Jbg nisam znao da sve idu u prenosu, j.ebaše nas onda.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E ne mogu mu ovo halaliti....
Pa eto ja ne nagadzam nego znam, evo da ti kažem da je ganjan Šošić, al Hajduk "zavalio" cijenu...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 23:13Kakvo krilo imamo ih 5+Guli od ljeta.To se ne trazi
Rekao je Senijad,to bi bilo to.Ako iskoci neko reagovat ce ako ne zavrsili smo.Volio bi da dovedemo desnog beka,duga polusezona bit ce kartona.Na 2 fronta guramo a Beganovic ce morati 90 minuta svaku utakmicu,rizik od povrede.Ne mora bit nikakav pretjerano jak kvalitet,solidan bek ugovor na pola godine-godinu
Djurickovic nije bek,kraj
Djurickovic za tebe nije bek, al može pokrit, ne može trčat ko Began, al može bolje uputit centaršut od Begana, kraj.
Kakav bek od 1.90, to nema nigdjeamkeivke je napisao/la: ↑17 jan 2024, 23:39Pa eto ja ne nagadzam nego znam, evo da ti kažem da je ganjan Šošić, al Hajduk "zavalio" cijenu...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 23:13Kakvo krilo imamo ih 5+Guli od ljeta.To se ne trazi
Rekao je Senijad,to bi bilo to.Ako iskoci neko reagovat ce ako ne zavrsili smo.Volio bi da dovedemo desnog beka,duga polusezona bit ce kartona.Na 2 fronta guramo a Beganovic ce morati 90 minuta svaku utakmicu,rizik od povrede.Ne mora bit nikakav pretjerano jak kvalitet,solidan bek ugovor na pola godine-godinu
Djurickovic za tebe nije bek, al može pokrit, ne može trčat ko Began, al može bolje uputit centaršut od Begana, kraj.
- egocentrik
- Kontakt:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ništa se ovdje ne pretjeruje i ovo je stvarno dno. Možeš drugu poslati privatnu poruku i zaželiti mu sreću, pa i pružiti podršku, koji k moraš to javno raditi.? Meni se čini da je većina ovih ljubitelja FKS samo iz interesa, onda kada ispadnu iz kola za povratak u FKS kreću provokacije i pljuvanje. Radovac u Želji je tek vrhunac morbidnosti, ali zahebojo je sam sebe vjeruj mi, ljigavo.napoleon72 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 16:28Upravo to. Malo se pretjeruje iskreno, ne bi covjek rekao da niko od nas nema jarana koji navija za Zelju i ide na tekme. Sutra da moj drug potpise za Zelju i ja bih mu pozelio srecu i gol u svakoj utakmici osim u derbiju. Ili jos bolji primjer, da sam ja proveo dvije godine u Zagrebu a drug mi ode u Hajduk.HordasOdMalena je napisao/la: ↑17 jan 2024, 15:56Nemojte zayebavati za Mateja. Poželio sreću igraču sa kojim je dijelio svlačionicu, ostali u dobrim odnosima. Plus što čovjek nije iz Sarajeva.
Radovac je druga priča, ali Delač je samo ostavio komentar podrške. I on je član kluba, voli klub i uvijek priča kako je najljepši dio karijere proveo kod nas.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Pogledaj nekad utakmicu engleske premijer lige,tacnije Newcastle pa se vrati.boki86 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 23:54Kakav bek od 1.90, to nema nigdjeamkeivke je napisao/la: ↑17 jan 2024, 23:39Pa eto ja ne nagadzam nego znam, evo da ti kažem da je ganjan Šošić, al Hajduk "zavalio" cijenu...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 23:13Kakvo krilo imamo ih 5+Guli od ljeta.To se ne trazi
- TurkishAirlines
Nazalost, to je najveci problem.fks74 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 21:24Ja sam prestao pratiti reprezentaciju od kada su Džeko i kompanija sabotirali Sušića .Hajdeee je napisao/la: ↑17 jan 2024, 21:19FK Sarajevo.
.
.
.
.
Pa 25 mjesta, pa reprezentacija.
Vladan dok god se prema nasem klubu ponasa, i istice ga, kao da je njegov, kao sto je to radio do maksimuma dok je igrao u nasem klubu, pa sve do sada...on je jedan od nas.
Za mnoge samoproglasene "legende", nasu djecu, i one rodjene u centru grada, Vladan je za njih FK Sarajevo.
Vladan je nas brat. Tacka.
Nase Sarajevo je za nas i klub i reprezentacija i stil zivota. Vladan ga postuje do maksimuma. I to je to.
Znam da je IN danas da se ne prati repka jer lose igraju, ali odustajanje od iste je odustajanje i od drzave.
Mi jednu drzavu imamo i izgleda da smo prvo mi balije odustale od repke, pa ko ce je onda braniti, gledati, pratiti?srbi, hrvati?
Zasto neko moze da prica o evo Vladanovom odnosu prema repki kada sam taj lik je odustao od svoje repke?
I ja sam isto razmisljao ovako, ali sam promjenio misljenje.
Reprezentacija se ne smije zanemariti od nas balija. Jer samo je jos mi drzimo u zivotu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- napoleon72
- Kontakt:
Maldini, Ivanovic, Caragherboki86 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 23:54Kakav bek od 1.90, to nema nigdjeamkeivke je napisao/la: ↑17 jan 2024, 23:39Pa eto ja ne nagadzam nego znam, evo da ti kažem da je ganjan Šošić, al Hajduk "zavalio" cijenu...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 23:13Kakvo krilo imamo ih 5+Guli od ljeta.To se ne trazi

Joj ako vas Historicar cuje da gurate stopera na beka, gotovi ste. To Jakir nikad ne bi uradio!!!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Guramo ti mamicu na stoperanapoleon72 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 07:45Maldini, Ivanovic, Caragher![]()
Joj ako vas Historicar cuje da gurate stopera na beka, gotovi ste. To Jakir nikad ne bi uradio!!!

- napoleon72
- Kontakt:
@admin @Mortem molim vas sankcionisite ovo. Ja prozivam Historicara, skroz drugi forumas mi psuje porodicu. Mislim da nema smisla.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Znam da mene provocira, iako nemam dodirne tačke sa tim "historicarem".Ne razumijem kako mu se da ljude provocirati, a nije ni 08:00 otkucalo.
I to ti daje za pravo da nekome psuješ porodicu?Lucas je napisao/la: ↑18 jan 2024, 08:38Znam da mene provocira, iako nemam dodirne tačke sa tim "historicarem".Ne razumijem kako mu se da ljude provocirati, a nije ni 08:00 otkucalo.
Nije mu prvi put legendo, vec 1001. Ne znam kako mu se više da.
- napoleon72
- Kontakt:
Znam da nisi Historicar brt. Njega bi bilo strah i pomislit da ovako nekom psuje i vrijedja...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Lucas, ex Historičar je bratina! Nisam ja kaže taj, ali yebem vam familiju za svaki slučaj! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Čuj ovog degenerika, proslavio se psovanjem djece i famije naših igrača i trenera na facebooku i forumu. Teško da ovdje ima veči debil od tebe.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, juka55, napoleon72, propoklopac i 50 gostiju.