Smrdo vlaški tuzlanski, i mi tebi ženu
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Da znate šta o sportu, bar bi Sloboda malo češće prvu ligu igrala

I najjače kako se Tuzlaci nađu u svakom pominjanju vlaha. Kad ti prvi komšija ovako misli, šta da se kaže:
https://ntv.ba/wp-content/uploads/2013/06/lukavac.jpg
A cekaj, ne kontam sto si se ti uvrijedio na ovaj post? Djuric nije vise za reprezentacije, to svi znamo. Jedino za cime zalim je sto ga nismo koristili cesce dok je igrao za reprezentaciju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kako nije igrac za reprezentaciju? Covjek igra u ligi petice, standardno. U ligama petice mozes na prste nabrojati ko od nasih tamo igra? NaprijedDamirT je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:28A cekaj, ne kontam sto si se ti uvrijedio na ovaj post? Djuric nije vise za reprezentacije, to svi znamo. Jedino za cime zalim je sto ga nismo koristili cesce dok je igrao za reprezentaciju.

Dzaba to sto igra u ligi petice. Igrao je i Jajalo, pa ga ne bi pozelio ni najgorem neprijatelju. Ne vidim poentu vracanja igraca od 33 godine ponovo u reprezentaciju. Mi smo njega trebali koristiti dok je bio mladji, pogotovo nakon onih famoznih kvalifikacija za u21, kad smo sa Njemackom igrali 4-4.BHfanaticos04 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:51Kako nije igrac za reprezentaciju? Covjek igra u ligi petice, standardno. U ligama petice mozes na prste nabrojati ko od nasih tamo igra? Naprijed![]()
Sad se trebamo okrenuti trazenju mladjih igraca. Svakako ne vjerujem da cemo proci baraz u martu.
Ovo je neko moje misljenje, sto ne znaci da je ispravno i tacno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Pa zvali su ga prije nekoliko godina. Bio je uzasan, pljuvali ga na sve strane.DamirT je napisao/la: ↑17 jan 2024, 14:03Dzaba to sto igra u ligi petice. Igrao je i Jajalo, pa ga ne bi pozelio ni najgorem neprijatelju. Ne vidim poentu vracanja igraca od 33 godine ponovo u reprezentaciju. Mi smo njega trebali koristiti dok je bio mladji, pogotovo nakon onih famoznih kvalifikacija za u21, kad smo sa Njemackom igrali 4-4.BHfanaticos04 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:51Kako nije igrac za reprezentaciju? Covjek igra u ligi petice, standardno. U ligama petice mozes na prste nabrojati ko od nasih tamo igra? Naprijed![]()
Sad se trebamo okrenuti trazenju mladjih igraca. Svakako ne vjerujem da cemo proci baraz u martu.
Samo mi smo sad ostali samo na dva napadaca. Dzeko i Demirovic.
Prevljak, Kodro, Bilbija nebi smijeli dobijati poziv.
Tabakovic je krenuo dobro pa stao, ako se ne vrati u formu, zaboravi.
Ona budaletina Said kako je krenulo nece nigdje zavrsiti.
Ne znam da ima ista mlado da valja, tako da nazalost ostaje Djuric kao najbolja treca opcija.
-
- Kontakt:
Slazem se da se treba okrenuti mladjim igracima, ali posto nas od eura dijele dvije utakmice, tu ne treba igrati sa mladima, hocu reci, ovim jos neuigranim igracima, treba pozvati i poceti utakmicu sa onima najboljima koje imamo.DamirT je napisao/la: ↑17 jan 2024, 14:03Dzaba to sto igra u ligi petice. Igrao je i Jajalo, pa ga ne bi pozelio ni najgorem neprijatelju. Ne vidim poentu vracanja igraca od 33 godine ponovo u reprezentaciju. Mi smo njega trebali koristiti dok je bio mladji, pogotovo nakon onih famoznih kvalifikacija za u21, kad smo sa Njemackom igrali 4-4.BHfanaticos04 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 13:51Kako nije igrac za reprezentaciju? Covjek igra u ligi petice, standardno. U ligama petice mozes na prste nabrojati ko od nasih tamo igra? Naprijed![]()

- baboedindzeko09
- Kontakt:
"možda bi vrijedilo da ga probamo ponovno privoliti"

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- katalinski
- Kontakt:
bravo za kovacevica, steta da ga savo ne pokusa pozvati.
a ova zajebancija bas crnjak - nije za foruma
a ova zajebancija bas crnjak - nije za foruma
Ajvatar
Lik je 7 članskih kartica kupio, to nisam nikad vidio. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Lončar najbolji strijelac na pripremama Ferencvárosa, danas bio dvostruki strijelac.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Aleksandar Kahvic dobar na pripremama sa Crvenom Zvezdom od onog desnog beka Subica sto je presao iz Borca u Partizan ali propao i fenjerasa Sanicanina dugo nismo imali igraca u Partizanu i Crvenoj Zvezdi
Radi li se ista po pitanju emira karica znal se ista? Neki su ovdje tj pitarcici gurali djokanovica ,eno ga lik zavrsi iz prve u turskoj drugoj ligi..
Esmir Bajraktarevic veceras debitovao za seniorski tim Amerike
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
https://sportsport.ba/fudbal/esmir-bajr ... vic/450704
Miske prije pola godine...

Mada je mlad jos i moze igrati za nas jer je ovo prijateljska...