tako je DamireDamirT je napisao/la: ↑11 jan 2024, 13:37Kad neko kaze Velez nije prcija. Jasta je, kao i Zrinjski, Zeljo, Borac. Samo sto su oni Federalna, a ne stranacka. Haj Zrinjski je i zasluzio zbog Evrope i titula. Cime su ovi zasluzili da ih se ovoliko gura? Bezobrazluk na max. Fudo je upravu definitivno, na stranu sta je sve uradio u vezi Celika.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ja nikog ne branim ali ljudi se bore za svoje klubove ja sam znao da ce Nikšić podržat svoj Velez za koji navija i ne vidim problem u tome,ko je nama navijačima Celika i Slobode kriv sto ne lobiraju naši ljudi u Federaciji da se poguraju i ova dva kluba,pa 49 i 50 ruka u federalnom parlamentu su za većinu 2 Zeničana K.Uzunovic i Isak jel tako neka kažu dajte Čeliku toliko ili necemo podržati budžet FBiH vidjet ćeš kako ce i Čeliku dati ali problem je sto se zastupnici iz ovih naših gradova ne bore za klubove svoje nego gledaju samo lični interes.
A Fudo bi najradije da Celika nema toliko cu o njemu reci...
zato i treba pravit pritsak necemo sad svaki put gledat jednu te istu igrankualmir2018 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 15:51Ja nikog ne branim ali ljudi se bore za svoje klubove ja sam znao da ce Nikšić podržat svoj Velez za koji navija i ne vidim problem u tome,ko je nama navijačima Celika i Slobode kriv sto ne lobiraju naši ljudi u Federaciji da se poguraju i ova dva kluba,pa 49 i 50 ruka u federalnom parlamentu su za većinu 2 Zeničana K.Uzunovic i Isak jel tako neka kažu dajte Čeliku toliko ili necemo podržati budžet FBiH vidjet ćeš kako ce i Čeliku dati ali problem je sto se zastupnici iz ovih naših gradova ne bore za klubove svoje nego gledaju samo lični interes.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Velez pare koje dobije i koristi maksimalno da poboljsa stanje u klubu a bogami i infrastrukturu. Nije mi zao vala ni centa sto dobiju.
Jako su stabilni finansijski, mnogo posla su uradili zadnje 3 sezone pogotovo na tom pitanju.
Koriste veze, uticaj pojedinih bivsih igraca a bogami i utjecajnih navijaca da stvore dobru radnu atmosferu u i oko kluba.
Nije recimo Slobodi niko kriv sto spicka 10 mil za 10 god u vjetar i gluposti a infrastruktura i klub nekog hajra i ne vide.
Niko nije Tuzlanskoj Slobodi kriv,sto zamisli samo u TUZLANSKOM kantonu boli ljude ku rsc krasni za Slobodom i sto nase "legende "ne rade nista da iskoriste uticaj I ime za Slobodu I njeno dobro.
Samo naprijed Velez, uzmi sto mozes i od koga mozes.
Za 3 sezone bice stadion bombonica a mozda i titulica.
Jako su stabilni finansijski, mnogo posla su uradili zadnje 3 sezone pogotovo na tom pitanju.
Koriste veze, uticaj pojedinih bivsih igraca a bogami i utjecajnih navijaca da stvore dobru radnu atmosferu u i oko kluba.
Nije recimo Slobodi niko kriv sto spicka 10 mil za 10 god u vjetar i gluposti a infrastruktura i klub nekog hajra i ne vide.
Niko nije Tuzlanskoj Slobodi kriv,sto zamisli samo u TUZLANSKOM kantonu boli ljude ku rsc krasni za Slobodom i sto nase "legende "ne rade nista da iskoriste uticaj I ime za Slobodu I njeno dobro.
Samo naprijed Velez, uzmi sto mozes i od koga mozes.
Za 3 sezone bice stadion bombonica a mozda i titulica.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Sve razumijem, ali ne i zašto je Fadil gurao Velež za koji navija Nikšić, a ne onalmir2018 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 15:51Ja nikog ne branim ali ljudi se bore za svoje klubove ja sam znao da ce Nikšić podržat svoj Velez za koji navija i ne vidim problem u tome,ko je nama navijačima Celika i Slobode kriv sto ne lobiraju naši ljudi u Federaciji da se poguraju i ova dva kluba,pa 49 i 50 ruka u federalnom parlamentu su za većinu 2 Zeničana K.Uzunovic i Isak jel tako neka kažu dajte Čeliku toliko ili necemo podržati budžet FBiH vidjet ćeš kako ce i Čeliku dati ali problem je sto se zastupnici iz ovih naših gradova ne bore za klubove svoje nego gledaju samo lični interes.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
sve je to ok gurat timove pomoc u izgradnji infrastruktore to je sve pozitivno.
Ono na sta se ukazuje je to da je to federalni budzet. Vi ev iz Tuzle il iz TK ulozite 300 milona nece vam niko nista rec to su vase pare,
medjutim ovo su zajednicke pare i prema tome treba da se dijele podjednako a ne evo Velez nova tribina a Tusanj vam nema ni Wca kako treba
Ono na sta se ukazuje je to da je to federalni budzet. Vi ev iz Tuzle il iz TK ulozite 300 milona nece vam niko nista rec to su vase pare,
medjutim ovo su zajednicke pare i prema tome treba da se dijele podjednako a ne evo Velez nova tribina a Tusanj vam nema ni Wca kako treba
-
- Kontakt:
Zeničani kakva je situacija kod vas? Mi smo doveli Ignjatovića, Kovčića i Huseinbašića, otišli Dalipagić i Kapetanović. Dva mlada talentovana igrača na probi.
Zvanično Vršajević, iz Krivaje došli vezni Bašić i Ibraković, naši bivši juniori. Popunjavanje klupe, čeka se krilo i stoper za prvih 11.montolivo18 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 10:41Zeničani kakva je situacija kod vas? Mi smo doveli Ignjatovića, Kovčića i Huseinbašića, otišli Dalipagić i Kapetanović. Dva mlada talentovana igrača na probi.
Ove špekulacije sa željkanom, ništa od toga.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Fadil ih gurao po stranačkoj osnovi, SDA je godinama dio vlasti tamo.VivaLaStella je napisao/la: ↑16 jan 2024, 10:11
Sve razumijem, ali ne i zašto je Fadil gurao Velež za koji navija Nikšić, a ne on![]()
Nikšić ne mari za to što Tuzla baštini socijal demokratiju.
Ko je sljedeci investitor tuzlaci,kad je svrsavanje hahhaha.
Seik of Dubai se raspituje za malu slobodu medzutim posao mu kvari Emir of Katar
Seik of Dubai se raspituje za malu slobodu medzutim posao mu kvari Emir of Katar
pominjo se eduardo da silva dokle je ta prica. Negdje sam procito znali se sta u vezi tog
Koje svrsavanje? Ko i vase kad je Olgun dosao

Doduse, on sad u Makedoniji nize uspjehe. Pa vidite je li do njega ili do vas...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Do nas je fakat,mi smo htjeli da imamo svoj klub,navijaca ,simpatizera,gradzana a ne da nas siluje svaki seljak doslo ili neke lobanje i zuckeri kao vas
Ima li ijedan Zeničanin da zna napisati rečenicu gramatički tačno? Ovo je strašno. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- VivaLaStella
- Kontakt:
Bivši golman Galatasaraya u Zvijezdi
Najavi ga direktor, ja konto Fernando Muslera dolazi 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Napreduješ, još malo pa gramatički tačna rečenica.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.