Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
To lutko brazilskaaaaaaaaaaaaaa najjači štoper na svijetu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Dobijes nezadovoljnog igraca na klupi i problem u ekipi, a jos skoro igrac dao 4 gola i tribine zanimljivo.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kako stvari stoje, FIGC ce nam morati oduzeti najmanje 20 bodova radi pocijepanih stucni kod Mirettija...tuzitelji su vec poceli prikupljati svu potrebnu dokumentaciju...u Rimu i Napulju se vec slavi... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Šta on ima biti nezadovoljan igra za Juventus, nije mu ovo Napoli
MANIJACI JUG 1987
Malo gasa i relativno lagana pobjeda. Desetkovani Lece nije neko mjerilo, brine me vise los pristup utakmici. Bez povreda, idemo dalje.
Max Allegri
Mnogo konkretnije drugo poluvrijeme
Na ljeto pod hitno neki stoper kojem je tehnika jaca strana, Bremer i Gatti igraju odlično pa zayebu dodavanje na nivou pionira
Na ljeto pod hitno neki stoper kojem je tehnika jaca strana, Bremer i Gatti igraju odlično pa zayebu dodavanje na nivou pionira
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Od locatellia nece biti nista … nazalost Ali on nije za Juventus ….
Miretti takodjer , pogubljen.
0-3 nije lose . Vlahovic pravo proradio.. idemo dalje
Miretti takodjer , pogubljen.
0-3 nije lose . Vlahovic pravo proradio.. idemo dalje
Bravo Alegri, bravo momci.
Odlicna sezona se nastavlja, jos Empoli dobiti kuci i onda pokusati u derbiju protiv Intera sezonu zaciniti do kraja.
Samo da Dusan uveze 10 utakmica bez povrede i sve je moguce
@Boca
Budi ozbiljan, nije ovo 1930., da fudbal igra 11 igraca.
Odlicna sezona se nastavlja, jos Empoli dobiti kuci i onda pokusati u derbiju protiv Intera sezonu zaciniti do kraja.
Samo da Dusan uveze 10 utakmica bez povrede i sve je moguce

@Boca
Budi ozbiljan, nije ovo 1930., da fudbal igra 11 igraca.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Rekao sam čim ih napadneš raspad sistema.
Loša utakmica Miretija, Mekinija dosta grešaka i prodanih lopti, Mekini se malo iskupio, Dušan mu gol ukrao.
Kostić ja ne znam, prvi gol pade sa njegove strane a Kambijaso nabacio, lik je baš odron zadnje vrijeme.
Nama je Rabio Babo u vezi, jedini iole kreativan lik.
Danilo-Bremer-Gati
dodati im i Skalvinija
Idemo jako i protiv Empolija dobiti i to
Loša utakmica Miretija, Mekinija dosta grešaka i prodanih lopti, Mekini se malo iskupio, Dušan mu gol ukrao.
Kostić ja ne znam, prvi gol pade sa njegove strane a Kambijaso nabacio, lik je baš odron zadnje vrijeme.
Nama je Rabio Babo u vezi, jedini iole kreativan lik.
Danilo-Bremer-Gati

Idemo jako i protiv Empolija dobiti i to
MANIJACI JUG 1987
Jel postoji iko da je vjerovao da ce Juventus biti 1. na tabeli nakon 20 kola. I to jos uz ponajbolju polusezonu u historiji Intera
Svaka cast, od uprave, Allegrija, projekta do igraca

