RŠD Velež Mostar

mobih
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la mobih » 20 jan 2024, 17:34

2:0... 82.minuta... Gulash...

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 20 jan 2024, 17:41

2:1... 88.minuta...

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 20 jan 2024, 17:45

Za prvu pripremnu, solidna utakmica. Lijepo je vidjeti da imamo dva podjednako jaka sastava. U prvom poluvremenu defanzivno malo jača postava, dok smo u drugom bili ofanzivno malo bolji. Malo propusta u odbrani, ali kako budu tekle pripreme, biti će sve bolje...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 20 jan 2024, 18:07

Nema nista ljepse nego gledati svoju ekipu kako se u svakom momentu drzi plana i nacina igre koji je trener nametnuo. Ovo je odlicno, Lohan izgleda da ce biti u rotaciji. Dosta trci a tehnicki je jako dobar. Za prvu utakmicu, sve super.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 20 jan 2024, 18:15

Extra danas i ako nisam ocekivao nesto jer je prva utakmica ali zalaganje na nivou svaki igrac zeljan dokazivanja nadam se da nije nista ozbiljno od povrijeda bilo

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 20 jan 2024, 18:24

killafrommanilla je napisao/la:
20 jan 2024, 18:07
Nema nista ljepse nego gledati svoju ekipu kako se u svakom momentu drzi plana i nacina igre koji je trener nametnuo. Ovo je odlicno, Lohan izgleda da ce biti u rotaciji. Dosta trci a tehnicki je jako dobar. Za prvu utakmicu, sve super.
Ofanzivno je bio dobar, dok se defanzivno još malo gubi. Zapalo mi je za oko da nije ostao gdje mu je rečeno kod gola koji smo primili. Kod kornera se čuje kako Klaf govori nekome da kaže Lohanu da pokriva drugu stativu. On je onako zbunjeno stajao oko penala i tačno se vidjelo da ne zna gdje bi. Oni u nastavku akcije prebacuju loptu na drugu stativu gdje lik sam stoji i zabija... Opet, ne sekira me to nešto puno jer će naučiti. Tek se priključio ekipi i kako vrijeme bude odmicalo, može biti samo bolji. Naprijed je bio baš aktivan...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 jan 2024, 18:49

Jeste li vi culi Dzafu kako pita loptu: "Lopto, loptice...u koji ugao da te šutiram?"
A lopta odgovara: "u lijevi".
Dzafa: "ma, po sredini cu"

I onda odnekud dodje stoper Mure i izblokira ga :plac:

Inace, dinamicna utakmica sa dosta prilika i prelijepim golom koji je postigao Gulaš.

Pohvale za prenos i ekipu koja je radila sa 2 kamere, ponavljanjem situacija, itd... :clap:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 20 jan 2024, 19:07

evo ovo sranje od portala pise da ce u Nevesinje do kraja sezone...
https://sportskevijesti*com/2024/01/20/poznat-status-aktuelnog-prvotimca-fk-velez-nevesinje-vezano-sa-status-u-fk-velez-mostar/

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 20 jan 2024, 19:08

Jučer u putu proveli,jutros trening i opet odigrati utakmicu sa onakvom željom i borbenosti je za svaku pohvalu.
Dino Halilović je u jednoj akciji imao tri uklizavanja kao da je neka utakmice biti ili ne biti.
Izjava trenera Mure da je zadovoljan sa onim što su uradili,kaže nije nimalo lako igrati protiv ovako ozbiljnog protivnika kakav je Velež iz Mostara.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 20 jan 2024, 19:14

mobih je napisao/la:
20 jan 2024, 19:07
https://sportskevijesti*com/2024/01/20/poznat-status-aktuelnog-prvotimca-fk-velez-nevesinje-vezano-sa-status-u-fk-velez-mostar/
Nema mi ovo nikakve logike. Onda smo mi Guliashvilia trebali poslati sa Sarajevom na pripreme. Koja glupost. Uostalom sve da ga je Klaf poveo da prođe pripreme sa nama , a da se vrati u Nevesinje sigurno ga ne bi ubacivao da igra nego bi uigravao nekoga ko će stvarno igrati na proljeće. Inače, mislim da Guliashvilia treba otkupiti od Sarajeva ako se ikako može, a vjerujem da se može nešto dogovoriti.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 20 jan 2024, 19:44

mobih je napisao/la:
Kakav članak, vijesti iz nesvijesti :rol:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 20 jan 2024, 20:36

Balorda je napisao/la:
20 jan 2024, 19:44
mobih je napisao/la:
Kakav članak, vijesti iz nesvijesti :rol:
ma i inace je portal zalosno smijesan, ali mi nesto upade "vijest" u oci po nelogicnosti, koja je i za njih nevjerovatna...

