https://crna-hronika.info/minela-studen ... imo/578135MINELA STUDENTICA IZ TRAVNIKA: ĆEVABDŽINICA NAS JE POVRIJEDILA, MI VRIJEDNO UČIMO.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
https://crna-hronika.info/minela-studen ... imo/578135MINELA STUDENTICA IZ TRAVNIKA: ĆEVABDŽINICA NAS JE POVRIJEDILA, MI VRIJEDNO UČIMO.
pa sad shvatite kakvo nam je obrazovanje.Univerzitet u Sarajevu između 1201. i 1400. mjesta na QS rang-listi najboljih svjetskih univerziteta
Ima i toga svega sto si rekao. Najgore mi je kad hvale drzavni fakultet, a npr na medicinskom kao sto Izet Fazlinovic kaze kad ga zavrse, ne znaju flaster na kurje oko stavit. Cak bi rekao da su neki privatni jaci i da se vise posvecuje paznja studentima i da nesto nauce, nego na drzavnim. Na vecini drzavnih profesori preko stranki ubaceni na ta mjesta. Ne svi, ali velika vecina.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:18Seru ljudi previše oko svih fakulteta, nama kao državi očajnički treba akademskih ljudi. Ako je ko kupio diplomu postoje institucije koje trebaju da pregledaju sve diplome i gotovo. Dalje možeš ti studirati bilo gdje ako nemaš volje džaba ti sve, ako nemaš volje da budeš neko i nešto dobi ćeš diplomu ali ćeš je okačiti mačku o rep. Naš najbolji univerzitet, Univerzitet u Sarajevu rangiran jepa sad shvatite kakvo nam je obrazovanje.Univerzitet u Sarajevu između 1201. i 1400. mjesta na QS rang-listi najboljih svjetskih univerziteta
Ponavljam, najvažnije je ko studira, možeš biti gdje hoćeš ali ako nemaš motiv džaba ti.
Pljuvanje po ljudima koji se trude da steknu znanje jer studiraju na privatnom fakultet krajnje degutantno.
Što je žalosnije većina ljudi svoje slobodno vrijeme provodi uz zadrugu ,tik tok live, itd. Kad su zadnji put knjigu pročitali (ako jesu ikad) pametuju najviše.
O kom medicinskom fakultetu govoriš, ne pričaj nešto ako ne znašDamirT je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:48Ima i toga svega sto si rekao. Najgore mi je kad hvale drzavni fakultet, a npr na medicinskom kao sto Izet Fazlinovic kaze kad ga zavrse, ne znaju flaster na kurje oko stavit. Cak bi rekao da su neki privatni jaci i da se vise posvecuje paznja studentima i da nesto nauce, nego na drzavnim. Na vecini drzavnih profesori preko stranki ubaceni na ta mjesta. Ne svi, ali velika vecina.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:18Seru ljudi previše oko svih fakulteta, nama kao državi očajnički treba akademskih ljudi. Ako je ko kupio diplomu postoje institucije koje trebaju da pregledaju sve diplome i gotovo. Dalje možeš ti studirati bilo gdje ako nemaš volje džaba ti sve, ako nemaš volje da budeš neko i nešto dobi ćeš diplomu ali ćeš je okačiti mačku o rep. Naš najbolji univerzitet, Univerzitet u Sarajevu rangiran jepa sad shvatite kakvo nam je obrazovanje.Univerzitet u Sarajevu između 1201. i 1400. mjesta na QS rang-listi najboljih svjetskih univerziteta
Ponavljam, najvažnije je ko studira, možeš biti gdje hoćeš ali ako nemaš motiv džaba ti.
Pljuvanje po ljudima koji se trude da steknu znanje jer studiraju na privatnom fakultet krajnje degutantno.
Što je žalosnije većina ljudi svoje slobodno vrijeme provodi uz zadrugu ,tik tok live, itd. Kad su zadnji put knjigu pročitali (ako jesu ikad) pametuju najviše.
Ovakvim debilkusama bih oduzeo pravo da se lijece, kad joj se djeca razbole nek ih lijeci bijelim lukom i medomArvid je napisao/la: ↑19 jan 2024, 19:44AshburtonG je napisao/la: ↑19 jan 2024, 19:41I ne hvali se kako ne vakcinise djecu. Pogotovo u vrijeme epidemije uzrokovane upravo zbog izostanka cijepljenja.
Ovo je najsramotniji medijski istup jednog akademika na prostoru BiH.
