Ako Totenham bude potpun sa svim bitnijim igracima, onda ce to biti utakmice izjednacene, Morinjo ce ici sigurno onako opreznije, ali tu i jest problem, jer i Redknap je stari lisac koji nece reci igracima da napadajui srljaju, nego ce i oni strpljivo cekati, a to je Morinju problem, njegova cuvena igra na kontre je ucinkovita protiv ekipa koje napadaju, ali ako i Totenham bude igrao na kontru, a pokazali su da se znaju braniti dobro, sta onda
real ce imati cvrstinu u sto niko ne treba sumnjati, ali jos uvijek nema tu snagu da moze kvalitetno stisnuti, a da se ne osjeti u odbrani, toliko ta ekipa nije uigrana, a odbrana nije toliko sigurna ako vezni red bude okupiran napadima, jer Pepe i Ramos su tu slabije karike, oni cesto znaju napraviti neku glupost, polimiti nekoga bez potrebe, dobiti kartone ili napraviti penal, a Ramos i Marcelo znajucesto ispadati, sto bi brzonogi bale i lenon sigurno znali iskoristiti.
mislim da ce to biti tvrde utakmice, neizvijesne do kraja i odlucit ce neke sitnice, sreca, ili jedna sudijska odluka, al sve to u slucaju da totenham bude kompletan, tj da igraju lenon, bale, modric, van der vart i ostali u odbrani, ako bude neko totenhamu nedostajao, onda bi ih real mogao pregaziti.
nema sanse da je barca dobila lakseg protivnika, totenham je jak ko zemlja, puno jaci od sahtara, kadsu kompletni svakoga mogu dobro ugroziti. Prva utakmica ce biti zanimljiva, pogotovo ako redknap odluci napasti zbog gola u gostima, vidjecemo dal ce real moci odigrati da ne primi gol, vidjecemo i sta moze Ronaldo, nekako mi se cini da kad ronaldo ne igra igra reala je puno tecnija i "timskija", jer on kad igra nekako se cini da napadi reala nisu tecni, on se vraca do pola centra i svaku loptu zeli za sebe, i onda je to lako za procitati, on uvijek tako uzme loptu i pokusava sam povuci naprijed, cesto na silu, suta iz velike udaljenosti, nece dodati ako ne mora bas, i to ubija timsku igru, puno ljepse to izgleda kad napad prave Ozil ili xabi Alonso, onda to ide nekako tecnije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!