Ruska invazija na Ukrajinu

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Asteriks
Kontakt:

Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post Postao/la Asteriks » 20 jan 2024, 09:04

slika

Ameri su ostvarili svoj cilj, tacnije vodeci su dobavljac ukapljenog plina. Uz LNG terminale koji su vec u pogonu te ove koji su u planu, Europa ce brojati preko 40.

Terminal na Krku im je itekako vazan pa samim tim i prikljucak nase zemlje, kako bi ubuduce koristili americki ukapljeni plin, koji se brodovima doprema na pomenuti terminal.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 20 jan 2024, 10:05

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 20 jan 2024, 10:09

Pa to i ptice na grani znaju, da ovaj benjamin hoće da sto duže ostane ovako. Pitanje je samo, zašto sve druge zapadne sile njega ili njihovu akciju podržavaju…

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 20 jan 2024, 10:33

Al gledaj ti samo kolicine lazi koje najvisi zvanicnici na zapadu izgovaraju svakodnevno i vrijedjaju nam zdrav razum.
Biden to u istom danu govori kad su izasle vijesti da Nentayahu ne zeli prekid vatre ( Haaretz su izraelske novine)
Onda isto juce Nikki Haley laže da Palestina odbija dogovor o dvije države

Bukvalno na isti dan kad je Nentayahu otvoreno pricao da nece dozvoliti i da zeli kontrolisati svu teritoriju

Milion primjera gdje otvoreno lazu bez ikakvih posljedica i bez da im se iko suprostavi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jan 2024, 10:42

Grk1234 je napisao/la:
20 jan 2024, 06:36
Palestinski chetnici 😂😂😂, i ovde se moze svasta procitati,sta sve pichka izbaci...
To su izbacile one komunjarske rutave picke sto se ne peru
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 20 jan 2024, 11:46

Jel ovo senilna budala Biden sad nama prijeti ili je po običaju lupio nešto iz svog senilnog repertoara? Šta će to biti s nama ako Putin zauzme one 4 regije? Mislim, to je već gotova stvar, one su Rusija, samo je pitanje vremena kad će Ukrajina odustati. Da se i mi onda pripremamo polako?

I što baš mi? Ima Putin mnogo bliže sebi neke države gdje može zakuhati.

I što nas naša vlast ne priprema onda? Ako ti predsjednik Amerike kaže da si sljedeći, a ti na FACEu bulazniš o nekakvoj američkoj podršci, onda tu neko debelo laže.

Ili je senilna budala htjela da kaže Baltik umjesto Balkan :rol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 20 jan 2024, 12:05

Stari nisi ti dobar sekunde. Cuj prijeti

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 20 jan 2024, 13:10

SDA radikalni islamisti uveliko počinju sa podrškom bratskoj Rusiji. Misle pripazit će ih putko ko Kadirova i njegovu famEliju
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jan 2024, 13:24

mma_hz je napisao/la:
20 jan 2024, 10:42
Grk1234 je napisao/la:
Palestinski chetnici 😂😂😂, i ovde se moze svasta procitati,sta sve pichka izbaci...
Meni je satisfakcija kad naljutim i cetnika i baliju.
Znaci da nesto dobro radim.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 20 jan 2024, 14:45

tuzlak1987 je napisao/la:
20 jan 2024, 13:24
mma_hz je napisao/la:
20 jan 2024, 10:42
Grk1234 je napisao/la:
Meni je satisfakcija kad naljutim i cetnika i baliju.
Znaci da nesto dobro radim.
Koja je tvoja definicija balije :?:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 jan 2024, 16:13

Judd je napisao/la:
20 jan 2024, 11:46
Jel ovo senilna budala Biden sad nama prijeti ili je po običaju lupio nešto iz svog senilnog repertoara? Šta će to biti s nama ako Putin zauzme one 4 regije? Mislim, to je već gotova stvar, one su Rusija, samo je pitanje vremena kad će Ukrajina odustati. Da se i mi onda pripremamo polako?

I što baš mi? Ima Putin mnogo bliže sebi neke države gdje može zakuhati.

I što nas naša vlast ne priprema onda? Ako ti predsjednik Amerike kaže da si sljedeći, a ti na FACEu bulazniš o nekakvoj američkoj podršci, onda tu neko debelo laže.

Ili je senilna budala htjela da kaže Baltik umjesto Balkan :rol:
Da li se ti šališ ili ovo ozbiljno misliš?

