Clanstvo je licni dokaz odanosti i vjernosti klubu.Druga licna karta.
Pripremne utakmice uvijek trebaju biti otvorene i transparente za sve ljubitelje fudbala.Po mogucnosti uvijek ovako u TV prenosu.Onako kako veliki klubovi rade
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 18 jan 2024, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je izjavio jedan Ivan Sesar, iz sela pored Širokog, koji je igrao kod nas sezonu i po, kad nismo imali za kifle i pritom ništa nije osvojio.Covjek odbio Želju u periodu kada im je Misimović bio predsjednik i kad su bili puni para. Radovac, gradsko dijete, bivši kapiten, dobitnik priznanja Ismir Pintol, osvajac kupa i titule i akter evropskog iskoraka ljeta 2014, potpiše za Želju. Nevjerovatno....
"Posljednja dva mjeseca sam razgovarao sa Aldinom Čenanom koji je sportski direktor Željezničara i moj dobar prijatelj i ja sam mu rekao kako ću raskinuti ugovor sa Širokim Brijegom nakon čega mi je on rekao da dođem na Grbavicu. Ja sam na to rekao da mi da vremena da razmislim, dao mi je dobre uslove, ponudu, pričali smo o tome, ali ja sam na početku imao nelagodan osjećaj i ne znam koliko bi to bilo dobro'', rekao je Sesar na početku razgovora za **** i potom dodao:
''Imam prema Želji veliki respekt i dok sam igrao za FK Sarajevo, sa poštovanjem sam pričao prema Želji jer je Željo veliki klub kojeg mnogo poštujem, ali ja se ne vidim tamo iz par razloga. Jedan od tih je i moja dobra epizoda u Sarajevu, tih 18 mjeseci koje sam proveo na Koševu i poštovanje od svih ljudi koje sam zaradio, te sam definitivno unazad dvije-tri sedmice prelomio da nisam spreman za to, te sam rekao da ne želim preći na Grbavicu''.
To je to, dokaz da ovi "stranci" više zavole klub i ostanu odani nego naša djeca uz čast par izuzetaka, jedan Ivan Ikić koji je od kad je kod nas dodao igrao više beka nego krilo pa poslan na posudbu i onda slabo korišten kada se sa iste vratio gdje se i raskinuo ugovor onda pa svaku domaću je na zapadu, još je bila jedna "bomba" da prelazi kod kona i on napisao kao neuspjela provokacija jer je Sarajevo bordo.
Utakmice će biti dostupne i putem PPV usluge po 2KM.
Jedina pogodnost članstva je bila gledanje priprema besplatno, sad ni to nemamo.
Vrati clansku, vratit ce ti cvaju !
E cuj dao 20 KM za godinu dana i trazi benefite. Tacno me stid ko je sve clan...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Lijepo je vidjeti ovakvu atmosferu i zajedništvo. Koliko god to nekome zvučalo smiješno, zajedništvo i povjerenje između svih je jako bitna stavka za ostvarivanje ciljeva. Drago mi je da je Rožman uveo čvrstu disciplinu, drago mi je da su svi kliknuli kako treba. Ukoliko u timu nema hemije, neće je biti ni na terenu.