Balja jel istina ovo što se piše da se mi i Željo borimo za potpis Hiroša?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:17Ma cisto zbog morala druge djece , koja su dosta bolja. Nista vise.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Nebih da kvarim niciji posao, pisao sam da se pregovara sa ofanzivcem i stoperom 🫣Tc955 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:24Balja jel istina ovo što se piše da se mi i Željo borimo za potpis Hiroša?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:17Ma cisto zbog morala druge djece , koja su dosta bolja. Nista vise.
Elvir Baljic
Znam. Al to je malo specifično i mislim da to neće nikoga piljuljatiTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:17Ma cisto zbog morala druge djece , koja su dosta bolja. Nista vise.
A mozes li nam makar reci jel se ista napredovalo u pregovorima sa tim igracima, makar to etoTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:25Nebih da kvarim niciji posao, pisao sam da se pregovara sa ofanzivcem i stoperom 🫣Tc955 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:24Balja jel istina ovo što se piše da se mi i Željo borimo za potpis Hiroša?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:17
Ma cisto zbog morala druge djece , koja su dosta bolja. Nista vise.
-
- Kontakt:
Znam drug, treba teziti da to mjenjamo, da privlacimo djecu, ne nekim postupcima da ih rastjerujemo.husrefbeg je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:26Znam. Al to je malo specifično i mislim da to neće nikoga piljuljatiTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:17Ma cisto zbog morala druge djece , koja su dosta bolja. Nista vise.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Care, da su ga poslali na ekskurziju ili da tamo donosi lopte ili bilo što drugo ja ne bih riječ rekao.
Nego ovako izgleda da ga šalju kao jednog od najboljih juniora, a to mali nije ni blizu. Kakva je to poruka djeci koja vrijedno treniraju i kojih u juniorima ima mnogo boljih pa cak i na pozicijama koje nam fale trenutno.
Pogledaj sliku, izgleda li tebi mali kao neko ko može u prvi tim, ko može igrati PL? Cirkus bolan pravi.
Hajd opet vi bolje znate pa recite Almiru i Azmiru oko posljedica.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:28Znam drug, treba teziti da to mjenjamo, da privlacimo djecu, ne nekim postupcima da ih rastjerujemo.husrefbeg je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:26Znam. Al to je malo specifično i mislim da to neće nikoga piljuljatiTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:17
Ma cisto zbog morala druge djece , koja su dosta bolja. Nista vise.
Kakav je ovaj Redzić?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:28Care, da su ga poslali na ekskurziju ili da tamo donosi lopte ili bilo što drugo ja ne bih riječ rekao.
Nego ovako izgleda da ga šalju kao jednog od najboljih juniora, a to mali nije ni blizu. Kakva je to poruka djeci koja vrijedno treniraju i kojih u juniorima ima mnogo boljih pa cak i na pozicijama koje nam fale trenutno.
Pogledaj sliku, izgleda li tebi mali kao neko ko može u prvi tim, ko može igrati PL? Cirkus bolan pravi.
Ako bude sudbina mladom Husiću da bude fudbaler onda će i biti, ako nije i neće. Mnogi sinovi su probali a rijetki su uspjeli. Problem će eventualno nastati ako momak nema afiniteta za loptu a bude u prvoj postavi.Garčević, jeli on pod profi ugovorom?
-
- Kontakt:
Na kojeg Redžića misliš?husrefbeg je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:39Kakav je ovaj Redzić?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:28Care, da su ga poslali na ekskurziju ili da tamo donosi lopte ili bilo što drugo ja ne bih riječ rekao.
Izvini mislio sam na RizvićaPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 jan 2024, 10:01Na kojeg Redžića misliš?husrefbeg je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:39Kakav je ovaj Redzić?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:28
Care, da su ga poslali na ekskurziju ili da tamo donosi lopte ili bilo što drugo ja ne bih riječ rekao.
Za vrijeme boravka u Antaliji naši momci će odigratičetiri kontrolna susreta.
