Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Nail for Real
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Nail for Real » 18 mar 2011, 17:04

Da ti nisi zalutao?

Real dobio drugog najlakseg protivnika, poslije Njemaca naravno. Mnogo smo kvalitetniji + El Grande. Dok na drugoj strani stoji velemajstor Harry :lol: .
Po meni, ako im zaustavimo Balea i v.Vaarta onda smo na konju, a to nije tesko. Balea udvajanjem a v.Vaarta presingom. Jos kada se uzme u obzir kakve su fudbalske velicine Ramos i Xabi onda nema brige.
Malo je nezgodno sto prvu igramo kod kuce pa odma moramo da stvorimo povoljan rezultat s tim da ne primimo gol. Ali kada se zna da na Bernabeu ne gubimo 30+ utakmica, da nismo primili gol u LS na svom stadionu i da u timu imamo mnogo pojedinaca koji mogu mec da rijese, onda ne treba da brinemo 8-).

Sada se treba okrenuti Atleticu i nastaviti dominaciju nad gradskim rivalom 8-) .

HALA MADRID!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 mar 2011, 17:04

Steta sto nema nista od spanskog finala...pu...

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 18 mar 2011, 17:59

Ko razumije shvatiće. :lol:

slika

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 mar 2011, 18:09

potrudite se da prodjete horozove totenhamske pa da krajem aprila u 15 dana odigramo 4 el classica
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 mar 2011, 19:27

Romariooo je napisao/la:potrudite se da prodjete horozove totenhamske pa da krajem aprila u 15 dana odigramo 4 el classica
Vi ćete se više morat trudit dobili ste težeg protivnika.Iako mi je Shaktar draga ekipa volio bi vidjet Real-Barca u polufinalu kada se to zadnji put desilo mi smo osvojili LP :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 mar 2011, 19:31

LBJ MVP je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:potrudite se da prodjete horozove totenhamske pa da krajem aprila u 15 dana odigramo 4 el classica
Vi ćete se više morat trudit dobili ste težeg protivnika.Iako mi je Shaktar draga ekipa volio bi vidjet Real-Barca u polufinalu kada se to zadnji put desilo mi smo osvojili LP :lol:
uhh, sjecam se toga, to polufinale igralo se prvog maja, znam da sam ono popit 10 kilometara prepjesacio niz planinu da stignem na utakmicu, a izgubismo, to je bio revans na bernabeu, sjecam se, mi pogadjamo stative, real golove
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 mar 2011, 19:32

Bilal-Aga je napisao/la:Ponovo Real dobio lakseg protivnika u 1/4 finalu nego Barca...ali sta se moze to je tako puka sreca...iako su obje ekipe izvukle relativno slabe protivnike nikome nece biti lako do 1/2 finala jer da su Tottenham i Shaktar slabi ne bi dosi dokle su dosli...znaci ocekujem u oba susreta super meceve...steta sto ce se Barca i Real naravno ako prodju sastati u 1/2 finalu al ak tak mora biti neka...bit ce nam onda lakse uzeti LP tako sto cemo se tih kraljeva ranije rijesit...ipak da se puno ne teretim LP treba dobit utakmicu u ligi sad a onda se okrenuti LP kad za to bude vrijeme,jer liga je tu i na to treba sad svu snagu okrenuti...
Real kada je zadnji put igrao cetvrtfinale Lige prvaka Barca je igrala Kup UEFA i ispala u grupi :lol:

Sta da kazem, zadovoljan sam zdrijebom, steta samo sto smo u istom bubnju sa Barcom pa cemo igrati sa njima, prevelik je ipak to teret, u 20 dana odigrat 4 utakmice protiv istog protivnika i strah me je, necu lagati. I sta tu na kraju krajeva ocekivati...

btw. i ovo je bilo u polufinalu:
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 mar 2011, 19:36

Jedina stvar koja me brine su prekidi, Casillasu nisu jaca strana odbrane od suteva glavom..
Crouch ce biti najveca opasnost, mislim da bi vrlo lahko moglo doci do toga da Ramos ili Albiol igraju umjesto Carvalha..