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 20 jan 2024, 16:27

Šta jel ja mislim? Da će kod nas biti rat ako Putin zauzme Ukrajinu? Pa nisam to ja rekao, jesi slijep ili? :crazy:

I ne, ne mislim. Senilna budala Biden očito misli. Iz kog razloga priziva rat kod nas i sa kojim ciljem, to pitaj njega.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 20 jan 2024, 16:35

Nije pomenuo samo Balkan nego fakticki cijelu istocnu Europu. I ne razlikuje se izjava od milion drugih koje si cuo zadnje dvije godine. Moze se posmatrati i u kontekstu urgiranja za dalju pomoc Ukrajini.

Ti il si poglup il paranoican pa u tome vidis kakvu prijetnju i prizivanje neceg.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 20 jan 2024, 17:04

Priglupa poluinteligentna mozgom oskudna spodobo, pomenuo je konkretno Balkan.
Jesi toliko priglup ili ti je lizanje Bidenove kite izbilo oči pa ne vidiš šta senilna budala priča?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 jan 2024, 17:19

Spoemnuo jeste. Prijetio nije. To ti čovjek hoće objasniti, ali bezuspješno.
Jel ti znaš šta znači prijetiti?

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 jan 2024, 17:58

BosniaBoston je napisao/la:
20 jan 2024, 13:10
SDA radikalni islamisti uveliko počinju sa podrškom bratskoj Rusiji. Misle pripazit će ih putko ko Kadirova i njegovu famEliju
Kadirov i uopšte ta ekipa drže kockarnice i javne kuće po Moskvi, pa je i logično da ginu za "babu" Putina, ono, ima nekog smisla, jel?

Osim što su uglavnom nepismeni i neobrazovani, ima li još neki razlog zašto naši "zeleni" onanišu na Putina i njegovo Carstvo ? :hmmmmm:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 20 jan 2024, 18:33

Centre forward je napisao/la:
20 jan 2024, 17:58
BosniaBoston je napisao/la:
20 jan 2024, 13:10
Kadirov i uopšte ta ekipa drže kockarnice i javne kuće po Moskvi, pa je i logično da ginu za "babu" Putina, ono, ima nekog smisla, jel?

Osim što su uglavnom nepismeni i neobrazovani, ima li još neki razlog zašto naši "zeleni" onanišu na Putina i njegovo Carstvo ? :hmmmmm:
Ima, zato sto su antiteza zapadu. SDA glasaci i ti koji njima slicno razmisljaju nisu jos naucili pojam populista i da je Putin isti djavo sto i zapadni lideri, ali samo za svoju sferu interesa.

Svi se trebamo oduprijeti imperijalizmu i zapadnom i istocnom

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 20 jan 2024, 18:51

Sto bi stari latini rekli: Similis simili gaudet (Sličan se sličnomu raduje).

Gujce bi dali da imaju svoje carstvo, pa makar ko fildzan bilo.

Pogledaj samo od rata na ovamo koliko je novih stranaka osnovano. Cim te ne izaberu za predsjednika stranke ili da budes pri vrhu, odmah osnivas svoju stranku. Nema veze sto je stranka nebitna, samo nek' sam ja predsjednik...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 jan 2024, 19:05

Bude li se šta Rusija na Balkanu pitala BiH neće postojati u granicama u kojim je sada, a ti i dalje onaniši na Putina i Rusiju

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 jan 2024, 19:12

kraljttbvb je napisao/la:
20 jan 2024, 18:51
Sto bi stari latini rekli: Similis simili gaudet (Sličan se sličnomu raduje).

Gujce bi dali da imaju svoje carstvo, pa makar ko fildzan bilo.

Pogledaj samo od rata na ovamo koliko je novih stranaka osnovano. Cim te ne izaberu za predsjednika stranke ili da budes pri vrhu, odmah osnivas svoju stranku. Nema veze sto je stranka nebitna, samo nek' sam ja predsjednik...
Mislim da ta latinska izreka, kralju, savršeno odgovara, a po meni, objašnjava i širi kontekst tih zelenih.

Ja mislim da su oni, ima tome cca 30 godina, davno projektovali svoje carstvo, što neko reče zove se Džemat Sarajevo.

Ti kvazi intelektualci ne vide dalje od Miljacke i Željeznice i ne zanima ih šta se dešava sa ostatkom države. Ne intersuje ih Tuzla, Zenica, Bihać, a da ne pričam o Zvorniku, Trebinju, Drvaru, Livnu i slično.

Isti recept imaš recimo kod Srba koji dalje ne vide od Beograda, i to pokazuje da smo stoka na sličan način, i kulturno a i kulturološki skoro isti, u neukusu nažalost.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: leo1946 i 4 gosta.