Brat!!
Hvala sad znam da imam facebook mislio sam da sam ga obriso prije 5 godina.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako ovaj Sergej ne uspije onda ne znam ko ce. 16 godina a vec ovako izgleda
Mala cijena za Vladana da ostane u lijepom sjecanju za sve navijace Sarajeva.Cora1946 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 21:23Kakve veze reprezentacija ima sa ovim? Normalno da je za pohvalu sto je uclanio sebe i svoju porodicu, kad skontas da ima navijaca koji dolaze na utakmice a nece da se uclane ovo je itekako za pohvalu. FKS ispred repke uvijekŠTA_JE je napisao/la: ↑17 jan 2024, 21:11Sto? Sto je učlanio sebe i 6 članova familije pa se pohvalio time? Sve ukupno 1050 KM ili 140 KM ne znam koje su to članske. Hvala ali sitno je to da bih prešao mu preko odluke da ne brani za svoju zemlju. Btw volio bih vidjeti člansku makar i onu od 20 KM Slaviše Vukičevića i ostalih “the legends”.
To je to. BravoHajdeee je napisao/la: ↑17 jan 2024, 21:19FK Sarajevo.
.
.
.
.
Pa 25 mjesta, pa reprezentacija.
Vladan dok god se prema nasem klubu ponasa, i istice ga, kao da je njegov, kao sto je to radio do maksimuma dok je igrao u nasem klubu, pa sve do sada...on je jedan od nas.
Za mnoge samoproglasene "legende", nasu djecu, i one rodjene u centru grada, Vladan je za njih FK Sarajevo.
Vladan je nas brat. Tacka.
Nase Sarajevo je za nas i klub i reprezentacija i stil zivota. Vladan ga postuje do maksimuma. I to je to.
Mustafića pustiti, kad je Blagajiću skoro nogu otkinuo prošle sezone kad smo igrali u BLnapoleon72 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 12:31Brat Sergej ko da je u Gulagu lezao od 2008. Vinnie Jones za sirotinju, ovog treba pustit na Radovca na derbiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.