FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Go.vnar Keno Handzic trenira djecu pomozi.ba, ovo go.vno malo pored svih losih klubova on kod njih. Bas su nam djeca za primjera.
Treba nam jedan Vule Trivunovic u ekipi, da smetljaru malom ko Pelaku uradi.
Treba nam jedan Vule Trivunovic u ekipi, da smetljaru malom ko Pelaku uradi.
Mijenjaj avatar ili pređi na onu temu za članove sa rikijem!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Fudbalski gledano, on vise nije pojacanje ni za Mladost DK. Propao fudbaler vec odavno.
Ljudski gledano, nista iznenadjujuce za njega. Odron mali polupismeni.
Tako da neka ga kod smetljara, samo s obzirom koliki je mentalni patuljak vidjecemo kako ce iznjeti taj pritisak koji ga ocekuje.
Tako da neka ga kod smetljara, samo s obzirom koliki je mentalni patuljak vidjecemo kako ce iznjeti taj pritisak koji ga ocekuje.
Ma fudbalski igrac kakav bi im mi pozelili trenutno da im igra, ali sljam mali, citava mu porodica za Sarajevo navija, on ppred Goska, Tuzle, Sloge, Posusja ... popisa se po sebi i porodici za 1000 KM, jos ce ga otjerati do ljeta, peksin mali i jeste za dole.nokee je napisao/la: ↑17 jan 2024, 08:00Fudbalski gledano, on vise nije pojacanje ni za Mladost DK. Propao fudbaler vec odavno.
-
- Kontakt:
I on je trebao potpisati za njih prije 3 godine ono u koroni.Nesto se smaknulo ali bio je na sugavici i dogovarao sa Osimom.
Ševkija Resić:„Dat ću sve za ovaj klub, jer je ovaj klub dao sve za mene“
Yebo ti nasu djecu.Nemaju oni pojma sta je Sarajevo.Ni ovi prije ni ovi sad.Cast pojedinim(Mujakic,Andrej,Sabanovic,Pidro)
Dobro pripaziti kome se iz akademije daje sansa a narocito kome se daje kapitenska.Puno se mi igramo sa tom trakom u zadnjoj deceniji.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- muhamedhulk
- Kontakt:
kao nekome ko je iz Krajne i nije Sarajlija, nije imao problem da igra za oba tima ali je pritisak prevagnuo da ne zaigra za plave.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 07:45U njegovom slucaju je bas svega bilo.Zamjerila mu raja bas na kraju on odradio jedan trening s njima i reko ne mogu ja ovaj pritisak hvala vam.Inace Safet je dao sinu ime Ismir u znak zahvalnosti Hordama ne znam sta ga je bilo prenijelo pa je uopste i pomislio da potpise za njih.
Radovac je vec odavno smece ljudsko.Nije tajna da nas je javno blatio gdje je stigao po Mostaru.Onda one prepirke sa navijacima dok je bio kod nas,kurcenja po gradu...Tjera inat sad nakav klubu koji ga je odgojio i omogucio sve.Kapitenska traka i Ismirov pehar nisu zayebancija Samire smece jedno ono.Halal crveni i 9 utakmica suspenzije ko mu pokida ligamente u martu.
posto ga vidim u gradu ponekad, znam da nosi trening opremu Sarajeva i tu sve zavrsava.

ne moze se porediti sa jadovcem.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nadarevic je dobio priznanje Ismir Pintol (zasluženo, jer je fakat prekucao to proljece 2003), dao sinu ime Ismir po Ismiru Pintolu i znao je vrlo dobro koliko bi Horde i sve naše navijače povrijedilo da se samo medijski poveže sa njima.On je 2013 odradio nekoliko treninga sa Željom i na dan potpisa odustao zbog prijetnji, a priznanje je vratio.Ista džukela i kao ova ostala trojica, tri bivša kapitena Pelak, Handžić i Radovac.muhamedhulk je napisao/la: ↑17 jan 2024, 08:24kao nekome ko je iz Krajne i nije Sarajlija, nije imao problem da igra za oba tima ali je pritisak prevagnuo da ne zaigra za plave.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2024, 07:45U njegovom slucaju je bas svega bilo.Zamjerila mu raja bas na kraju on odradio jedan trening s njima i reko ne mogu ja ovaj pritisak hvala vam.Inace Safet je dao sinu ime Ismir u znak zahvalnosti Hordama ne znam sta ga je bilo prenijelo pa je uopste i pomislio da potpise za njih.
Radovac je vec odavno smece ljudsko.Nije tajna da nas je javno blatio gdje je stigao po Mostaru.Onda one prepirke sa navijacima dok je bio kod nas,kurcenja po gradu...Tjera inat sad nakav klubu koji ga je odgojio i omogucio sve.Kapitenska traka i Ismirov pehar nisu zayebancija Samire smece jedno ono.Halal crveni i 9 utakmica suspenzije ko mu pokida ligamente u martu.
posto ga vidim u gradu ponekad, znam da nosi trening opremu Sarajeva i tu sve zavrsava.
ne moze se porediti sa jadovcem.

