Kupuje svako u Usa flasiranu, i ja mislim da te cestice nisu zdrave. No, kako izbjec/alternativa? Ona filtrirana mi se ne svidjaakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 12:52a ja godinama kupujem izvorsku vodu jer ne mogu ovu sa cesme
Flaširana voda u proseku sadrži četvrt miliona komada nevidljive nanoplastike, pokazuju poslednja istraživanja. Koliko je ima u našem organizmu ako svakog dana popijemo litar i po vode? Koliko je voda iz plastične flaše opasna po zdravlje? To pitamo prof.dr Svetlanu Stanišić
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
-
- Kontakt:
Pitanje za admine ovog portala. Kome je Livakovic ovdje karao zenu/djevojku pa svaki potez, posebno los, nebitnog golmana u jos nebitnijoj ligi mora biti na naslovnici i istaknut?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ma Livakovic i nekako, ali kako jedan portal ovakvog renomea moze sebi dopustiti da ne objavi informaciju o rođendanu Alishe Lehmann??
Pa cak je i klix redovno objavljuje, a ovi jos ostali na Wandi i Diletti...sramite se
Pa cak je i klix redovno objavljuje, a ovi jos ostali na Wandi i Diletti...sramite se
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- akisarajevo92
- Kontakt:
ma sve je to sviranje kurcu, sve sto kupujemo umotano u plastiku, jos ova prica da treba paziti i da odjeca bude od prirodnih materijala, tepisi jer to udisemo itd.alemsa je napisao/la: ↑21 jan 2024, 15:25Kupuje svako u Usa flasiranu, i ja mislim da te cestice nisu zdrave. No, kako izbjec/alternativa? Ona filtrirana mi se ne svidjaakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 12:52a ja godinama kupujem izvorsku vodu jer ne mogu ovu sa cesme
Flaširana voda u proseku sadrži četvrt miliona komada nevidljive nanoplastike, pokazuju poslednja istraživanja. Koliko je ima u našem organizmu ako svakog dana popijemo litar i po vode? Koliko je voda iz plastične flaše opasna po zdravlje? To pitamo prof.dr Svetlanu Stanišić
ne mozes nikako pobjeci od toga
Don't believe the hype.
Razumiju li ti isti da je nas 8 milijardi, ubrzanog nacina zivljenja i ono bi sad neke prirodne/zdrave materijale? I htio bi da zivi sto jeftinije moze...Tacno ne prodje dan a da se ne shebem kakvih sve zabludnjelih i glupana ima na zenlji. Razumiju li hebene procese, ekonomiju, trziste, resurse...Tacno mi se se.re od ovih woke preseravanja
- VensanKasel
- Kontakt:
Na poslu imamo one bidone , ali mene ubi žgaravica od nje pa je ne pijem . Stalno kupujujem flaširanu , a od prije 2 mjeseca imam kući bidon Kraljevske vode koji ima pumpicu . Česmovaču jedino u kafićima pijem . Izgleda da ću morati staklenku neku od 2 litra kupiti pa česmovaču sipati za posla ...alemsa je napisao/la: ↑21 jan 2024, 15:25Kupuje svako u Usa flasiranu, i ja mislim da te cestice nisu zdrave. No, kako izbjec/alternativa? Ona filtrirana mi se ne svidjaakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 12:52a ja godinama kupujem izvorsku vodu jer ne mogu ovu sa cesme
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma u pravu je @sljivo, jedino da uzmes staklenih flasa, odes direktno na izvor i natocis. To je vjerovatno "najsigurnija" opcijaVensanKasel je napisao/la: ↑21 jan 2024, 17:50Na poslu imamo one bidone , ali mene ubi žgaravica od nje pa je ne pijem . Stalno kupujujem flaširanu , a od prije 2 mjeseca imam kući bidon Kraljevske vode koji ima pumpicu . Česmovaču jedino u kafićima pijem . Izgleda da ću morati staklenku neku od 2 litra kupiti pa česmovaču sipati za posla ...alemsa je napisao/la: ↑21 jan 2024, 15:25Kupuje svako u Usa flasiranu, i ja mislim da te cestice nisu zdrave. No, kako izbjec/alternativa? Ona filtrirana mi se ne svidjaakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 12:52a ja godinama kupujem izvorsku vodu jer ne mogu ovu sa cesme
htt

