Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Poz za korisnika Italia, top1 botinu foruma.
Nije bila ruka Rabiota prošle sezone.
Također je bio čist penal u zadnjoj minuti za 1-1 kada se Sandro bacio godinu prije.
Isto tako 3-2 u Torinu nije se Cuadrado bacio Perišiću pod noge, a ni Chiellini gurnuo Bonuccia pa sviran faul u napadu.
Vecino čist crveni, a glavonja Pjanić nije dirnuo Rafinhu.
I sve tako unazad do Iuliana i Ronalda ili 60tih kad su se prekidale utakmice i otimali naslovi.
Isto vrijedi za svaki klub protiv Juventusa unazad 100 godina.
Nađe se jedna sumnjiva situacija gdje su oni možda oštećeni i to se nabija na nos pored 100 situacija koje su išle na drugu stranu.
I onda dobra stara Buffonova svi mrze uspjeh.
Dođe europa i kada nema sudija uvijek "nesretno" ispadanje, kanta za smeće umjesto srca itd. Zadnje tri zezone neugodni Ajax, Lyon i Villarreal krvnici Cristianovoj ekipi.
Može ti se sve nabrajati a nećeš prihvatiti jer si botina. Jbt ostatak vašeg podforuma te ne podnosi jer si botina, a ne navijači ostalih klubova.
Počele su i belosvetske zavere, nije ni Paratici prao pare ni plaćao ispod stola, sve je kriv zlikovac Moratti.
Lagano odbiju miki maus konferenciju i zbog toga su u trci za titulu. Čuj odbiti igrati europu.
A moćni superkup se igra dvije utakmice u sred sezone, taman fino par vikenda da Inter ima pritisak utakmice manje kao što su vukli Bolognu 4 mjeseca prije dvije godine.
Naravno da nisam ozbiljan, nego vidiš li kako te teorije zavjere glupo zvuče?
Kreairanje narativa kako nekom odgovara, ograničena masa puši priču.
Najlakše se praviti mutav i ignorirati bilo kakve argumente.
Eto vam superliga, može trokut turnir sa Perezom i sirotinjom iz Barcelone. Vizionar Agnelli.
Nije bila ruka Rabiota prošle sezone.
Također je bio čist penal u zadnjoj minuti za 1-1 kada se Sandro bacio godinu prije.
Isto tako 3-2 u Torinu nije se Cuadrado bacio Perišiću pod noge, a ni Chiellini gurnuo Bonuccia pa sviran faul u napadu.
Vecino čist crveni, a glavonja Pjanić nije dirnuo Rafinhu.
I sve tako unazad do Iuliana i Ronalda ili 60tih kad su se prekidale utakmice i otimali naslovi.
Isto vrijedi za svaki klub protiv Juventusa unazad 100 godina.
Nađe se jedna sumnjiva situacija gdje su oni možda oštećeni i to se nabija na nos pored 100 situacija koje su išle na drugu stranu.
I onda dobra stara Buffonova svi mrze uspjeh.
Dođe europa i kada nema sudija uvijek "nesretno" ispadanje, kanta za smeće umjesto srca itd. Zadnje tri zezone neugodni Ajax, Lyon i Villarreal krvnici Cristianovoj ekipi.
Može ti se sve nabrajati a nećeš prihvatiti jer si botina. Jbt ostatak vašeg podforuma te ne podnosi jer si botina, a ne navijači ostalih klubova.
Počele su i belosvetske zavere, nije ni Paratici prao pare ni plaćao ispod stola, sve je kriv zlikovac Moratti.
Lagano odbiju miki maus konferenciju i zbog toga su u trci za titulu. Čuj odbiti igrati europu.
A moćni superkup se igra dvije utakmice u sred sezone, taman fino par vikenda da Inter ima pritisak utakmice manje kao što su vukli Bolognu 4 mjeseca prije dvije godine.
Naravno da nisam ozbiljan, nego vidiš li kako te teorije zavjere glupo zvuče?
