A meni juče jedan od pomoćnih sudija iz Sarajeva govori da se priča kako ode kod komšija do kraja sezone.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- TurkishAirlines
Strah me i pomisliti da me bude strah pomisliti.
Svaka vama ćas na ovome.
Svaka vama ćas na ovome.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Mislim da je sad stavljena tacka na tu pricu.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma jok
Ne bi Dulja to nikad uradio.Nije on Jadovac/Smradovac kako hocete
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Znam da nema, igrali smo zajedno godinu dana. Nismo pili kafu od početka COVIDa, a ovaj sudija mi baci crv sumnje.

Dulja gospodin, a sirotinja se nada da ce kod njih
nije svako Jadovac.

Dulja ima jos fudbalskih ambicija.Nije jos na kraju karijere.
Sto se tice price o dolaska u Zelju suplja.Nije tu vise u pitanju ni pare,atmosfera u I oko kluba im je katastrofa,totalno nezdrava atmosfera.
Kod kona ide bas ako si propao nemas gdje,ili si na zalasku karijere.
Nako logicki sta Zeljo moze ponuditi Duljovicu,ili suprotno.
Dulja moze vazda otici u Tursku,Madjarsku,Cesku ligu itd.
Sto se tice price o dolaska u Zelju suplja.Nije tu vise u pitanju ni pare,atmosfera u I oko kluba im je katastrofa,totalno nezdrava atmosfera.
Kod kona ide bas ako si propao nemas gdje,ili si na zalasku karijere.
Nako logicki sta Zeljo moze ponuditi Duljovicu,ili suprotno.
Dulja moze vazda otici u Tursku,Madjarsku,Cesku ligu itd.
Kovačević ode u Galatasaray? Pišu turski mediji žele ga ovi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
kad ga turci uzmu na posudbu i nista od procenta