- napoleon72
- Kontakt:
Da li je tacna ona prica da se Jadovac qrcio Riadu Bajicu prije par godina iz audija, dok je Bajic izlazio iz tramvaja? Karma je kucka, ne bi me iznenadilo i da je tacno. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Yebo li im željo majku, ko da za hljeba nemaju pa lete tamo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Radovac je rodjen 2 kuće vise Bahe,ulicu ispod mene i nije
Hajduk Veljkova.
Babo -Mimo debeli sa Bahom i tom svojom rajom na
Raskrcu Hajduk Veljkove veliki PITAR bio i vazda zastavama mahali pred tekmu.Najveci šou bi bio kad bi čekali da Pape prodje autom
sa Logavine gdje mu je tada buduća supruga živjela.
To bi bilo navijanje,skandiranje i sl.
Da situacija bude interesantnija sto se Radovca tiče,u ulici
Ispod se rodio trenutnih Predsjednik mitomana sa stočne
Pijace -Jusuf Tanovic Chita.
Čak mislim da bi preko basta mogli i komšije biti.
Uglavnom,usrećili su se pravo sa obojicom
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ma nek ide ko god hoce kod gnjida, i Samir i Dulja i peti i deseti. Sebi obraz kaljaju, ako kojim slucajem misle da su nas nesto zayebali, vala nisu. Njih bi svakako pola grada pljuvalo na ulici jer bi pokazali da su ljudski sljamovi i to ti je to.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
zivim 10 m udaljen gdje Radovac rodjen . Mali je bio bio veci pitar nego bilo ko. Brat mu cak i na gostovanja ide sada . Cisto sumnjam u ovo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Klix piše da je jutros prošao ljekarske preglede i da je to to. Gownar mali odvratni.
SARAJEVO SIAMO NOI
Nek mu se babo okrece u grobu.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑17 jan 2024, 09:36Klix piše da je jutros prošao ljekarske preglede i da je to to. Gownar mali odvratni.
sta je ovo svi zive pored Radovca 
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Znam Juku, brata mu znam bolje, nisam siguran da su oni rodjene sarajlije, mislim da su se doselili u komsiluk kao djeca? Koliko znam oni su iz Gacka porijeklom? Mozda se varamPitarsam je napisao/la: ↑17 jan 2024, 09:07Radovac je rodjen 2 kuće vise Bahe,ulicu ispod mene i nije
Hajduk Veljkova.
Babo -Mimo debeli sa Bahom i tom svojom rajom na
Raskrcu Hajduk Veljkove veliki PITAR bio i vazda zastavama mahali pred tekmu.Najveci šou bi bio kad bi čekali da Pape prodje autom
sa Logavine gdje mu je tada buduća supruga živjela.
To bi bilo navijanje,skandiranje i sl.
Da situacija bude interesantnija sto se Radovca tiče,u ulici
Ispod se rodio trenutnih Predsjednik mitomana sa stočne
Pijace -Jusuf Tanovic Chita.
Čak mislim da bi preko basta mogli i komšije biti.
Uglavnom,usrećili su se pravo sa obojicom![]()
Logavina staro pitarsko naselje

Vala u Karpuzovoj nema niko da nije pitar

Jel Radovac materijal za Sarajevo? Nije.
Gdje ce igrati, koga zaboli. Ne vidim potrebu razglabanja oko toga. Ok, njima je fudbal posao i moraju zivjeti od necega. Ali, u Zelji se sigurno hljeba najesti nece.
Zaboli me neka stvar, sa kim mi bivsa treba hoda, ako sam ja sadasnjom zadovoljan.
Gdje ce igrati, koga zaboli. Ne vidim potrebu razglabanja oko toga. Ok, njima je fudbal posao i moraju zivjeti od necega. Ali, u Zelji se sigurno hljeba najesti nece.
Zaboli me neka stvar, sa kim mi bivsa treba hoda, ako sam ja sadasnjom zadovoljan.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, fks74, Proximic, SamoDaKazeem i 59 gostiju.