![]()
A ti mislis da su svi doktori nauka kad ga zavrse i da znaju sve to sto su ucili toliko?Surreal je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:51O kom medicinskom fakultetu govoriš, ne pričaj nešto ako ne znašDamirT je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:48Ima i toga svega sto si rekao. Najgore mi je kad hvale drzavni fakultet, a npr na medicinskom kao sto Izet Fazlinovic kaze kad ga zavrse, ne znaju flaster na kurje oko stavit. Cak bi rekao da su neki privatni jaci i da se vise posvecuje paznja studentima i da nesto nauce, nego na drzavnim. Na vecini drzavnih profesori preko stranki ubaceni na ta mjesta. Ne svi, ali velika vecina.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:18Seru ljudi previše oko svih fakulteta, nama kao državi očajnički treba akademskih ljudi. Ako je ko kupio diplomu postoje institucije koje trebaju da pregledaju sve diplome i gotovo. Dalje možeš ti studirati bilo gdje ako nemaš volje džaba ti sve, ako nemaš volje da budeš neko i nešto dobi ćeš diplomu ali ćeš je okačiti mačku o rep. Naš najbolji univerzitet, Univerzitet u Sarajevu rangiran je pa sad shvatite kakvo nam je obrazovanje.
Što je žalosnije većina ljudi svoje slobodno vrijeme provodi uz zadrugu ,tik tok live, itd. Kad su zadnji put knjigu pročitali (ako jesu ikad) pametuju najviše.![]()
Previše doktori griješe, previše. Dosta su nestručni, ters ljudi itd. Otac treba bolovanje da otvori lik mu odbijao otvoriti kaže biće ti mala plaćaDamirT je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:48Ima i toga svega sto si rekao. Najgore mi je kad hvale drzavni fakultet, a npr na medicinskom kao sto Izet Fazlinovic kaze kad ga zavrse, ne znaju flaster na kurje oko stavit. Cak bi rekao da su neki privatni jaci i da se vise posvecuje paznja studentima i da nesto nauce, nego na drzavnim. Na vecini drzavnih profesori preko stranki ubaceni na ta mjesta. Ne svi, ali velika vecina.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:18Seru ljudi previše oko svih fakulteta, nama kao državi očajnički treba akademskih ljudi. Ako je ko kupio diplomu postoje institucije koje trebaju da pregledaju sve diplome i gotovo. Dalje možeš ti studirati bilo gdje ako nemaš volje džaba ti sve, ako nemaš volje da budeš neko i nešto dobi ćeš diplomu ali ćeš je okačiti mačku o rep. Naš najbolji univerzitet, Univerzitet u Sarajevu rangiran jepa sad shvatite kakvo nam je obrazovanje.Univerzitet u Sarajevu između 1201. i 1400. mjesta na QS rang-listi najboljih svjetskih univerziteta
To čak i nije loš ranking u usporedbi šta sam ja očekivao.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:18Seru ljudi previše oko svih fakulteta, nama kao državi očajnički treba akademskih ljudi. Ako je ko kupio diplomu postoje institucije koje trebaju da pregledaju sve diplome i gotovo. Dalje možeš ti studirati bilo gdje ako nemaš volje džaba ti sve, ako nemaš volje da budeš neko i nešto dobi ćeš diplomu ali ćeš je okačiti mačku o rep. Naš najbolji univerzitet, Univerzitet u Sarajevu rangiran jepa sad shvatite kakvo nam je obrazovanje.Univerzitet u Sarajevu između 1201. i 1400. mjesta na QS rang-listi najboljih svjetskih univerziteta
Dobro smo mi svi zivi ko nas sve lijeci. Evo da ne bude da samo govorim za medicinu, tako je u cjelini. Citavo drustvo kod nas funkcionise na stelu. Oni sto su bas se posvetili nekom fakultetu i nesto naucili, u manjini su i vjerovatno u Njemackoj, Svicarskoj, Austriji itd. Oni sto veze nemaju, ostali su u BiH i preko stranke i stele dobili neki posao u svojoj struci o kojem veze nemaju.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 22:11Previše doktori griješe, previše. Dosta su nestručni, ters ljudi itd. Otac treba bolovanje da otvori lik mu odbijao otvoriti kaže biće ti mala plaćaDamirT je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:48Ima i toga svega sto si rekao. Najgore mi je kad hvale drzavni fakultet, a npr na medicinskom kao sto Izet Fazlinovic kaze kad ga zavrse, ne znaju flaster na kurje oko stavit. Cak bi rekao da su neki privatni jaci i da se vise posvecuje paznja studentima i da nesto nauce, nego na drzavnim. Na vecini drzavnih profesori preko stranki ubaceni na ta mjesta. Ne svi, ali velika vecina.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:18Seru ljudi previše oko svih fakulteta, nama kao državi očajnički treba akademskih ljudi. Ako je ko kupio diplomu postoje institucije koje trebaju da pregledaju sve diplome i gotovo. Dalje možeš ti studirati bilo gdje ako nemaš volje džaba ti sve, ako nemaš volje da budeš neko i nešto dobi ćeš diplomu ali ćeš je okačiti mačku o rep. Naš najbolji univerzitet, Univerzitet u Sarajevu rangiran je pa sad shvatite kakvo nam je obrazovanje.
Što je žalosnije većina ljudi svoje slobodno vrijeme provodi uz zadrugu ,tik tok live, itd. Kad su zadnji put knjigu pročitali (ako jesu ikad) pametuju najviše.ali na kraju je ipak otvorio, dalje nije želio propisati tablete jer kao nije mjesec dana istekao a dođe 28 tableta u kutiji (neke za tlak).
