E yebi ga buraz, ozbiljan smo klub, necemo krenuti sezonu sa tri lijeva beka i samo sa jednim desnim. Ako Mulalic ode, siguran sam da ce doci zamjena.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:58Neko je napisao da trenira sa juniorima.
Nevjerovatno mi je da ćemo ga poslati na posudbu, a da nećemo nikog dovesti i ostati na jednom desnom beku.
Ne ide mi to nikako u glavu, ali hajde, valjda znaju šta rade.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ima li clansku neko od porodice nasmsanovic ? Popisha ih "cetnik" kako ga nazvase ovde...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kažu da će Kapetanović nazad na posudbu u Slobodu.Aduka87 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 18:00E yebi ga buraz, ozbiljan smo klub, necemo krenuti sezonu sa tri lijeva beka i samo sa jednim desnim. Ako Mulalic ode, siguran sam da ce doci zamjena.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:58Neko je napisao da trenira sa juniorima.
Nevjerovatno mi je da ćemo ga poslati na posudbu, a da nećemo nikog dovesti i ostati na jednom desnom beku.
I ja se iskreno nadam da ćemo dovesti zamjenu, u suprotnom valja moliti Boga da Began bude što manje kartoniran i povrijeđen.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- luckystrike
- Kontakt:
Nabijem na kur@c nesposobnu gen. dir. A.A.
7eben termin, dosta raje koja je neće moći
7eben termin, dosta raje koja je neće moći

šta šta je, je*em ti
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2024, 18:04Kažu da će Kapetanović nazad na posudbu u Slobodu.Aduka87 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 18:00E yebi ga buraz, ozbiljan smo klub, necemo krenuti sezonu sa tri lijeva beka i samo sa jednim desnim. Ako Mulalic ode, siguran sam da ce doci zamjena.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:58
Neko je napisao da trenira sa juniorima.
I ja se iskreno nadam da ćemo dovesti zamjenu, u suprotnom valja moliti Boga da Began bude što manje kartoniran i povrijeđen.
Ma moze Kyeremeh ako zagusti