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 22 jan 2024, 09:14

Duka se do sada na treninzima pokazuje kao jako dobar golman. Možda je prerano za neke hvale, ali mogao bi biti ozbiljna konkurencija Hadžikiću.

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 22 jan 2024, 10:07

ra1981 je napisao/la:
22 jan 2024, 09:14
Duka se do sada na treninzima pokazuje kao jako dobar golman. Možda je prerano za neke hvale, ali mogao bi biti ozbiljna konkurencija Hadžikiću.
Protiv Mure je bio jako dobar. Skinuo je 1 na 1 na početku drugog poluvremena. Možda je malo lošiji nogom nego Osman, više je onako klasični, visoki golman. Super je to što Hadžikić ima ozbiljnu konkurenciju, trebao bi i on biti još bolji...

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 22 jan 2024, 10:23

E Crvena armijo, mozda nije vrijedno pomena jer se radi o junioru, ali zelim da kazem jer zaista se radi o dobrom i talentiranom igracu.

Naime, dolazi nam Dzelal Skenderovic, jos jedan bužimac, jako talentiran vezni igrač za kojeg Ce se tek čuti.

Tako da mislim da je to jos jedan pametan potez Uprave, posebno jer vidim da se zadnje vrijeme puno mladih igraca priključuje prvom timu.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 22 jan 2024, 11:33

Imajednabrigada je napisao/la:
22 jan 2024, 10:23
E Crvena armijo, mozda nije vrijedno pomena jer se radi o junioru, ali zelim da kazem jer zaista se radi o dobrom i talentiranom igracu.

Naime, dolazi nam Dzelal Skenderovic, jos jedan bužimac, jako talentiran vezni igrač za kojeg Ce se tek čuti.

Tako da mislim da je to jos jedan pametan potez Uprave, posebno jer vidim da se zadnje vrijeme puno mladih igraca priključuje prvom timu.
slika

slika

slika
BUZIM :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :bih:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 jan 2024, 12:24

:bih:

Buzimljani uvijek ste dobro dosli u Nas i Vas Velez. :bih:

Gradovi Heroji Mostar Buzim i Gorazde

MirsoPikcrs
Kontakt:

Post Postao/la MirsoPikcrs » 22 jan 2024, 13:57

Mene samo zanima sta se desi nekim igracima i ovako padnu. Evo citam sada za Seida potpisao za capljinu. To je valjda 3. Bh liga. Pa momak je stvarno potencijal bio. Nmgu vjerovati da ne moze s 25 godina igrati barem nasu Premijer ligu.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 22 jan 2024, 14:05

MirsoPikcrs je napisao/la:
22 jan 2024, 13:57
Mene samo zanima sta se desi nekim igracima i ovako padnu. Evo citam sada za Seida potpisao za capljinu. To je valjda 3. Bh liga. Pa momak je stvarno potencijal bio. Nmgu vjerovati da ne moze s 25 godina igrati barem nasu Premijer ligu.
To ti je dokaz da igrati dobro u juniorima i mladjim ne znaci da ces biti dobar senior. Jednostavno, u modernom fudbalu se mnogo trci a tu je Seid limitiran. Plus ima samo lijevu nogu, ali to i nije problem koliko trka i brzina a to mu fali
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 22 jan 2024, 15:53

OnlyLeft22 je napisao/la:
22 jan 2024, 11:33

slika

slika

slika
BUZIM :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :bih:

Sjecam se kao danas, odlican ambijent bio. I naravno simpatizeri i cjelokupna javnost su inzistirali da to bude Velez na obilježavanju godišnjice NK VITEZ.

Bas tako slicne su nam sudbine :bih:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.