Fuj , da sam njeno djete kad porastem tužio bih je za ovu sliku . Jasno se na slici vidi koliko je jadna i željna pažnje . Podsjeća me na ovu bolesnicu iz Alemove san države :Arvid je napisao/la: ↑19 jan 2024, 19:44AshburtonG je napisao/la: ↑19 jan 2024, 19:41I ne hvali se kako ne vakcinise djecu. Pogotovo u vrijeme epidemije uzrokovane upravo zbog izostanka cijepljenja.
Ovo je najsramotniji medijski istup jednog akademika na prostoru BiH.
![]()
Old school, ukljuci se k'o @bavaria
Studiranje u Bejha je jednostavno besmisleno, to je bilo IN tamo negdje od 2009 sve do 2014, moderno bilo studirat, pa nisi bio niko ako nisi sta upisao.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 22:11Previše doktori griješe, previše. Dosta su nestručni, ters ljudi itd. Otac treba bolovanje da otvori lik mu odbijao otvoriti kaže biće ti mala plaćaDamirT je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:48Ima i toga svega sto si rekao. Najgore mi je kad hvale drzavni fakultet, a npr na medicinskom kao sto Izet Fazlinovic kaze kad ga zavrse, ne znaju flaster na kurje oko stavit. Cak bi rekao da su neki privatni jaci i da se vise posvecuje paznja studentima i da nesto nauce, nego na drzavnim. Na vecini drzavnih profesori preko stranki ubaceni na ta mjesta. Ne svi, ali velika vecina.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 21:18Seru ljudi previše oko svih fakulteta, nama kao državi očajnički treba akademskih ljudi. Ako je ko kupio diplomu postoje institucije koje trebaju da pregledaju sve diplome i gotovo. Dalje možeš ti studirati bilo gdje ako nemaš volje džaba ti sve, ako nemaš volje da budeš neko i nešto dobi ćeš diplomu ali ćeš je okačiti mačku o rep. Naš najbolji univerzitet, Univerzitet u Sarajevu rangiran je pa sad shvatite kakvo nam je obrazovanje.
Što je žalosnije većina ljudi svoje slobodno vrijeme provodi uz zadrugu ,tik tok live, itd. Kad su zadnji put knjigu pročitali (ako jesu ikad) pametuju najviše.ali na kraju je ipak otvorio, dalje nije želio propisati tablete jer kao nije mjesec dana istekao a dođe 28 tableta u kutiji (neke za tlak).
Sviđa mi se i to, ali nisam striktno u tom gangsta rap fazonu. Više gotivim verbalne vratolomije ovih sa istočne strane.alemsa je napisao/la: ↑20 jan 2024, 00:43Old school, ukljuci se k'o @bavariaSve ti je Young Dolph danas dok nije pogino nedavno, to ti je novi 2pac bio, i zivio tako (thug life), i sa 100 miliona u dzepu. Njega su bas isli da ubiju, ranjen 3 puta u LA, u Charlotte ispaljeno 100 metala na njeg, sreca auto mu bilo blindarno, ali na kraju su uspjeli roknuli ga sa 20 metaka. Piso je sta mu se desavalo (nakon tih 100 metaka izdo je pjesmu 100 shots Lol). Ono ako se lozis na taj gangsta rap fazon, on je bio the realest. Gangsta rap vec odavno nije mainstream/komercijala kao sto je bio 90ih, komercijala su Kendrick Lamar, J. Cole, Drake i to. Pa vam se ne svidja, ali gangsta rap je itekako popularan, samo sto ne dopire do vas.
Ma meni nikad zvuk s istoka nije legao, samo Biggie, DMX, 50.. ATL su mumble to i ne slusam. Memphis je najjaci s ovim gangsta rapom trenutno, samo sto su u Atl ujedinjeni ono nek svako jede, dok se u Memphisu pobise.VivaLaStella je napisao/la: ↑20 jan 2024, 02:46
Sviđa mi se i to, ali nisam striktno u tom gangsta rap fazonu. Više gotivim verbalne vratolomije ovih sa istočne strane.
Nas, Big L, Mobb Deep i to.
A slabo pratim amere u zadnje vrijeme. Kad je počeo onaj mumble rap fazon, totalno sam ispao iz te scene
Meni recimo 50 nikada nije legao, prije 10tak godina sam bio 100% team G-Unotalemsa je napisao/la: ↑20 jan 2024, 03:41Ma meni nikad zvuk s istoka nije legao, samo Biggie, DMX, 50.. ATL su mumble to i ne slusam. Memphis je najjaci s ovim gangsta rapom trenutno, samo sto su u Atl ujedinjeni ono nek svako jede, dok se u Memphisu pobise.VivaLaStella je napisao/la: ↑20 jan 2024, 02:46
Sviđa mi se i to, ali nisam striktno u tom gangsta rap fazonu. Više gotivim verbalne vratolomije ovih sa istočne strane.
Nas, Big L, Mobb Deep i to.
A slabo pratim amere u zadnje vrijeme. Kad je počeo onaj mumble rap fazon, totalno sam ispao iz te scene
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 25 gostiju.