Bas ste neozbiljni stvarnoo, ti nesto govoris ovom Tz_boy a gori si od njegascudetto je napisao/la:Hoce ali u nasu mrezicufukara87 je napisao/la:Mislim da ce ga Alen dati na grbavici
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Jest valafukara87 je napisao/la:Bas ste neozbiljni stvarnoo, ti nesto govoris ovom Tz_boy a gori si od njegascudetto je napisao/la:Hoce ali u nasu mrezicufukara87 je napisao/la:Mislim da ce ga Alen dati na grbavici
sad ozbiljno zar imamo bilo kakvu sansu u nedjelju s obzirom na Zeljinu poziciju na tabeli i borbi za titulu,dok s druge strane nama ova utakmica ne donosi nikakav pomak na tabeli jer nemamo nikakve sanse za izlazak u Europu a ispasti naravno da necemo,tako da ja mislim da nemamo sta traziti na Grbavici,ali jbg ljudski se nadati pa ko zna mozda i dodjemo do bod(ova)
Ma nema nikom evrope ba ove godine, 1.aprili nazalost nece bit sala nego ce se ukinut Savez i to me raduje tako da niko nece se takmicit u Evropi, ovo je zanimljiva utakmica za nas jer se ne borimo ni zasta , tako da momci igraju bez tereta nekog i ocekujem da cemo dati koji gol
Da, sada je samo cilj opstanak i stabilizacija kluba. Na Grbavicu idemo rasterećeni da pokažemo šta (ne)znamo.fukara87 je napisao/la:Ma nema nikom evrope ba ove godine, 1.aprili nazalost nece bit sala nego ce se ukinut Savez i to me raduje tako da niko nece se takmicit u Evropi, ovo je zanimljiva utakmica za nas jer se ne borimo ni zasta , tako da momci igraju bez tereta nekog i ocekujem da cemo dati koji gol
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
ne predajte se unaprijed.zeljeznicar veze nema,to se vidjelo u kupu.dakle samo hrabro i bod(ovi) su vasi.
sretno tuzlaci
sretno tuzlaci
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Hvala ti na riječima podrške, iz tvojih usta u njihove uši...VAM je napisao/la:ne predajte se unaprijed.zeljeznicar veze nema,to se vidjelo u kupu.dakle samo hrabro i bod(ovi) su vasi.
sretno tuzlaci
Nadam se da ćemo konačno prestati sa glupom defanzivom i valjanjem po terenu. Ofanzivna i disciplinovana igra je jedino rješenje za povoljan ishod.
Spammer
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Prema pisanju tuzlainfo :
"Grupa od pedesetak pripadnika navijačke skupine "Fukare" potvrdila svoj dolazak na sutrašnju utakmicu Željezničar – Sloboda, gdje će bodriti "crveno-crne".
Time je potvrđeno da u nastavku prvenstva neće bojkota utakmica Slobode od strane svih članova "Fukara", što je nedavno u svom saopćenju najavio, očigledno samo jedan dio pripadnika ove navijačke skupine.
- Odlazak su najavili i nama i MUP-u TK-a, tako da neće biti problema oko njihovog bezbjednog transporta i smještaja na dio tribune namjenjenim gostujućim navijačima. Ulaznice će morati kupiti iz vlastitih sredstava, jer nakon prošlogodišnjeg neulaska navijača Željezničara na Tušanj, sporazum o besplatnom ulasku navijača sa ovim klubom više nije aktivan – potvrdio nam je Zdenko Jurić, v.d. direktor FK Sloboda."
"Grupa od pedesetak pripadnika navijačke skupine "Fukare" potvrdila svoj dolazak na sutrašnju utakmicu Željezničar – Sloboda, gdje će bodriti "crveno-crne".
Time je potvrđeno da u nastavku prvenstva neće bojkota utakmica Slobode od strane svih članova "Fukara", što je nedavno u svom saopćenju najavio, očigledno samo jedan dio pripadnika ove navijačke skupine.
- Odlazak su najavili i nama i MUP-u TK-a, tako da neće biti problema oko njihovog bezbjednog transporta i smještaja na dio tribune namjenjenim gostujućim navijačima. Ulaznice će morati kupiti iz vlastitih sredstava, jer nakon prošlogodišnjeg neulaska navijača Željezničara na Tušanj, sporazum o besplatnom ulasku navijača sa ovim klubom više nije aktivan – potvrdio nam je Zdenko Jurić, v.d. direktor FK Sloboda."