21.01. FC PH Taskent (Uzbekistan)
24.01. FC Levski (Bugarska)
29.01. FK Dečić (Crna Gora)
01.02. NK Maribor (Slovenija)
-----------------------------------------
Pakhtakor Football Club
-----------------------------------
21. siječnja
Pakhtakor - grad Tuzla (Bosna i Hercegovina)
21.01. FC PH Taskent (Uzbekistan)
24.01. FC Levski (Bugarska)
29.01. FK Dečić (Crna Gora)
01.02. NK Maribor (Slovenija)
-----------------------------------------
Pakhtakor Football Club
-----------------------------------
21. siječnja
Pakhtakor - grad Tuzla (Bosna i Hercegovina)
Sutra konačno prva utakmica u 2024 godini.Ulazimo u završni period priprema ekipe pred utakmice proljetnog dijela prvenstva.Pred nama je sigurno neizvjesna polusezona.Dolazak trenera Petrovića je zraka nade da Husić Azmir ne misli napuštati P.L.Mene raduje da je tako.U zemlji velikog nereda i mutljaža ,nije lako održavati jedan klub iz svog džepa.Tuzla City nema ni helera iz državnih budžeta.S druge strane su klubovi kojima se daje šakom i kapom sa više nivoa.Mi se možemo nadati da nas Savez neće pokopati jer, kad vidimo da predzadnje mjesto dijelimo sa Željezničarom koji ima ogromnu podršku pa Igman iz Konjica a znamo da je premijer Federacije BIH Nikšić iz Konjica.Gošk je klub Hrvatskog bloka uz Široki,Zrinjski i Posušje i ispadat će onda kad bude sigurno da iz federalne u pl ulazi hrvatski klub.Naravno, fudbal je igra u kojoj se ne može sve unaprijed sračunati i zato i mi, iako nemamo nacionalnu podršku ni od TK (a Azmir je u SDA),IMAMO PRAVO NA PRAVEDNU IGRU U KOJOJ ŽELIMO OSTATI U NAJVIŠEM RANGU.Žao mi je što nemamo objavu o pojačanjima ,nadam se da će doći makar štoper, ali, šta je tu je.Petrović je priono na posao ,snimio stanje ekipe i sigurno će tražiti najboljih 11 za Kup susret protiv Veleža a kasnije i Borca.Nama ostaje da se strpimo do službenih utakmica i vidimo u kakvom ćemo izdanju ući u odsutne bitke u borbi za ostanak .Sa srećom i uz Božiju pomoć.
Sutra zvanično počinju utakmice istina one pripremne. Zamolio bih upućene da napišu satnicu i info dali se prenosi i ako se prenosi gdje. Jašarević i dva poletarca zasad ne daju puno spokoja. Šta je tu je.
Poletarci će se lijepo provesti i vratiti u svoje kategorije.Jašarević i Adnan Šećerović(32) su pojačanja.?
Ne vjerujem da će biti prenosa.Naši su zakopčani do grla što se tiče informacija.Donekle i opravdano.Protivnik je iz Uzbekistana . Radi se o Tatarima ,vjerovatno onim koje je sa Krima protjerao Staljin.(Oko 150.000 Krimskih Tatara živi u Uzbekistanu).
NEMA ZEZANJA SA GRIJANJEM TERENA .
Drama oko stadiona Koševo: Nogometni savez BiH prijetio Fudbalskom klubu Sarajevo zabranom igranja utakmica!
"Napominju da je ugradnja grijača terena vrlo važna kako bi se u zimskim mjesecima usljed snježnih padavina i niskih temperatura sačuvao teren u slučaju odigravanja utakmica.
Iz Nogometnog saveza su podsjetili da FK Sarajevo ima planirane prvenstvene utakmice 9. decembra, 17. februara i 9. marta.
"U slučaju pojave snježnih padavina na dan odigravanja utakmica NSBiH će putem službenih lica zabraniti odigravanje utakmica zbog neuključenja grijača terena (iz opravdanih ili nepravdanih razloga), a posljedice putem takmičarskih organa će snositi FK Sarajevo", poručili iz NSBiH.
Naglašavaju da čišćenje snijega nije dozvoljeno mašinskim ili manuelnim načinom na hibridnim terenima te organizacije kojima su se obratili mole da pristupe rješavanju gorućeg problema, navodi se u dopisu koji je potpisao generalni sekretar Nogometnog saveza BiH Adnan Džemidžić."
Drama oko stadiona Koševo: Nogometni savez BiH prijetio Fudbalskom klubu Sarajevo zabranom igranja utakmica!
"Napominju da je ugradnja grijača terena vrlo važna kako bi se u zimskim mjesecima usljed snježnih padavina i niskih temperatura sačuvao teren u slučaju odigravanja utakmica.
Iz Nogometnog saveza su podsjetili da FK Sarajevo ima planirane prvenstvene utakmice 9. decembra, 17. februara i 9. marta.
"U slučaju pojave snježnih padavina na dan odigravanja utakmica NSBiH će putem službenih lica zabraniti odigravanje utakmica zbog neuključenja grijača terena (iz opravdanih ili nepravdanih razloga), a posljedice putem takmičarskih organa će snositi FK Sarajevo", poručili iz NSBiH.
Naglašavaju da čišćenje snijega nije dozvoljeno mašinskim ili manuelnim načinom na hibridnim terenima te organizacije kojima su se obratili mole da pristupe rješavanju gorućeg problema, navodi se u dopisu koji je potpisao generalni sekretar Nogometnog saveza BiH Adnan Džemidžić."
18:30 sati, Antalija Turska
Da li je ovo po evropskom ili turskom vremenu.Oni su 2 sata ispred nas u vremenskim zonama.Ako je po turskom ,onda je utakmica u 16:30 po našem vremenu.
Jesu li napustili klub Mihajlović i Sejdovic?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.