Cisto sumnjam da ce se Bron seliti u neku tamo Oklahomu ako draftuju Bronija, naravno da ce ili ga izabrati ili trejdati za njega
NBA 2023-24 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA 2023-24 regular season
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Cisto sumnjam da ce njega iko izabrati,a Bron bi trebao da malo skine teret s malca i da prestane pricati kako bi ovaj lagano mogao igrati za Lakerse i u NBA.BosniaBoston je napisao/la: ↑16 jan 2024, 16:24Cisto sumnjam da ce se Bron seliti u neku tamo Oklahomu ako draftuju Bronija, naravno da ce ili ga izabrati ili trejdati za njega
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Kakav revolveraski obracun u mecu Philla-Denver i bruka poena u prvom poluvremenu
78:78 poluvrijeme uz fantasticne procente suta

78:78 poluvrijeme uz fantasticne procente suta

Kako suta Embiid. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Embiid own-a Jokica 2.godinu zaredom u PHI.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme je najgore poluvrijeme u NBA otkad ja gledam ligu, uopšte nije do odbrana nego do sramotnih procenata i promašaja obje ekipe. Miami imao 26% iz igre a Brooklyn 36%, 0/13 i 4/25 za tri. Bukvalno otvorene šuteve, polaganja, obične floutere sa metar su fulali i jedni i drugi, kao da sam gledao NCAA Div. 2 utakmicu.Felixians4 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 15:50Prvi put u 5 godina da su oba tima završila ispod 100 poena nakon produžetka, Nets-Heat sinoć. Nije toliko do moćnih obrambenih izdanja, jel.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kingsi nek ugase franšizu šta sve prokockaše u zadnje dvije utakmice, pogotovo večeras - 22 razlike na 8 minuta do kraja

Teams facing deficits of 22 or more in the fourth were 0-1,244 since Aug. 23, 2020.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma svaki bolji centar ga odre
- Felixians4
- Kontakt:
Odgođeno Utah-GSW, stanje Dejana Milojevića jako neizvjesno, čitava ekipa Ratnika potresena i posjetila ga u bolnici. Eto, čovjek se probijao, sjajan košarkaški radnik, kad ga vidiš, misliš da nema šanse da ga može nešto zadeseti, stijena, bio nadomak preuzimanja Srpske reprezentacija sa zlatnom misijom, stvorio MVP Eurolige i NBA koji su igrali zajedno u Megi, a potom istodobno postali najbolji igrači s ove i one strane oceana na krajnje atraktivan šmekerski stil igre, šampiončine i da ne nabrajamo sada.. smiješila mu se i uloga glavnog NBA trenera, vjerujem da bi se prikazao kudikamo lukavijim i uspješnijim od Kokoškova, možda i Rajakovića, a sada se bori za goli život
Nazalost nije se izvukao.
Indiana is sending two 2024 first-rounders and a 2026 first to the Raptors, **** said. New Orleans sends a second-round pick to Indiana.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:

tuga
R.I.P.
E Boze sacuvaj, strasno
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tuga za Milojevica.Ogromna tuga, jer svi kazu da je super lik bio, a o kosarkaskom znanju i umijecu nije ni potrebno govoriti.
U pogledu ovig trejda IND, oni su ocigledno procijenili da je njihov mladi core vec spreman da mu se pocnu dodavati ozbiljniji dijelovi slagalice.Ozbiljnu cijenu su platili u pikovima, a sad trebaju i pridobiti Siakama da produzi na ljeto.
U pogledu ovig trejda IND, oni su ocigledno procijenili da je njihov mladi core vec spreman da mu se pocnu dodavati ozbiljniji dijelovi slagalice.Ozbiljnu cijenu su platili u pikovima, a sad trebaju i pridobiti Siakama da produzi na ljeto.
- Chapman1886
- Kontakt:
Svašta....
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma ono ko je pogledao bar jedan intervju sa njim mogao je vidjeti kakva je ljudina prije svega bio,pa tek onda znalac,bas tuga.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 jan 2024, 20:34Tuga za Milojevica.Ogromna tuga, jer svi kazu da je super lik bio, a o kosarkaskom znanju i umijecu nije ni potrebno govoriti.
Veliki kosarkas i jos veci covjek.
Laka mu crna zemlja bila.
Laka mu crna zemlja bila.
Strašno. Još valjda pred čitavom ekipom pao u tom restoranu, mogu misliti šoka u čitavoj franšizi...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Strasno, jedan od najpozitivnijih likova u balkanskoj kosarci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.