da hoce bogdomColorado je napisao/la:hahahapadobranac1978 je napisao/la:jedino ako je Pixi nafat'o radijacije, mozda i bude nesto doledobar je pixi , zavalit ce im 2 komada ko u B(Oo)anovicima
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
da hoce bogdomColorado je napisao/la:hahahapadobranac1978 je napisao/la:jedino ako je Pixi nafat'o radijacije, mozda i bude nesto doledobar je pixi , zavalit ce im 2 komada ko u B(Oo)anovicima
![]()
koga,čega.....jesam to nesto propustio ?molotovljev je napisao/la:[color=#000000]..jubilarni 100..[/color]
PONOSAN KAO NAVIJAC FK SARAJEVO
FCS INSTITUCIJA
HORDE ZLA VRH
ma onaj pervan odustao,cuj odustao.....zar i to moze,a glavni je isti...Buddy je napisao/la:jesul vam druge sudije ? ili su ostali isti ?
koja budala hahaahZagor je napisao/la:''Čitam po medijima da se iz Sarajeva prisjećaju te sudijske trojke, koja je sudila ovdje prošle sezone, kada su objektivno i oštećeni. Drago mi je da se puno bave suđenjem, jer je to znak da imaju nekih problema u sastavu. Sutra će ovdje biti i kamere, što znači da će biti pošteno suđenje, a to je sve što nama treba'' naglasio je Musa u najavi sutrašnjeg susreta.
A prošle godine nisu bili kamere ??!!![]()
Pozdrav navijačima Sarajeva, želim vam sve najbolje sutra i da taj tzv. klub rasturite kao "bugarsku skupštinu". Šta se oni dižu iz Zrinjskog, oni kao da ne znaju da u maju u Sarajevu, Sarajevo i Velež ulaze u klub 100, prvi klubovi iz BiH kojima je to uspjelo, kad će oni, ma nikad braco. Hajmo Sarajevo, pozdrav od jednog veležovca.............Megamon je napisao/la:Imam osjecaj da ce Pixi u Mostaru da pravi slalom kroz krhku opdbranu ratno-profeterskog kluba
Protiv Celika su dobili penal u 93' sa vama ce biti svega, sretno i da ih posaljete u drugu.hodža je napisao/la:sad nekakav bot iz zrinjskog daje izjavu za Hayat : " Očekujemo pobjedu, jer mislim da smo kvalitetnija ekipa"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos je kren'o da kaze sve osim nase pobjede je iznenadjenje pa se ispravi sve osim pobjede je lose za nas.hodža je napisao/la:sad nekakav bot iz zrinjskog daje izjavu za Hayat : " Očekujemo pobjedu, jer mislim da smo kvalitetnija ekipa"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sarajlija89 je napisao/la:Buducnost je danas zijanila pa mozda Zrinjski nece toliko biti pod imperativom pobjede,sto nama moze, eventualno, olaksati posao....
Ako budemo na nivou i sa svojom pravom igrom,mozemo izvuci povoljan rezultat jer smo kvalitetnija ekipa...mada, ne zelim misliti o pobjedi...svasta bi onda bilo![]()
![]()
Danas gledam Borac Cacak - Sloboda Sevojno..i domaci navijaci su uredno pjevali nasu pjesmu "Za Sarajevo,svoj zivot dacu"![]()
naravno,sa svojim rijecima
![]()
SARAJEVO SAMPION
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.