FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

GalileoGalilei
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GalileoGalilei » 16 jan 2024, 15:25

Jedva sam pregledao podcast zbog ovog Konjhodžića. Kako ljigav lik.. :puke:

Šta kaže "nije bila toliko loša situacija kad je Rožman došao". :rol:

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 16 jan 2024, 15:28

Ovaj pdf se svake godine vise srozava.
Prije si imao sta pametno i za procitati. Fali dosta onih starijih forumasa, koji su prosipali dobre zezancije i ponesto ozbiljno napisali.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 16 jan 2024, 15:32

Gledao sam malo Husa zbog Husa i interesovao me Senijad. A voditelja dok govori preskačem kol'ko mogu. Kao da na siranu zaustavlja narod i postavlja pitanja.

Helem, glede Mirvića, ljudi se pitaju za net worth, a to je promjenjiva vrijednost, nije mu niko ostavio 100 mil. da potroši, ima nekoliko poslova na 2-3 kontinenta koji donose novce konstantno. Ni samo FK Sarajevo nije neprofitna organizacija. Nema ništa gore nego brojat tuđe pare, al' eto na tu temu ako je ikome to bitno, iz solidno upućenih izvora on pliva u kontinuitetu preko 100 mil. KM.
šta šta je, je*em ti

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 16 jan 2024, 16:05

luckystrike je napisao/la:
16 jan 2024, 15:32
Gledao sam malo Husa zbog Husa i interesovao me Senijad. A voditelja dok govori preskačem kol'ko mogu. Kao da na siranu zaustavlja narod i postavlja pitanja.

Helem, glede Mirvića, ljudi se pitaju za net worth, a to je promjenjiva vrijednost, nije mu niko ostavio 100 mil. da potroši, ima nekoliko poslova na 2-3 kontinenta koji donose novce konstantno. Ni samo FK Sarajevo nije neprofitna organizacija. Nema ništa gore nego brojat tuđe pare, al' eto na tu temu ako je ikome to bitno, iz solidno upućenih izvora on pliva u kontinuitetu preko 100 mil. KM.
Prava ona seljačina, pita ga za pljuvanje legendi, kad mu senijad odgovori šta misli, onda govori da nije mislio na legende već opčenito. Ebo ga Turković i ostali mahalaši usta.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 16 jan 2024, 16:09

GalileoGalilei je napisao/la:
16 jan 2024, 15:25

Papak, mahalas i budala. Mislim, volim i ja poslusati malo lezerniji razgovor, ali on nije normalan, ja u kafani ne bi tako pricao s nekim. Nedavno gledam bas taj podcast, Adzem mu gost. Lik ga pita o zeni, koja je ne znam da li umrla od neke bolesti ili poginula prije nekoliko godina.

Onda odjednom kaze "ma joj, malo mi je tuznjikava ova tema" i predje na nesto drugo. Ja se sjebo. Kakav crnjak, zena pod zemljom, Adzem jadan na rubu suza, njemu "malo tuznjikavo," a on pitao za to. Na stranu sto nije tema uopste za sportski podcast, lik sekunde takta nema. Gledao sam i onaj s Husrefom, i tu je bilo bruku nekih upadica i svega, lik je bas fulio profesiju.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 16 jan 2024, 16:16

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
16 jan 2024, 16:09
16 jan 2024, 15:25

Papak, mahalas i budala. Mislim, volim i ja poslusati malo lezerniji razgovor, ali on nije normalan, ja u kafani ne bi tako pricao s nekim. Nedavno gledam bas taj podcast, Adzem mu gost. Lik ga pita o zeni, koja je ne znam da li umrla od neke bolesti ili poginula prije nekoliko godina.

Onda odjednom kaze "ma joj, malo mi je tuznjikava ova tema" i predje na nesto drugo. Ja se sjebo. Kakav crnjak, zena pod zemljom, Adzem jadan na rubu suza, njemu "malo tuznjikavo," a on pitao za to. Na stranu sto nije tema uopste za sportski podcast, lik sekunde takta nema. Gledao sam i onaj s Husrefom, i tu je bilo bruku nekih upadica i svega, lik je bas fulio profesiju.
+1

Užasan lik. U nekoj normalnoj zemlji redakcija bi ga odmah skinula s podcasta nakon onakvih ispada s Adžemom. Nije ono privatni podcast iz dnevnog boravka, lik radi za Oslobođenje.