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Recimo da je klub u krivu i da je pogrijesio sto je ustjerao Radovca (pistolj ovo ono ok zanemarimo to)
Neznam koliko dugo odkakoje OTJERAN jednu sezonu odigrao dobro (u velezu ) za 6 godina.
Iako je relativno jos mlad spao je da igra u ekipi koja je prezadnja na tabeli nakon 18 kola, posteno receno ZVJEZDA ima jacu ekipu od zelje.. znaci naj losija ekipa..e sad kad bude u najgoroj ekipi polustandarsan nesto ko drina cosic, bicemu krivo zato FK SARAJEVO..
Dupovac i co netreba ni komentarisat and graju u ekipi koja je u rangu zvjezde nivo danasnjeg zeljke i ni u takvim ekipa nisu standardni..
Evo suarez zavrsio u GOSKEU..
Kovacevic
Mujakic
Djokanovic
Sabanovic pidro
Vehabija onaj sto je igro stopera los igrac
Sehinovic
Dizdarevic
Ima sigurno jos 6-7 igraca koji su saradjivali sa klubom svi su na kraju zadovoljni, jer su vjerovali klubu
Ramic u zrinjskom
Trako evo posudjen u ekipi po mjeri i nek se pokaze sigurno ce imat solidnu karijeru (a igrac koji igra bezveze poziciju koji nije bio ni 5% sto je suarez jadovac samir bio)
Cak i ovi uvezeni seebedzic zeljkovic itd receno im je da se na njih neracuna (za neke placena osteta) vjerovatno je klub i njima ponudio da im placa dio plate a da taj klub koji bi ih posudio plati bolje, a to govori o njima nesto da su ne kvalitetni niko ih nece ni za 50% plate koje imaju u SARAJEVU ILI SU NE PRIFESIONALCI KOJI ZELE DA IZMUZU KLUB LADE JAJA I ZAVRSE KARIJERU U 29 god.
Turkovic je dokazao koje sta je kad je lajo na klub. Dobio priliku da radi u omladinskom pogonu da pokaze sta zna i na kraju ispise djete iz akademije ponizi klub i sate strane malo prije toga na podkestu kaze Sarajevo mi ima duzno premije od prije 20 godina..tek sam sad naplatio svoje 5-6 plata koje su mi duzni bili.. prvo NAPLATIO SI drugo ako volis klub popricas i kazes duzni ste mi ovo i ono ako nece da plate ako si upravu tuzi klub naplati svoje plus kamate plus zatezne sudske troskove al to uradit u tisini i vjerujem da niko nebi rijec rekao..
Klub nikad nije izasao u javnost kad izgubi pobjedi sudaki spor i provlacio to kroz novine..
Delac je pokazao svoj obraz zelio sam da dodje al sad sve se mjenja..
Sto se tice kove NIJE UREDU STO JE URADIO SA REPKOM.. nekazem da je cetnik vico imo prste u tom sl izgleda da je ipak najveca krivica kovina
Neznam koliko dugo odkakoje OTJERAN jednu sezonu odigrao dobro (u velezu ) za 6 godina.
Iako je relativno jos mlad spao je da igra u ekipi koja je prezadnja na tabeli nakon 18 kola, posteno receno ZVJEZDA ima jacu ekipu od zelje.. znaci naj losija ekipa..e sad kad bude u najgoroj ekipi polustandarsan nesto ko drina cosic, bicemu krivo zato FK SARAJEVO..
Dupovac i co netreba ni komentarisat and graju u ekipi koja je u rangu zvjezde nivo danasnjeg zeljke i ni u takvim ekipa nisu standardni..
Evo suarez zavrsio u GOSKEU..
Kovacevic
Mujakic
Djokanovic
Sabanovic pidro
Vehabija onaj sto je igro stopera los igrac
Sehinovic
Dizdarevic
Ima sigurno jos 6-7 igraca koji su saradjivali sa klubom svi su na kraju zadovoljni, jer su vjerovali klubu
Ramic u zrinjskom
Trako evo posudjen u ekipi po mjeri i nek se pokaze sigurno ce imat solidnu karijeru (a igrac koji igra bezveze poziciju koji nije bio ni 5% sto je suarez jadovac samir bio)
Cak i ovi uvezeni seebedzic zeljkovic itd receno im je da se na njih neracuna (za neke placena osteta) vjerovatno je klub i njima ponudio da im placa dio plate a da taj klub koji bi ih posudio plati bolje, a to govori o njima nesto da su ne kvalitetni niko ih nece ni za 50% plate koje imaju u SARAJEVU ILI SU NE PRIFESIONALCI KOJI ZELE DA IZMUZU KLUB LADE JAJA I ZAVRSE KARIJERU U 29 god.
Turkovic je dokazao koje sta je kad je lajo na klub. Dobio priliku da radi u omladinskom pogonu da pokaze sta zna i na kraju ispise djete iz akademije ponizi klub i sate strane malo prije toga na podkestu kaze Sarajevo mi ima duzno premije od prije 20 godina..tek sam sad naplatio svoje 5-6 plata koje su mi duzni bili.. prvo NAPLATIO SI drugo ako volis klub popricas i kazes duzni ste mi ovo i ono ako nece da plate ako si upravu tuzi klub naplati svoje plus kamate plus zatezne sudske troskove al to uradit u tisini i vjerujem da niko nebi rijec rekao..
Klub nikad nije izasao u javnost kad izgubi pobjedi sudaki spor i provlacio to kroz novine..
Delac je pokazao svoj obraz zelio sam da dodje al sad sve se mjenja..
Sto se tice kove NIJE UREDU STO JE URADIO SA REPKOM.. nekazem da je cetnik vico imo prste u tom sl izgleda da je ipak najveca krivica kovina
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sto se vise pise o amebi to je gore
mi smo rascistili s njim i to je to
nebitan i gledajmo sebe
mi smo rascistili s njim i to je to
nebitan i gledajmo sebe
Je li organizovano kakvo javno paljenje dresova ovog ljudskog šljama koji je nosio najljepši dres na svijetu? 
Treba izbrisati svaki dokaz da je **** igralo za Sarajevo.
Treba izbrisati svaki dokaz da je **** igralo za Sarajevo.
Ovo za Kapetanovica, iskreno ja bih volio da ostane. Godine nam odgovaraju a mali je tempirana bomba!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Ima jos do utakmice.Klub mora zahtjevati promjenu termina!luckystrike je napisao/la: ↑17 jan 2024, 18:05Nabijem na kur@c nesposobnu gen. dir. A.A.
7eben termin, dosta raje koja je neće moći![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Teško će se išta promijeniti, raspored je ovakav zbog prijenosa. Jedino se možda može tekma pomjeriti sa 18 na 19h.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 18:52Ima jos do utakmice.Klub mora zahtjevati promjenu termina!luckystrike je napisao/la: ↑17 jan 2024, 18:05Nabijem na kur@c nesposobnu gen. dir. A.A.
-
- Kontakt:
Ne vidim razlog da utakmice Jedinstvo-Gosk,Posusje-Laktasi i Sloga-Igman budu u subotu i nedelju a mi u ponedeljak.Ni nama ni Slobodi ne odgovara.FKSzuti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:00Teško će se išta promijeniti, raspored je ovakav zbog prijenosa. Jedino se možda može tekma pomjeriti sa 18 na 19h.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 18:52Ima jos do utakmice.Klub mora zahtjevati promjenu termina!luckystrike je napisao/la: ↑17 jan 2024, 18:05Nabijem na kur@c nesposobnu gen. dir. A.A.
Nek zamjene to kako znaju i umiju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma ja zato hebena Sloga i Igman igraju u nedjelju, Laktasi, Posusje, Gosk u subotu, a nas stavi u ponedjeljak 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- f0rest1946
- Kontakt:
Smece obicno.
Pa ove tekme sto si pobrojao nece biti u direktnom prenosu, mi hocemo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:05Ne vidim razlog da utakmice Jedinstvo-Gosk,Posusje-Laktasi i Sloga-Igman budu u subotu i nedelju a mi u ponedeljak.Ni nama ni Slobodi ne odgovara.FKSzuti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:00Teško će se išta promijeniti, raspored je ovakav zbog prijenosa. Jedino se možda može tekma pomjeriti sa 18 na 19h.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 18:52
Ima jos do utakmice.Klub mora zahtjevati promjenu termina!
Nek zamjene to kako znaju i umiju
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ustati pa reci Vladan Kovacevic, popisa se tzv cetnik mnogima u usta.. i posra.. i svrsi..
Edit: jos i danas sa osmijehom na licu se sjetim kako uziva na krmetnjaku dok grmi pjesma suti, samo suti..
Edit: jos i danas sa osmijehom na licu se sjetim kako uziva na krmetnjaku dok grmi pjesma suti, samo suti..

