Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Iskoristi nekad priliku i probaj ga gledati 90 minuta, a posebno bez lopte i kada je ista daleko od njega. Generalno neprimjetan (vrlina kod veznjaka), a upratio sam da je imao 5-6 jakih interceptiona.Pogba je napisao/la: ↑16 jan 2024, 22:37ne moze se govoriti o preukucavanju ikakvom, apsurdno u odnosu na rezultat, ali je centralni dio terena vcrs bio jako jako los.
Imao je par plivanja i bio nekoliko puta na ivici da da loptu rivalu ala Felipe Melo. Miretti isto, a Rabio očajan.
Allegri je pogriješio izmjene apsolutno. Rane i lose.
P.s Giuntoli kaze Djalo i to je to. Nema vezanih igraca. Mislim da to nije dobro.
#Juventus are interested in Albert #Gudmundsson for the next season. #Juve’s scouts have watched him twice during the last #Genoa’s games. #transfers
dinoo je napisao/la: ↑17 jan 2024, 08:49Skoro 4 gola po tekmi, zadnje 4 tekme, aferim.
@Pogba, ne možemo govoriti o preranom izlasku Kenana, na klupo ti sjedi Chiesa, prilično sam siguran da je ovo bila dogovorena izmjena još prije 2 dana kada je odlučio da će Kenan igrati.
Druga tema je da li smo spremni/sposobni igrati sa Kenan,Dušan, Chiesa u istom momentu. Možda se to moglo probati tih pola sata.
Imaš Milika koji je da hattrick prije 3 dana, pa je igrao 10 minuta...
U posljednje vrijeme su nam utakmice svaka 3 dana i ovo je dobro ishendlano kada je napad u pitanju.
Nešto mi govori da će sljedeću utakmicu Kenan sa klupe, Chiesa od prve, jednostavno to je tako.
KAda bi imali fizički i trkački dominantnog ball winnera, on bi mogao igrati sam uz jednog playmakera, i onda bi se otvorio prostor za 343 formaciju.
Moj mokri san je bio onaj Casemiro ali onaj koji je držao Real a ne ovaj koji je klupiran u man.utd. Tada je bio preskup i od toga nije bilo ništa.
Jasno je da Allegri pobornik ove "balance" igre u veznom redu, ali u tom slučaju imamo klupiranog kenana ili chiesu...
Vidjećemo šta nas čeka.
Forza Juve
ne bi to bio Juve da svaki transfer nije dug.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 18:27Je li došao taj Portgualac Djalo višem razvuklo se nešto?
Fagioli baš nedostaje, on ima dosta viši plafon od Miretija i bolji je fudbaler jednostavno, vratiti Enza sa posudbe iz Sasuola mali je zvjerka samo takvaPogba je napisao/la: ↑18 jan 2024, 20:51ne bi to bio Juve da svaki transfer nije dug.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 18:27Je li došao taj Portgualac Djalo višem razvuklo se nešto?![]()
Zavrseno je to, pretpostavljam da ce do ponedjeljka biti na medicinskom, valjda ce ga proći obzirom da se oporavlja od acl-a.
Kean blizu Atletica, posudba.
Giuntoli je neki dan rekao da nikoga necemo dovoditi, po meni se propušta zlatna prilika da se pojaca veza jer smo i dalje tu, iako ne vjerujem u scudetto ipak je stanje na tabeli za sada takvo da bi neko pojacanje sredine bilo ogroman boost.
Kako bi Pogba i Fagioli ovdje legli - haos.
Moise Kean has already agreed to join Atlético Madrid but it all depends on Ángel Correa deal.
Atlético are still in talks with Al Ittihad for Correa, no agreement in place at this stage.
Kean deal would be loan from Juve until the end of the season.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.