Radis na aerodrumu ionako, blizu ti je Vrelo Bosne, bio je izvor tamo cini mi se

- Beduin
- Kontakt:
Koja je sad jacina zemljotresa bila i gdje je najblizi epicentar bio?
Mene ovdje u Tuzli malo zaljulja, bas pod nogama osjetih dobro drhtanje.
Mene ovdje u Tuzli malo zaljulja, bas pod nogama osjetih dobro drhtanje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I ja sam osjetio fino, kratko je trajao ali se osjetio dosta.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VensanKasel
- Kontakt:
De izmjeni postbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 18:29I ja sam osjetio fino, kratko je trajao ali se osjetio dosta.

Mene uvijek fule ti zemljotresi , imam osjećaj kada dođe onaj zayebani da se neću dobro provesti ...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
A sreća ne napisa "kratak je bio", baš bi zayeb onda bioVensanKasel je napisao/la: ↑21 jan 2024, 18:37De izmjeni post![]()
Mene uvijek fule ti zemljotresi , imam osjećaj kada dođe onaj zayebani da se neću dobro provesti ...

Ja sam baksuz pa se uvijek zadesim u kući kad su ti zemljotresi, pa kad nazovem roditelje, jarane ili ovako nekog, ljudi misle da sam il prolupao il da se drogiram

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Slatinash_7
- Kontakt:
I ja čekam izvještaj sa EMSC da vidim epicentar i jačinu..Mene je više zaljulalo nego onaj oko nove godine..Premalo vijesti doduše o ovom ima, ne očekujem ništa spektakularno, ali da je ljuljalo, jeste
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Beduin
- Kontakt:
Izgleda i jeste epicentar negdje oko Tuzle.Slatinash_7 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 18:56I ja čekam izvještaj sa EMSC da vidim epicentar i jačinu..Mene je više zaljulalo nego onaj oko nove godine..Premalo vijesti doduše o ovom ima, ne očekujem ništa spektakularno, ali da je ljuljalo, jeste
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja u Lukavcu nista nisam osjetio 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Uzimam ja u zadnje vrijeme od Oaze vodu u nepovratnoj staklenoj ambalazi. 0.75lakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 16:36ma sve je to sviranje kurcu, sve sto kupujemo umotano u plastiku, jos ova prica da treba paziti i da odjeca bude od prirodnih materijala, tepisi jer to udisemo itd.alemsa je napisao/la: ↑21 jan 2024, 15:25Kupuje svako u Usa flasiranu, i ja mislim da te cestice nisu zdrave. No, kako izbjec/alternativa? Ona filtrirana mi se ne svidjaakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 12:52a ja godinama kupujem izvorsku vodu jer ne mogu ovu sa cesme
ne mozes nikako pobjeci od toga
Samo je problem sto je nema bas svugdje
Druga stvar je što se većina tih voda tretira hemijski, baš kao i bunarska i ova iz vodovoda.
A ni ja ne mogu pit iz česme vodu. Imam osjećaj da možeš sažvakat kamenac iz nje
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- VivaLaStella
- Kontakt:
that's what she saidbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 18:29I ja sam osjetio fino, kratko je trajao ali se osjetio dosta.
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Sara voda majka 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VivaLaStella
- Kontakt:

L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- VensanKasel
- Kontakt:
Čuo sam da je Lejla najbolja , pa nju najviše uzimam . Ponekad Prolom , a Oaza u zadnjih pola godine mi je baš teška nekako ...
Saru sam pio redovno prije Lejle .
Naravno Kraljevska voda nema dalje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.