FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
**** mu oni pri svakom dodiru s loptom
Ne znam sto su se navadili da dovode "nase" igrace.

Mogu mislit istoka ako treću protiv Želje budemo igrali na Koševu kad zagrmi Radovcu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ma to su nasa djeca oni znaju sta je Sarajevo
Samire ovdje si jeo hljeb godinama jel te stid?Pic.ketino jedna ona yebo ti pomozi.ba sve
Samire ovdje si jeo hljeb godinama jel te stid?Pic.ketino jedna ona yebo ti pomozi.ba sve
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Treba mu noge polomiti prve prilike u gradu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Joj oko čega se vi nervirate.
Meni ovo šega, zamisli koliko moraš grohnuti i koliko očajan moraš biti

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sta sega? Isti taj je dobitnik priznanja Ismir Pintol i nosio je kapitensku traku. Pickica malena, da Bogda u kantonalnoj zavrsio s njimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:20Joj oko čega se vi nervirate.
Meni ovo šega, zamisli koliko moraš grohnuti i koliko očajan moraš biti![]()
1946-1987
A nebi bio prvi put

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Baš, odvratan potezleo1946 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:26Sta sega? Isti taj je dobitnik priznanja Ismir Pintol i nosio je kapitensku traku. Pickica malena, da Bogda u kantonalnoj zavrsio s njimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:20Joj oko čega se vi nervirate.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma brate, taj isti Radovac je vratio tu nagradu, zamisli kakve debilizme uradiš da se to desi.leo1946 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:26Sta sega? Isti taj je dobitnik priznanja Ismir Pintol i nosio je kapitensku traku. Pickica malena, da Bogda u kantonalnoj zavrsio s njimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:20Joj oko čega se vi nervirate.
A da mu želim što lošiji provod kod kona, to svakako

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ebo vas on, ne kontam što ga spominjete. Neka ide, dovoljan pokazatelj koliko je kvalitetan čim ide u klub koji je haman u zoni ispadanja. Prevaziđite gluposti i dječija piskaranja, kako Klub raste, tako trebamo i svi mi. Trebam se zamarati što kilavi Radovac potpisuje za gurbete, kurko me zaboli.
Kapetanović nazad u Slobodi?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Znam da je i Safet Nadarevic prije desetak godina bio na pragu potpisa za Želju, prije toga vratio priznanje Ismir Pintol.
Bas tako!!! Bezveze paznju pridajemo tome. To mu je domet i neka ga. Nije ni prvi ni zadnji. Ko god ne igra za nas ili nije dovoljno dobar za nas, sasvim je svejedno gdje igra.GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:42Ebo vas on, ne kontam što ga spominjete. Neka ide, dovoljan pokazatelj koliko je kvalitetan čim ide u klub koji je haman u zoni ispadanja. Prevaziđite gluposti i dječija piskaranja, kako Klub raste, tako trebamo i svi mi. Trebam se zamarati što kilavi Radovac potpisuje za gurbete, kurko me zaboli.
-
- Kontakt:
Taman su se nasli,bice ljubimac kona svakako ni on ni oni nemaji gram obraza.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:20Joj oko čega se vi nervirate.
[/quote
Jos da mu noge prebiju.![]()
Poceli ko anamo oni da prijete.Čovjek propo ko žeton, našao klub u rangu svojih mogucnosti.
Sad na stranu te ljudske I karkterne vrijednosti.
I tako Radovac i zvanično postade Smradovac!
Radovac je iz stare hajduk veljkove, pitarskog komsiluka. Stari mu, debeli mimo je mrtvi pitar, ne znam koji mu k*rac ovo treba, ali hajde njemu na obraz
-
- Kontakt:
U njegovom slucaju je bas svega bilo.Zamjerila mu raja bas na kraju on odradio jedan trening s njima i reko ne mogu ja ovaj pritisak hvala vam.Inace Safet je dao sinu ime Ismir u znak zahvalnosti Hordama ne znam sta ga je bilo prenijelo pa je uopste i pomislio da potpise za njih.
Radovac je vec odavno smece ljudsko.Nije tajna da nas je javno blatio gdje je stigao po Mostaru.Onda one prepirke sa navijacima dok je bio kod nas,kurcenja po gradu...Tjera inat sad nakav klubu koji ga je odgojio i omogucio sve.Kapitenska traka i Ismirov pehar nisu zayebancija Samire smece jedno ono.Halal crveni i 9 utakmica suspenzije ko mu pokida ligamente u martu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!