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mane znam sta da kazme na taj tekst
..nego bez obzira glupost mi je ovo da klubovi poput Slobode i Zelje nemaju i dalje to dogovoreno oko besplatnog ulaza za gostujuce navijace...ovako nasim momcima je 7km dok ako ovi bud na D tribini bice 5km...znaci pored sto mroas put platiti,moras i ulaznicu...pa ko nema para nece ni otici...navodno policija je rekla, ako jedan nema za ulaz, to znaci da ce se morat vratiti citava grupa kuci
...nego glup mi ovaj tekst
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
pa sami ste krivi za to ponistenje dogovora .... da su nasi usli i vi bi sad ....SaltCityAttack je napisao/la:mane znam sta da kazme na taj tekst..nego bez obzira glupost mi je ovo da klubovi poput Slobode i Zelje nemaju i dalje to dogovoreno oko besplatnog ulaza za gostujuce navijace...ovako nasim momcima je 7km dok ako ovi bud na D tribini bice 5km...znaci pored sto mroas put platiti,moras i ulaznicu...pa ko nema para nece ni otici...navodno policija je rekla, ako jedan nema za ulaz, to znaci da ce se morat vratiti citava grupa kuci
...nego glup mi ovaj tekst
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Forza ni smo mi krivi navijaci sto se ponistio taj dogovor, uprava je ta koja je zaduzena za to.
Jao bojkota i qurca
ovo je raspad fukara ... moje misljenje je da trebaju ili svi bojkotovati ili ni jedan a ne ovako ....
Live for nothing or die for something
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
-
padobranac1978
- Kontakt:
treba vas handriti kad se zna kako prolaze gostujuci navijaci u TZ..fukara87 je napisao/la:Forza ni smo mi krivi navijaci sto se ponistio taj dogovor, uprava je ta koja je zaduzena za to.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
padobranac1978 je napisao/la:treba vas handriti kad se zna kako prolaze gostujuci navijaci u TZ..fukara87 je napisao/la:Forza ni smo mi krivi navijaci sto se ponistio taj dogovor, uprava je ta koja je zaduzena za to.
Ti si ili malo zaostao ili sta moram ti reci , oprosti evo izvinicu se ja tebi , ali **** uprava je kriva ne navijaci jebmi mater upravi .... Hvala
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma nebitno,treba vas handriti svakako,iz poznatih razlogaTaRgEt_ je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:treba vas handriti kad se zna kako prolaze gostujuci navijaci u TZ..fukara87 je napisao/la:Forza ni smo mi krivi navijaci sto se ponistio taj dogovor, uprava je ta koja je zaduzena za to.
Ti si ili malo zaostao ili sta moram ti reci , oprosti evo izvinicu se ja tebi , ali **** uprava je kriva ne navijaci jebmi mater upravi .... Hvala
Ti si ili malo zaostao ili sta moram ti reci , oprosti evo izvinicu se ja tebi , ali **** uprava je kriva ne navijaci jebmi mater upravi .... Hvala[/quote]
ma nebitno,treba vas handriti svakako,iz poznatih razloga[/quote]
Dobro neka nas treba handriti , onda i vas treba i tako unedogled .... Haj Pozdrav
ma nebitno,treba vas handriti svakako,iz poznatih razloga[/quote]
Dobro neka nas treba handriti , onda i vas treba i tako unedogled .... Haj Pozdrav
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
padobranac1978
- Kontakt:
vi to radite,dok se vama to ne radi...dakle treba poceti...
nazalosst moram reci da tuzlaci neznaju koliki su problemi gostujucim navijacima doci na njihov stadion i normalno odgletati tekmuu!!!!nazalost sto se tice gostovanja u tuzli je trenutno najgore!!!padobranac1978 je napisao/la:vi to radite,dok se vama to ne radi...dakle treba poceti...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sudeći po tvojim traumama rekao bih da te neko seksualno zlostavljao dok si služio vojni rok u Tuzli, pa imaš tolike frustracije u vezi Tuzlepadobranac1978 je napisao/la:
ma nebitno,treba vas handriti svakako,iz poznatih razloga
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
padobranac1978
- Kontakt:
meni je itekako lijepo bilo u to vrijeme i da je onako kako se ja sjecam bilo bi ok,ali ova sadasnja generacija maloumnika koja vas predstavlja je izazvala tu odbojnost prema vama...Frutek je napisao/la:Sudeći po tvojim traumama rekao bih da te neko seksualno zlostavljao dok si služio vojni rok u Tuzli, pa imaš tolike frustracije u vezi Tuzlepadobranac1978 je napisao/la:
ma nebitno,treba vas handriti svakako,iz poznatih razloga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.