FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Novom objavom na portalu sportske mislim da ce izgubit status prvog portala sa informacijama iz kluba
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
E hvala što si mi rek'o,članske mi tvoje..baš sam se razrahatio. U skupštini je spasRatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 jan 2024, 12:39Jesil se toliko nasekiro, identiteta tiavalPacidoroP je napisao/la: ↑17 jan 2024, 01:14Izvinite, mene je ovo baš pogodilo.
Nadam se da će se stopirati ovaj transfer.
Naprosto, sve više vjerujem, da trenutni ljudi u klubu, rade protiv istog. Da li su nanjušili nešto, čime bi se na račun kluba 'oparili'.. ne znam. Ali, ovo više nije slučajnost. Za pola godine, ovoliki broj "grešaka" napraviti, srozati renome kluba do najniže granice, prije godinu dana teško i zamislive, je meni baš za dumanja, koja je njihova funkcija u klubu?Neka, nemoj se toliko sekirati barem dok ne bude odrzana Skupstina kluba
![]()

Možda i tebe da razrahatimo, da slikamo svi članske, identiteta mi..plaho si mi nasekiran

Meni je uvijek bila odvratna prica oko ovog Samira. Oni ga forsirali nazor, jer je jedini licio na igraca. Projekat kluba sto posto..
Sad jbg tu je i neka mu je sa srecom. Da nas sve razuvjeri i bude dobar.
Al sve nam neki dizelasi.
Sad jbg tu je i neka mu je sa srecom. Da nas sve razuvjeri i bude dobar.
Al sve nam neki dizelasi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ima intervju trenera na N1. I on spominje da je u zimskom prelaznom roku tesko doci do kvalitetnih igraca. U nasoj ligi fali brzine u svim klubovima, a kod nas posebno. Vecinom dizelasi. Nadam se da ce struka tu fizicku spremu dici na znatno visi nivo, i da bar u tom dijelu, trkom i presingom odgovorimo na proljece. U nedostatku kvalitete to nam je jedina sansa da se sto prihe izvucemo sa ovih pozicija i uplovimo u mirnu luku.
-
- Kontakt:
- MocMahale444
Sa Bekrijom je tesko doci do igraca bio ljetni ili zimski.
Dovodi nam popišane pitare yebo ga radovac. Proci ce
gore od rustema.
Fuj sta nam uradise od kluba.
Dovodi nam popišane pitare yebo ga radovac. Proci ce
gore od rustema.
Fuj sta nam uradise od kluba.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- gegenpressing
- Kontakt:
Najjača je da ga je Amar htio dovesti,jest ali prije 4 godine,u Veležu je bio vrh a sve ostalo je upitno.
Jedino nada ostaje da će se dohavizati,i da će ga povrede zaobići.
Jedino nada ostaje da će se dohavizati,i da će ga povrede zaobići.
Brohra ribo se...
- dubioza144
- Kontakt:
Vise stvari Nedo uradio nego Zuban
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Npr.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ovo fakat počinje da bude igranje sa onim što je ostalo od renomea kluba.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Mi se igramo sa onim sto je ostalo od kluba vec 5-6 godinaMrAmarOsim je napisao/la: ↑17 jan 2024, 15:56Ovo fakat počinje da bude igranje sa onim što je ostalo od renomea kluba.
Kakvo ba igranje.Sta je trebo ostat Beca da sa njim igramo.Nase djete.Frajer se lopte boji.Ovo nam je trebalo i sredina će bit top sa Radovcem i Karicem.Bek sad i Mekica malo guzove oznoji.Jos ovakva 2 igraca i mir u kuci.Sa ovim trenerom se nece moc niko zajebavat.Samo ostro sa picicima.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Trebo bi nam još jedan vezni, u napadu smo, sva sreća, popunjeni i kvalitetni.
Radovac je svojevremeno pitare naruzio, znam da im je nesto mafijao.
Što se tice Manijaka , nece imati problema posebno ne sa bratom Nodijem.
Vezni red Zubanovic , Radovac i Mekić miriše na jak swis a ni na terenu nisu za odbaciti.
Ma sta se debilima pravdas, cuj renome kluba jer su doveli pitara hahahahaha, a dobro je sto smo Zubana potpisali jer eto stari ku je dao gol prije 20godina.Alipasino je napisao/la: ↑17 jan 2024, 16:17Kakvo ba igranje.Sta je trebo ostat Beca da sa njim igramo.Nase djete.Frajer se lopte boji.Ovo nam je trebalo i sredina će bit top sa Radovcem i Karicem.Bek sad i Mekica malo guzove oznoji.Jos ovakva 2 igraca i mir u kuci.Sa ovim trenerom se nece moc niko zajebavat.Samo ostro sa picicima.
Fk Željezničar.
-
-
- Kontakt:
Ne navijate za mene nego navijate, navodno, za Zeljeznicar. Oslm kmecanja na forumu i bez obzira na prozivke dokaza nema. Ta prica je u rangu da sam ja kvantni fizicar, izvor trust me broavalPacidoroP je napisao/la: ↑17 jan 2024, 15:17E hvala što si mi rek'o,članske mi tvoje..baš sam se razrahatio. U skupštini je spasRatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 jan 2024, 12:39Jesil se toliko nasekiro, identiteta tiavalPacidoroP je napisao/la: ↑17 jan 2024, 01:14Izvinite, mene je ovo baš pogodilo.
Nadam se da će se stopirati ovaj transfer.
Naprosto, sve više vjerujem, da trenutni ljudi u klubu, rade protiv istog. Da li su nanjušili nešto, čime bi se na račun kluba 'oparili'.. ne znam. Ali, ovo više nije slučajnost. Za pola godine, ovoliki broj "grešaka" napraviti, srozati renome kluba do najniže granice, prije godinu dana teško i zamislive, je meni baš za dumanja, koja je njihova funkcija u klubu?Neka, nemoj se toliko sekirati barem dok ne bude odrzana Skupstina kluba
![]()
Možda i tebe da razrahatimo, da slikamo svi članske, identiteta mi..plaho si mi nasekiran![]()

Clanska ne mijenja cinjenicu da smo doveli Radovca koji nije odigrao kako treba tekmu od odlaska iz Veleza i onog crnogorca koji je ko zna kakva varijanta. Zubana jr ne bih ni spominjao.
Ono sto je, po meni, dobro jeste da smo sve sto valja iz OP poveli na pripreme. 15 od 31 igraca ima 22 ili manje godina. Iskreno se uzdam da ce se njih nekoliko probiti u prvi tim, jer koliko sam vidio ovi mrtvaci iz prvog tima nisu nesto aman zaman bolji, kvalitetniji, jaci i brzi.
Hajde identitet, zivio.
- dubioza144
- Kontakt:
Dodje svaki trening vidi gdje skripi sredi veznjaka Radovca, sad pitanje je da ima sina fudbalera bil ga tutno nama
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Shategabri, TheTruth34 i 44 gosta.