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 mar 2011, 19:38

L_blancos je napisao/la:Jedina stvar koja me brine su prekidi, Casillasu nisu jaca strana odbrane od suteva glavom..
Crouch ce biti najveca opasnost, mislim da bi vrlo lahko moglo doci do toga da Ramos ili Albiol igraju umjesto Carvalha..
Ma prekinut dovod lopte do Lennona, Bale i VdV - a, da ne dođe do nepotrebnih centaršuteva gdje Crouch može doći do izražaja, i morat ćemo onog Balea dobro pripazit u kontrama
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 mar 2011, 19:40

Vi već sutra igrate tekmu sa Tottenham-om? :roll: Da nemate slučajno neku tekmu prije toga, Primera ovo ono? :D ili ste već u polufinalu LP :P

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 mar 2011, 19:41

Arbeloa i Marcelo ce biti na lijevoj strani tako da vjerovatno nece biti problema sa Lennonom, dok mislim da Ramos moze i sam zaustaviti Baletana. Igraju prepoznatljivo sa onom klasicnom 4-4-2 formacijom koja je isfurana prije 125, 400 godina, znaci daj na krilo, proguli i ubaci napadacu. Mislim da ce ovo Mourinho bez vecih poteskoca rijesiti.

I zna li ko gdje se igra prva?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 mar 2011, 19:43

A gledam komentare,ovdje najmanje al opet...
kako zaustaviti Bayla,Lenona itd. itd..
a ko ce zaustaviti Ronalda :?: Huton...evo povrijedi se i Galas propusta oba meca...nema ni Palacia a u ovom zgusnutom rasporedu moguce su nove povrede...

a opet Lenon :?: pa taj lik zna krenuti samo u jednu stranu,ima brzinu ja...ima je i Navas i ostala kompanije koja se ne vide na ESB...

Prva se igra na ESB...a ako prodjemo opet bi se prva igrala na ESB
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 mar 2011, 19:45

Prošle godine je Mourinho svaku s Interom prvu kući igrao i znamo kako je završio :mrgreen: .. Nadamo se da će ponovit uspjeh od prošle, iako i za prvu njegovu sezonu na čelu Madrida sasvim je dovoljno i ovo..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 mar 2011, 19:46

mandraX je napisao/la:Vi već sutra igrate tekmu sa Tottenham-om? :roll: Da nemate slučajno neku tekmu prije toga, Primera ovo ono? :D ili ste već u polufinalu LP :P
Ma ovdje imamo više šansi nego u primeri,a Atletico životnom vijeku većine navijača Reala ovdje na forumu nije predstavljao neki problem :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 mar 2011, 19:46

Raul_64 je napisao/la:A gledam komentare,ovdje najmanje al opet...
kako zaustaviti Bayla,Lenona itd. itd..
a ko ce zaustaviti Ronalda :?: Huton...evo povrijedi se i Galas propusta oba meca...nema ni Palacia a u ovom zgusnutom rasporedu moguce su nove povrede...

a opet Lenon :?: pa taj lik zna krenuti samo u jednu stranu,ima brzinu ja...ima je i Navas i ostala kompanije koja se ne vide na ESB...

Prva se igra na ESB...a ako prodjemo opet bi se prva igrala na ESB
Lennon nije nista kvalitetniji od Navasa, cak sto vise..
Odbrana im je 0..
Ali ja jedva cekam sutra gradski..
Nismo dugo igrali u 1/4 finala pa i nije na odmet ovoliko diskutovanje..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 mar 2011, 19:57

Evo kako bi mogao i nadam se da hoce izgledati raspored od 5 Aprila...ma ljepota

Totenham-Atletiko Bilbao-Totenham-Barcelona-Barcelona-Valencia-Barcelona-Zaragoza-Barcelona-Sevilja

:lol: :lol: boldovana su gostovanja,dodaj jos jedno neutralnu na Mestalji..sutra Atletiko a poslije jos idemo Viljarealu...

Los Blancosa-slazem se...gledao sam ih dovoljno puta,dobra ekipa ali koja se oslanja na 2,3 igraca i koja igra tako sablonski...
4-4-2 krila i samo krila,Crouch do VDV gdje jedino Luka zna stati na loptu i podvaliti istu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 mar 2011, 20:23

Raul_64 je napisao/la:Evo kako bi mogao i nadam se da hoce izgledati raspored od 5 Aprila...ma ljepota

Totenham-Atletiko Bilbao-Totenham-Barcelona-Barcelona-Valencia-Barcelona-Zaragoza-Barcelona-Sevilja

:lol: :lol: boldovana su gostovanja,dodaj jos jedno neutralnu na Mestalji..sutra Atletiko a poslije jos idemo Viljarealu...