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ovaj nas mali Faris Delilbasic u timu polusezone, druga liga centar. Na posudbi je u Famosu, ne znam da li ga je neko primjetio kakav je itd..?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
poljaci ce po meni ispast ludi ako pristanu da rade s turskim hostaplerima
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Utakmice će biti dostupne i putem PPV usluge po 2KM.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 18 jan 2024, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Clanstvo je licni dokaz odanosti i vjernosti klubu.Druga licna karta.
Pripremne utakmice uvijek trebaju biti otvorene i transparente za sve ljubitelje fudbala.Po mogucnosti uvijek ovako u TV prenosu.Onako kako veliki klubovi rade
Pripremne utakmice uvijek trebaju biti otvorene i transparente za sve ljubitelje fudbala.Po mogucnosti uvijek ovako u TV prenosu.Onako kako veliki klubovi rade
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
dotakao bih se kratko teme Radovac. Sa prelaskom u zelju pokazao je da je manji od 0. Bio si kapiten, dobio si sansu kad niko nije, davala se podrska i na kraju vrati tako sto ode tamo gdje se neide kad nosis kapitensku.
Mogao je otici u Igman, City ili vec negdje u Premier ligu, ali ne on i ljudi oko njega su izabarali ono najgore.
Ovo je samo dokaz da je Sarajevo postalo jos vece i organizovanije, nemaju vise pristup razni hostapleri.
Decko izabrao si sam svoj put,nemoj se poslije zaliti.
Mogao je otici u Igman, City ili vec negdje u Premier ligu, ali ne on i ljudi oko njega su izabarali ono najgore.
Ovo je samo dokaz da je Sarajevo postalo jos vece i organizovanije, nemaju vise pristup razni hostapleri.
Decko izabrao si sam svoj put,nemoj se poslije zaliti.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pustite smradovca, da je presao u nagrajisane poslije tekme s Gladbahom pa bi i bio belaj. Ovako, mrtav konj - mrtav klub. Gledao covjek da mu prevoz do posla ne bude skup. Ne treba pridodavati znacaju da se neki ne bi nasli u visinama ni krivi ni duzni.
Vidis da kupe nase otpatke, a svakako je camke za njih.. pravi revolveras
Svako slovo je viska, s tim da treba biti primjer svim ostalim u buducnosti kako ne treba pa ga tako i docekati. Ko ga ebe, propast ce u zemlju svakako.
Vidis da kupe nase otpatke, a svakako je camke za njih.. pravi revolveras
Svako slovo je viska, s tim da treba biti primjer svim ostalim u buducnosti kako ne treba pa ga tako i docekati. Ko ga ebe, propast ce u zemlju svakako.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Eh to sad zavisi od nacina prenosa. Ako je prenos putem nekog internet linka te hosta koji nema kapacitet da zadovolji veci broj posjetilaca, onda je OK da bude stream zatvoren. Ako postoje resursi i stream moze podrzati 10k-20k ljudi, onda ga otvori, nema potrebe zatvarati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jan 2024, 15:57Clanstvo je licni dokaz odanosti i vjernosti klubu.Druga licna karta.
U novi boj ...
Ovo je izjavio jedan Ivan Sesar, iz sela pored Širokog, koji je igrao kod nas sezonu i po, kad nismo imali za kifle i pritom ništa nije osvojio.Covjek odbio Želju u periodu kada im je Misimović bio predsjednik i kad su bili puni para. Radovac, gradsko dijete, bivši kapiten, dobitnik priznanja Ismir Pintol, osvajac kupa i titule i akter evropskog iskoraka ljeta 2014, potpiše za Želju. Nevjerovatno....
"Posljednja dva mjeseca sam razgovarao sa Aldinom Čenanom koji je sportski direktor Željezničara i moj dobar prijatelj i ja sam mu rekao kako ću raskinuti ugovor sa Širokim Brijegom nakon čega mi je on rekao da dođem na Grbavicu. Ja sam na to rekao da mi da vremena da razmislim, dao mi je dobre uslove, ponudu, pričali smo o tome, ali ja sam na početku imao nelagodan osjećaj i ne znam koliko bi to bilo dobro'', rekao je Sesar na početku razgovora za **** i potom dodao:
''Imam prema Želji veliki respekt i dok sam igrao za FK Sarajevo, sa poštovanjem sam pričao prema Želji jer je Željo veliki klub kojeg mnogo poštujem, ali ja se ne vidim tamo iz par razloga. Jedan od tih je i moja dobra epizoda u Sarajevu, tih 18 mjeseci koje sam proveo na Koševu i poštovanje od svih ljudi koje sam zaradio, te sam definitivno unazad dvije-tri sedmice prelomio da nisam spreman za to, te sam rekao da ne želim preći na Grbavicu''.
"Posljednja dva mjeseca sam razgovarao sa Aldinom Čenanom koji je sportski direktor Željezničara i moj dobar prijatelj i ja sam mu rekao kako ću raskinuti ugovor sa Širokim Brijegom nakon čega mi je on rekao da dođem na Grbavicu. Ja sam na to rekao da mi da vremena da razmislim, dao mi je dobre uslove, ponudu, pričali smo o tome, ali ja sam na početku imao nelagodan osjećaj i ne znam koliko bi to bilo dobro'', rekao je Sesar na početku razgovora za **** i potom dodao:
''Imam prema Želji veliki respekt i dok sam igrao za FK Sarajevo, sa poštovanjem sam pričao prema Želji jer je Željo veliki klub kojeg mnogo poštujem, ali ja se ne vidim tamo iz par razloga. Jedan od tih je i moja dobra epizoda u Sarajevu, tih 18 mjeseci koje sam proveo na Koševu i poštovanje od svih ljudi koje sam zaradio, te sam definitivno unazad dvije-tri sedmice prelomio da nisam spreman za to, te sam rekao da ne želim preći na Grbavicu''.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, MaroonBjelave, mosarajvosa83, propoklopac, rimljanin90, USB i 50 gostiju.