Kreairanje narativa kako nekom odgovara, ograničena masa puši priču.
Najlakše se praviti mutav i ignorirati bilo kakve argumente.
Eto vam superliga, može trokut turnir sa Perezom i sirotinjom iz Barcelone. Vizionar Agnelli.
Molit ce te vi da vas milanist opet zeza
neka i treba vam ovako 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Me kontam sta hocete da vam se odgovori. Ti ne priznajes cinjenice u vidu presuda, pricas o zavjeri protiv Juventusa a tamo neki spisak sa nekog portala nazivas cinjenicom. Sta da ti se odgovori?Juventinisimo je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:15Samo treba da kazes, da nemas pojma o cemu pricas...to je sasvim dovoljno..
Nije ovo prvi puta, i drugi ti postaju da im odgovoris...svaki puta corak, samo znas blebecati okolo...dobar bi bio za koridu..
Evo za transfere, vidi sta se desilo sa Tadeijem iz Rome kad je trebao preci u Inter
Penal protiv Lazia je to, jel tako? Sta mi ima tu biti sumnjivo kada je tekma zavrsila 3:0. Bio penal ili ne, tekmu pobjedili i kraj price. Zato ga ti navodis stalno kao argument jer kada ga izanaliziras svako shvati da je nebitan. Ja pricam o svim ranijim situacijama u Serie A gdje su ti penali, crveni i odluke direktno odlucivale utakmice (koje covjek zaboravi vec narednim kolom), kao na primjeru gola Lautara koji je nastao kao direktna posljedica faula nad Chiesom - koji se nije ni provjeravao.obagol je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:05Vama čim se ne navlači, to je projekat protiv vas. Mnogi Juventusovi navijaci su odrasli ne znajuci sta znaci da te sudija osteti. Sad kad se ne navlaci vama ili kad ne daj Boze sudija pogrijesi na vasu stetu, vama se javlja error u vasem mentalnom sklopu, to nije fudbal koji ste naucili gledati. Zbog toga je vama sumnjiv penal ovaj zadnji nad Lautarom, vi ne znate objektivno sagledavati cinjenice.Italia je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:53Ma gdje ces se raspravljat sa luzerom koji svoju historiju temelji na tome da je rival i uvijek iza Juventusa. Nije to nivo vrijedan diskusije niti ce ikad biti. Mozes im nabrajati zute kartone, penale u kljucnim utakmicama, crvene kartone i odluke koje skoro svako kolo idu na njihov mlin, i sta ces dobiti kada ti ono nesto negira i raspravlja.
Samo spomenes kako su zabili gol protiv Juventusa, gdje se nije dirao VAR niti bilo sta drugo i tu prica staje. I naravno, nije to neko aman Interovo maslo. To je projekat koji traje protiv Juventusa od pocetka one epizode za Superligu. Efekte toga smo gledali u prijelomnoj utakmici prije 2 godine kada je isforsirano odlukama da Inter pobjedi a Juve ufatio zamag za titulu, prosle godine fol nekakve finansijske zavrzlame i vaganja sa kaznama na nivou presude oko komsijake medje, pa odluke u prvoj tekmi polufinala CI lani itd itd.
Al sta zna o tome onaj sto konsultuje..ili konstatuje? Haha
Na kraju dana, ne zanimaju me ni tvoji ni bilo ciji odgovori, jer niko nece doci i reci “e evo nama stele, istina je to”. Svako gleda svojim vizirom i svojim misljenjem. Cinjenica da u ovih par godina imate naklonost sudija i daleko veci broj presudjenih koristi na vasu stranu nego Juventus za 10 godina suverene vladavine. Tada ste jeli ****, sad jebga peri usta istom formulom sto bi se reklo
@koeficijent, drago mi je da te moj rad motivise i inspirise, iako mi to nije namjera.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:

Jel makar za zutog

Ovo je bilo za crvenog prosle godine.
