Dal Varešanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dal Varešanović
U februaru krece građevinska sezona u Turskoj, nadam se da nece uticati na igre, nije lako raditi i igrati.
Sreca sto je zavrsio onaj kurs za zavrsne radove, pa nije vise na skeli.
Sreca sto je zavrsio onaj kurs za zavrsne radove, pa nije vise na skeli.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Da li ga neko prati redovno, da nam napiše je li Dal popravio neke stvari loše stvari u igri? U Sarajevu mu je problem bila sebičnost i slabija igra u odbrani.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- tutankamon1905
- Kontakt:
Isti igrac kao i u SarajevuBazinga12345 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 16:16Da li ga neko prati redovno, da nam napiše je li Dal popravio neke stvari loše stvari u igri? U Sarajevu mu je problem bila sebičnost i slabija igra u odbrani.
Ma nije sebičan, ali defanziva je manje više kao što je bila. Nije turska liga baš ni neki podij za ocjenjivati tu igru u odbrani. Ima on još uvijek neke slične bubice kao u Sarajevu, ali očito da ima kvalitet da u Turskoj lagano parira. Jednostavno, mene bi i dalje iritirao, ali očito svi vide nešto. Najveći plus je što se fizički podigao sigurno. Za ozbiljniju ocjenu bi valjalo da ide negdje dalje. Neki jači turski klub bi bio sasvim ok.Bazinga12345 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 16:16Da li ga neko prati redovno, da nam napiše je li Dal popravio neke stvari loše stvari u igri? U Sarajevu mu je problem bila sebičnost i slabija igra u odbrani.
Ubija brat. Zabio i Trabzonu...i ovaj put se lijepo snašao.
Frajer je veoma opasan po protivnički gol.
8.pogodak u Superligi + 2 asistencije.
Frajer je veoma opasan po protivnički gol.
8.pogodak u Superligi + 2 asistencije.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 25 jan 2024, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
prvi put gledam Rize i moram reci da sam iznenadjen koliko dobro izgleda na terenu
Don't believe the hype.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sarajevski Rivaldo
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bilo je vrijeme da mi imamo ozbiljnog prednjeg veznog u repci, i jos ce napredovat aBd.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
Bravo mali
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 25 jan 2024, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ima igraca iz protivnicke porazene momcadi koji su imali istu il vecu ocjenu .
Pa sta bi bilo da mu nije usao ovaj udarac.. Promasio je jednu dobru sansu, bezbroj puta je loptu izgubio, nije se bogami ni s dodavanjima proslavio, al ajde. Zanimljivo je poslije svakog gola citat o njemu
Pa sta bi bilo da mu nije usao ovaj udarac.. Promasio je jednu dobru sansu, bezbroj puta je loptu izgubio, nije se bogami ni s dodavanjima proslavio, al ajde. Zanimljivo je poslije svakog gola citat o njemu

Ispade lik najgori u ekipi po ovom debilu, a ima 8 golova i 2 asistencije. Kakav hadalj. Najgori bio, samo dao odlučujući gol i donio pobjedu
- RollingPaper
- Kontakt:
Nas najbolji ofanzivni veznjak kojeg imamo trenutno, realno.
Dobro si gledao 7,8 ocjenatutankamon1905 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 20:06Ima igraca iz protivnicke porazene momcadi koji su imali istu il vecu ocjenu .
Pa sta bi bilo da mu nije usao ovaj udarac.. Promasio je jednu dobru sansu, bezbroj puta je loptu izgubio, nije se bogami ni s dodavanjima proslavio, al ajde. Zanimljivo je poslije svakog gola citat o njemu![]()

- tutankamon1905
- Kontakt:
Ništa je nije promijenilotutankamon1905 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 17:13Isti igrac kao i u SarajevuBazinga12345 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 16:16Da li ga neko prati redovno, da nam napiše je li Dal popravio neke stvari loše stvari u igri? U Sarajevu mu je problem bila sebičnost i slabija igra u odbrani.

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 25 jan 2024, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pametnjakoviću.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 20:06Ima igraca iz protivnicke porazene momcadi koji su imali istu il vecu ocjenu .
Pa sta bi bilo da mu nije usao ovaj udarac.. Promasio je jednu dobru sansu, bezbroj puta je loptu izgubio, nije se bogami ni s dodavanjima proslavio, al ajde. Zanimljivo je poslije svakog gola citat o njemu![]()
Nesto novo si nam ispričao?
Malo prelistaj stranice unazad, znamo svi o kakvom profilu igraca se radi.
⚜️~⚜️~⚜️
- tutankamon1905
- Kontakt:
O kakvom tocno profilu? O profilu da ce imat sto pogresnih dodavanja, da ce ga prolazit ko cunj, da ce imat bezbroj izgubljenih duela, samo ga treba cekat do kraja mozda zabije. Ako zabije najbolji ikad, ako ne zabije necemo pisat kolko je los bioDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2024, 20:18Pametnjakoviću.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 20:06Ima igraca iz protivnicke porazene momcadi koji su imali istu il vecu ocjenu .
Nesto novo si nam ispričao?
Malo prelistaj stranice unazad, znamo svi o kakvom profilu igraca se radi.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, Sheyi i 43 gosta.