1946-1987
Ne znam raja za vas al ja bas imam predobar osjecaj za ostatak sezone, koliko god se to sad mozda ne cinilo da ce bit tako, nesto bas ocekujem dosta dosta od citave ekipe 
I da cemo se popishat kvazi navijacima i svim smetljatima u usta

I da cemo se popishat kvazi navijacima i svim smetljatima u usta

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- luckystrike
- Kontakt:
strašno. to ti je kad nemaš direktora da lobira i bori se, već pokušaj menadžerice influenserice.FKSzuti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:00Teško će se išta promijeniti, raspored je ovakav zbog prijenosa. Jedino se možda može tekma pomjeriti sa 18 na 19h.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 18:52Ima jos do utakmice.Klub mora zahtjevati promjenu termina!luckystrike je napisao/la: ↑17 jan 2024, 18:05Nabijem na kur@c nesposobnu gen. dir. A.A.
usput dopuna prethodnog posta, sinoć baš dogovorio s prijateljom put za Tuzlu, poveli bi i žene, civilka lagano, usput Luna u Olovu, malo shopping u BCC... al' kar'na!
također s par prijatelja iz TK-a se dopisivao ranije, svi jedva čekali da dođu i podrže, ovako upitno je koliko će ih moći...
Zadnja izmjena: luckystrike, dana/u 17 jan 2024, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
šta šta je, je*em ti
Trenutno korisnika/ca: MElloo, mosarajvosa83, N3R3D i 49 gostiju.