I onda pocnu kakit o protekcijama i navlacenju svako kolo nekog obogalje i zale se sto imaju najvise zuti kartona a 70 minuta utakmice igraju odbranu i na kontra napad pa valjda je i pticama na grani jasno ako igras defanzivno veci dio utakmice da ces vise kartona i dobit al opet paranoje urote i teorije zavjere
Nisu mu smjeli ni žuti dati jer bi se žalili kako dobijaju više kartona od Intera
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Faul nad kijezom grohotom se smijem
Školski primjer prekršaja, očita namjera Chiesa kontrolište loptu igrač ide na njega ulazi u putanju kretanja i koristi ruku, neviđena sramota što je gol priznat, a isti takvi se vraćali i poništavali Juventusu 3 puta najmanje, kada ovo osporavaš šta dalje pisati.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ja nikad necu zaboravit onaj start Pjanica.
Ono je bilo nivo iznad, mi znali svi da su veliki klubovi (neki manje, neki vise) uvijek u prednosti kod sudija na stetu Nanjing klubova.
Al najveci Problem je bio zastita juventusa u utakmicama protiv Napolia, Inter, Milana pogotovo u vremenu kad je CR bio kod njih
Ono je bilo nivo iznad, mi znali svi da su veliki klubovi (neki manje, neki vise) uvijek u prednosti kod sudija na stetu Nanjing klubova.
Al najveci Problem je bio zastita juventusa u utakmicama protiv Napolia, Inter, Milana pogotovo u vremenu kad je CR bio kod njih
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nekako se poklapa od kako je Kenan počeo redovno igrati.Juventus scored 27 goals from August-December 2023 (5 months).
Juventus scored 18 goals in 2024 just 3 weeks. Now, I can say Juve is a real title contender.

Postovi poslije derbija u septembru. Sta kazes sad, o sveznajuci?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Kazem da si smijesan prozivajuci nesto sto se zove "prognoza". A valjda je cilj prognoze istu dati prije pocetka sezone, a ne imati naknadnu pamet. Bas jadno. Ono, Juventus u borbi za titulu je vidjelo mozda 2% simpatizera, 4 mjesto se potajno prizeljkivalo tako da. Moja prognoza postoji od augusta ovdje i stoji mislim 4 mjesto (MIlan-Inter-Napoli na prva 3 ako se ne varam). A sezona je daleko od gotove da bi se prozivke radile.
Iako to Allegri ne smije priznati jer su ga pitali, Kenan je dijelom zasluzan sto je Dusan rastereceniji, vec nakon 3-4 skupa tekme se vidi da ce biti odlican tandem.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 22 jan 2024, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Protiv Lazia Inter napravio samo 6 prekršaja u čitavoj utakmici. I onda se ovdje ljudi pitaju kako Inter ima manje kartona od mesara iz Torina
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ona žena je najbolji sudija u Italiji, ovaj večeras katastrofa
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Igra covjek sezonu zivota 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Mr. Promašaj 

- nextterrain
- Kontakt:
Nisam citao gore raspravu, ali sam naletio na ovo maloprije.
Sad da su ove vrijednosti za klub za koji ne navijas, logicno da ce ti biti sumnjivo
Al meni je najjaci ovaj efekat kojeg su ubacili na video. Tranzicija, dizajn, efekti, zumiranje. Ma daj sve sto imas da se situacija sto slabije vidi hahah. Poslije toga stanes i povuces se na stranu. Mozak ce ti samo najbati budes li dalje diskutovaoPadovan je napisao/la: ↑22 jan 2024, 09:56Školski primjer prekršaja, očita namjera Chiesa kontrolište loptu igrač ide na njega ulazi u putanju kretanja i koristi ruku, neviđena sramota što je gol priznat, a isti takvi se vraćali i poništavali Juventusu 3 puta najmanje, kada ovo osporavaš šta dalje pisati.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.