Svaka cast, od uprave, Allegrija, projekta do igraca

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
cudna utakmica, ono sto je definitivno najjača strana ovog Juventusa je samopouzdanje, timski duh, na tome je radjeno dosta, a i neki igrači su rekao bih shvatili da nisu tako losi i da se trebaju iskupiti za prošle sezone, od setkanja po terenu i sl.
Pokazalo se više puta da ne panice i da vjeruju da ce doci gol, cak i kada skoro nista ne urade za poluvrijeme. To je odlika bila mnogo boljih i kvalitetnijih ekipa Juventusa pa je interesantno da je i ovdje to slučaj.
U tome dosta pomaze sto je tim nazad fenomenalno koncentriran jer drugačije bi bilo puno teze. Sve dok je nula tim vjeruje. Vidjet cemo dalje, bez obzira na dobar skorerski ucinak ipak fali taj veznjak s dobrim pasom, to ce se vidjeti s jacim ekipama.
Postoji i dosta "čudnih" igrača koji su jako nekonstantni i koje bi realno trebalo promijeniti tipa Kostic, Weah, Loca pa i Illing, svi oni jednu odigraju dobro pa 2 lose, a i u toj losoj asistiraju kao vcrs pa to nekako prodje. Nemamo dovoljno sto bi italijani rekli 'certezza' ili sigurnih igrača u koje se uvijek mozes pouzdati, ali i ovi ipak daju od sebe sto imaju. Nadati se da ce se Chiesa i najvažnije još neki veznjak priključiti.
Dusan je napravio velike pomake u svojoj igri, igra ledjima na pravom nivou, to mu je bio veliki minus, a s Yildizom se sjajno snalazi. Yildiz je morao dobiti vise lopti u noge, moraju ga vise traziti kad ne znaju sta ce. Ali i vcrs je dao svoje, kod prvog gola je od njega nastavljena akcija i pao gol.
Pokazalo se više puta da ne panice i da vjeruju da ce doci gol, cak i kada skoro nista ne urade za poluvrijeme. To je odlika bila mnogo boljih i kvalitetnijih ekipa Juventusa pa je interesantno da je i ovdje to slučaj.
U tome dosta pomaze sto je tim nazad fenomenalno koncentriran jer drugačije bi bilo puno teze. Sve dok je nula tim vjeruje. Vidjet cemo dalje, bez obzira na dobar skorerski ucinak ipak fali taj veznjak s dobrim pasom, to ce se vidjeti s jacim ekipama.
Postoji i dosta "čudnih" igrača koji su jako nekonstantni i koje bi realno trebalo promijeniti tipa Kostic, Weah, Loca pa i Illing, svi oni jednu odigraju dobro pa 2 lose, a i u toj losoj asistiraju kao vcrs pa to nekako prodje. Nemamo dovoljno sto bi italijani rekli 'certezza' ili sigurnih igrača u koje se uvijek mozes pouzdati, ali i ovi ipak daju od sebe sto imaju. Nadati se da ce se Chiesa i najvažnije još neki veznjak priključiti.
Dusan je napravio velike pomake u svojoj igri, igra ledjima na pravom nivou, to mu je bio veliki minus, a s Yildizom se sjajno snalazi. Yildiz je morao dobiti vise lopti u noge, moraju ga vise traziti kad ne znaju sta ce. Ali i vcrs je dao svoje, kod prvog gola je od njega nastavljena akcija i pao gol.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 jan 2024, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Realno nije prvi nakon 20. kola, već nakon 21. pri čemu glavni rival ima bod i utakmicu manje

Ono što raduje je što se i nakon 2:0 ne vraćaju u duboki blok, i čekaju kraj utakmice, već se drži linija visoko, i radi presing do golmana. Najbitnije je dobiti Empoli, i potući se s Interom za prvo mjesto. Allegriju naravno kapa dolje. Sigurno niko nije očekivao da nakon 21. kola imamo ovoliko bodova na kontu.
A **** ti certezu pa jesil ti normalan

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovaj kladioničar nedostaje baš nam sad treba
MANIJACI JUG 1987
Naredna 2 kola ce okrenuti/usmjeriti sezonu ili u konacnu (neplaniranu i neocekivanu) borbu za titulu, ako se uzme 6 bodova. Ili da se zaboravi prvo mjesto, napadbe drufo i kup recimo, koji nastavlja tek u aprilu, ali otvore put do titule...
Koliko smo prodisali i poceli igrati izlaskom velemajstora Miretija…
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo Juve
Bolje drugo poluvrijeme. Dusanu svaka cast, popravio se i igra dobro. Miretti slab. Odbrana odlicna. Falio je Rabiot
Guintoli daj nam veznog, kako nam fali bas se vidi pogotovo kad nema Rabiota.
Gazimo dalje
Bolje drugo poluvrijeme. Dusanu svaka cast, popravio se i igra dobro. Miretti slab. Odbrana odlicna. Falio je Rabiot
Guintoli daj nam veznog, kako nam fali bas se vidi pogotovo kad nema Rabiota.
Gazimo dalje

1946

Krenuo je ići psihologu kao dio oporavka.

Očekujem da se nabilda kao Goretzka onomad kad se vrati.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.