FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moguce i da je ono sto neko ranije napisa, da planski idu s tim terminom da sebi dignu gledanost ponedjeljkom. Ko ponedjeljkom gleda ista na Areni? Imas Engleze ponekad u 21:00 i to je to. Ovako ces dobit par hiljada navijaca koji ce gledat utakmicu tad. A za vikend svakako ima hrpa liga i utakmica da se pogledaju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Udara Bojan ne štedi
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Varešanović je dao kapitensku traku Kenanu Handžiću, a Uscuplic/Jesic Radovcu. Obojici tada bilo po 19 godinasiroliver69 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:35Propast je sto se svakom kvazi-treneru daju odrijesene ruke da imenuje kapitena kako mu se kyrac digne i po prijateljskom utisku...gadi mi se ko je sve nosio našu kapitensku!

-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tražiš krivca na pogrešnom mjestu.luckystrike je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:45strašno. to ti je kad nemaš direktora da lobira i bori se, već pokušaj menadžerice influenserice.FKSzuti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:00Teško će se išta promijeniti, raspored je ovakav zbog prijenosa. Jedino se možda može tekma pomjeriti sa 18 na 19h.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 18:52
Ima jos do utakmice.Klub mora zahtjevati promjenu termina!
usput dopuna prethodnog posta, sinoć baš dogovorio s prijateljom put za Tuzlu, poveli bi i žene, civilka lagano, usput Luna u Olovu, malo shopping u BCC... al' kar'na!
također s par prijatelja iz TK-a se dopisivao ranije, svi jedva čekali da dođu i podrže, ovako upitno je koliko će ih moći...
Da se razumijemo, daleko bilo od toga da Aylu branim za svakakve poteze koje je napravila, ali generalno nema tu klub nikakvu moć, jer je savez potpisao ugovor po kojem isključivo arena “diktira” raspored utakmica, znači nemaš nikakvog prostora za žalbu. Možeš ti da se žališ, ali nikakvog efekta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Volio bih da vas prođemo u Kupu, ali bit će to težak zadatak za nas...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mi nakon te tekme pauziramo mjesec dana do nastavka Prvenstva

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
sve je moguce, pogotovo jer ste domacini.
NEMA NAZAD
Ružan termin u pm, stvarno nisu normalni...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kako ono ide priča? Kad su nasmijani slabo se radi na treninzima.

Svima nam je drago zbog ovogamosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 20:11Napredujemo u svakom pogledu,izgledamo profesionalno za razliku dok je zalizani tu bio i ostali priuceni treneri.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Sto? Sto je učlanio sebe i 6 članova familije pa se pohvalio time? Sve ukupno 1050 KM ili 140 KM ne znam koje su to članske. Hvala ali sitno je to da bih prešao mu preko odluke da ne brani za svoju zemlju. Btw volio bih vidjeti člansku makar i onu od 20 KM Slaviše Vukičevića i ostalih “the legends”.
Pozdrav za sve vas koji napadate Kovačevića.
https://reprezentacija. ba/354478-vladan-kovacevic-sretan-sam-zbog-poziva-na-meni-je-da-se-dokazem
https://reprezentacija. ba/354478-vladan-kovacevic-sretan-sam-zbog-poziva-na-meni-je-da-se-dokazem
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 17 jan 2024, 21:16, ukupno mijenjano 2 puta.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Dobar je ovaj lik, stručan. Imao finu karijeru kao golman, kasnije bio u omladinskim kategorijama Zvezde. Čak se spominjalo da bi mogao braniti za Belgiju. Ona greška i gol iz slobodnjaka protiv Slovenije mu je obilježio karijeru.
Vidi se da je zeznut, neka discipline.
Smijesan termin ako je istina da cemo igrat ponedjeljkom? Nabijem i savez i tv kuce, iskreno svejedno mi kako ce se zavrsit u kupu, sve i da mi prodjemo necemo daleko dogurat, kako god us.rali su dobru posjetu sigurno, da li ce se neko zalit na ovu odluku?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
FK Sarajevo.
.
.
.
.
Pa 25 mjesta, pa reprezentacija.
Vladan dok god se prema nasem klubu ponasa, i istice ga, kao da je njegov, kao sto je to radio do maksimuma dok je igrao u nasem klubu, pa sve do sada...on je jedan od nas.
Za mnoge samoproglasene "legende", nasu djecu, i one rodjene u centru grada, Vladan je za njih FK Sarajevo.
Vladan je nas brat. Tacka.
Nase Sarajevo je za nas i klub i reprezentacija i stil zivota. Vladan ga postuje do maksimuma. I to je to.
.
.
.
.
Pa 25 mjesta, pa reprezentacija.
Vladan dok god se prema nasem klubu ponasa, i istice ga, kao da je njegov, kao sto je to radio do maksimuma dok je igrao u nasem klubu, pa sve do sada...on je jedan od nas.
Za mnoge samoproglasene "legende", nasu djecu, i one rodjene u centru grada, Vladan je za njih FK Sarajevo.
Vladan je nas brat. Tacka.
Nase Sarajevo je za nas i klub i reprezentacija i stil zivota. Vladan ga postuje do maksimuma. I to je to.
- FKS -
Vrijeme je za prinovu... vazduh trepti 🌩
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin