--------------------------------------------------------------
Ko god se o nas očeše krene ga u drugoj sredini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.