Los Blancosa-slazem se...gledao sam ih dovoljno puta,dobra ekipa ali koja se oslanja na 2,3 igraca i koja igra tako sablonski...
4-4-2 krila i samo krila,Crouch do VDV gdje jedino Luka zna stati na loptu i podvaliti istu..
preheben raspored
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 mar 2011, 21:13

Evo sad kad malo razmislim, pa ovaj Shakhtar je tezi protivnik nego Tottenham, i bice sramota ako nas te engleske muke izbace iz Lige prvaka. ZALIM sto smo najvjerovatnije izgubili domace prvenstvo, 95%, zalim sto se u kupu ne igraju dvije utakmice, ali ne zalim sto cemo na Barcelonu u polufinalu ako prodjemo.

Oni definitivno nemaju sta traziti protiv Mourinha u LP, ali ce nas pokositi u kupu i u ligi ko nikad

A sto se tice Ikera, Carvalha i Croucha, dobar je Iker kad je igranje glavom, on je najlosiji na duge lopte van sesnaesterca, a tu imaju snazne sutere. Crouch nece biti tolika prijetnja kao njihov vezni red, ali odbrana im je prejadna. Carvalha je presnazan i prepametan da bi dopustio napadu Tottenhama da udju kroz sredinu, a sto se tice ubacaja, mislim da ce tu Pepe obavljati velik posao protiv Croucha, iako je ovaj bisno visok

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 mar 2011, 21:19

Ne mora nuzno da znaci da smo propali u Primeri ako se potpuno posvetimo Ligi Sampiona. Jos pogotovo ako nekako smanjimo ovaj zaostatak.

Pravo da ti kazem, mene nista u redovima Tottenhama ne plasi. Ni Bale, ni Modric, ni v.Vaart, ni Lennon ( :lol: ) a pogotovo ni Crouch :roll: . Razbicemo taj engleski klubic.

I slazem se da je Shaktar mnogo tezi protivnik od Tottenhama.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 mar 2011, 21:34

Ako Totenham bude potpun sa svim bitnijim igracima, onda ce to biti utakmice izjednacene, Morinjo ce ici sigurno onako opreznije, ali tu i jest problem, jer i Redknap je stari lisac koji nece reci igracima da napadajui srljaju, nego ce i oni strpljivo cekati, a to je Morinju problem, njegova cuvena igra na kontre je ucinkovita protiv ekipa koje napadaju, ali ako i Totenham bude igrao na kontru, a pokazali su da se znaju braniti dobro, sta onda

real ce imati cvrstinu u sto niko ne treba sumnjati, ali jos uvijek nema tu snagu da moze kvalitetno stisnuti, a da se ne osjeti u odbrani, toliko ta ekipa nije uigrana, a odbrana nije toliko sigurna ako vezni red bude okupiran napadima, jer Pepe i Ramos su tu slabije karike, oni cesto znaju napraviti neku glupost, polimiti nekoga bez potrebe, dobiti kartone ili napraviti penal, a Ramos i Marcelo znajucesto ispadati, sto bi brzonogi bale i lenon sigurno znali iskoristiti.

mislim da ce to biti tvrde utakmice, neizvijesne do kraja i odlucit ce neke sitnice, sreca, ili jedna sudijska odluka, al sve to u slucaju da totenham bude kompletan, tj da igraju lenon, bale, modric, van der vart i ostali u odbrani, ako bude neko totenhamu nedostajao, onda bi ih real mogao pregaziti.

nema sanse da je barca dobila lakseg protivnika, totenham je jak ko zemlja, puno jaci od sahtara, kadsu kompletni svakoga mogu dobro ugroziti. Prva utakmica ce biti zanimljiva, pogotovo ako redknap odluci napasti zbog gola u gostima, vidjecemo dal ce real moci odigrati da ne primi gol, vidjecemo i sta moze Ronaldo, nekako mi se cini da kad ronaldo ne igra igra reala je puno tecnija i "timskija", jer on kad igra nekako se cini da napadi reala nisu tecni, on se vraca do pola centra i svaku loptu zeli za sebe, i onda je to lako za procitati, on uvijek tako uzme loptu i pokusava sam povuci naprijed, cesto na silu, suta iz velike udaljenosti, nece dodati ako ne mora bas, i to ubija timsku igru, puno ljepse to izgleda kad napad prave Ozil ili xabi Alonso, onda to ide nekako tecnije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.