Ovi iz ekipe ko kone, čuj Roga, Ziljka, Đura - sve hin treba otjerat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobar je Dulja, ja bi ga volio vidjeti kod nas još jednu sezonu.amypitar je napisao/la: ↑18 jan 2024, 14:11Dulja ima jos fudbalskih ambicija.Nije jos na kraju karijere.
Sto se tice price o dolaska u Zelju suplja.Nije tu vise u pitanju ni pare,atmosfera u I oko kluba im je katastrofa,totalno nezdrava atmosfera.
Kod kona ide bas ako si propao nemas gdje,ili si na zalasku karijere.
Nako logicki sta Zeljo moze ponuditi Duljovicu,ili suprotno.
Dulja moze vazda otici u Tursku,Madjarsku,Cesku ligu itd.
Ismir placa table da bi se oni igrali. Ocerat dok je jos prelazni rok otvoren.
Jel ponio i klavir sa predstavljanja?
Ne znam da li je samo tvoja želja, ali ja bih rado vidio Gojaka u našem dresu, taman prava zamjena za Avramovskog.
Strah me i pomisliti
Mali je ovo grad..luckystrike je napisao/la: ↑19 jan 2024, 00:00Odakle info.? Ko je najbolji a ko najgori? Ne interesuju me ni 3. ni 6.
Glede Matanovica, meni nepoznat, nisam nesto dozivio transfer... dok mi neku noc drug nije pustio neku njegovu kompilaciju od 10ak minuta... momak obećava!
Toplo
Mustafić i Renan su pretpostavljam u vrhu, možda i kyeremeh:)JavierBosnia je napisao/la: ↑19 jan 2024, 00:23Mali je ovo grad..luckystrike je napisao/la: ↑19 jan 2024, 00:00Odakle info.? Ko je najbolji a ko najgori? Ne interesuju me ni 3. ni 6.
Glede Matanovica, meni nepoznat, nisam nesto dozivio transfer... dok mi neku noc drug nije pustio neku njegovu kompilaciju od 10ak minuta... momak obećava!![]()
Mahom juniori su na dnu i jedan od iskusnijih igraca ne bih ga imenovao
Toplo![]()
moja procjenaAmcho1 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 01:07Mustafić i Renan su pretpostavljam u vrhu, možda i kyeremeh:)JavierBosnia je napisao/la: ↑19 jan 2024, 00:23Mali je ovo grad..luckystrike je napisao/la: ↑19 jan 2024, 00:00Odakle info.? Ko je najbolji a ko najgori? Ne interesuju me ni 3. ni 6.
Glede Matanovica, meni nepoznat, nisam nesto dozivio transfer... dok mi neku noc drug nije pustio neku njegovu kompilaciju od 10ak minuta... momak obećava!![]()
Mahom juniori su na dnu i jedan od iskusnijih igraca ne bih ga imenovao
Toplo![]()
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 21 gost.