Odvratno.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 16 jan 2024, 16:17

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
16 jan 2024, 16:09

Slušao sam i baš to je i meni ostalo u glavi. Bez obzira koliko se privatno znaju, odvratno je zvučalo.. jbt čitav grad zna da je čovjeka to haman skroz uništilo.

Definitivno žešći debil.. čak i za forumske standarde.
The saddest thing in life is wasted talent.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 16 jan 2024, 16:18

https://vm.tiktok.com/ZM6Q4BQnE/

Ovo je bilo uživanje za gledati. Ibričić majstor s loptom.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 16 jan 2024, 16:19

Šta vas čudi to je onaj što je Mirvića pitao hoće li dići ruke od FKS kad je bio press i predstavljanje Rožmana i Ibričića :puke:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 jan 2024, 16:38

Orilo gorilo, Ibro mi te volimo :salut:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 16 jan 2024, 17:15

Jedan offtopic sjedim u Hilsu iza mene cujem poznat glas okrenem se kad imam sta vidjeti sjedi Rundek :puke: s nekim likom vjerovatno je neki fudbaler jer objasnjava mu imas ovo imas ono
Sam u sebi mislim tesko tebi s njim
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 16 jan 2024, 18:45

Gospodin Mirvic je to lijepo posložio.
Ojačao je svoju financijsku poziciju sa ulaskom par
Bogatih prijatelja u F.K.Sarajevo projekat.Tako da može
Bilo kada s mudima kod i sa Vincent Tanom.
Sto je izuzetno pozitivno sto se Sarajeva tiče!
Tan ima ispred sebe bussines partnera koji ima financijsku moć
i manje-vise je svakodnevno upućen u zbivanja oko kluba.
Znaci ne može biti vise šarenih laži,kradja,malverzacija
od uhljupa koji su zakidali prvo Tana pa Nama.
Sto se Mirvicevih američkih prijatelja tiče oni su prvo iz
Prijateljstva i povjerenja prema Mirvicu ušli u projekat.
Najljepsa stvar u U.S.A je kad i da možeš da budeš
Entrepreneur!
Niko od njih nije ušao u igru na 2-3 godine i par $M.
Ide se uvijek na minimum 5 Years Investment!
Zato,mi možemo samo da im poželimo dobrog zdravlja,a
nama dobre sportske srece.
Ostalo će leći samo od sebe.Samo pitanje vremena.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 16 jan 2024, 19:17

hordasDoboj je napisao/la:
16 jan 2024, 16:19
Šta vas čudi to je onaj što je Mirvića pitao hoće li dići ruke od FKS kad je bio press i predstavljanje Rožmana i Ibričića :puke:
Jeste jeste, u pravu si, ja zaboravio da je to bio on. :D
Papak mrtvi, vidi se da je pravi onaj mahalac kojem je Varešanović Guardiola, zato je i rekao da to nije bilo baš loše prije dolaska Rožmana.

Smiješno mi je bilo kad krenu da nabroji naša pojačanja, pa navede Krdžalića i onda ne zna više nikog po imenu, pa govori onaj Crnogorac, onaj drugi itd. Informiši se klocu prije nego što dovedeš nekog gosta i kreneš s podcastom.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 16 jan 2024, 19:34

16 jan 2024, 19:17
hordasDoboj je napisao/la:
16 jan 2024, 16:19
Jeste jeste, u pravu si, ja zaboravio da je to bio on. :D
Papak mrtvi, vidi se da je pravi onaj mahalac kojem je Varešanović Guardiola, zato je i rekao da to nije bilo baš loše prije dolaska Rožmana.

Smiješno mi je bilo kad krenu da nabroji naša pojačanja, pa navede Krdžalića i onda ne zna više nikog po imenu, pa govori onaj Crnogorac, onaj drugi itd. Informiši se klocu prije nego što dovedeš nekog gosta i kreneš s podcastom.
Nekad neke stvari treba preskočiti ili ne obraćati pažnju na njih. Preslušao sam samo Ibričića, ovaj me apsolutno ne interesuje.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 jan 2024, 20:18

Nema više dovoĐenja. Ovo što imamo, dobro spremiti i udri.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 16 jan 2024, 20:54

eccehomo je napisao/la:
16 jan 2024, 17:39
NazorUso je napisao/la:
16 jan 2024, 14:06
eccehomo je napisao/la:
16 jan 2024, 13:15

A ti si mi neki stručnjak u pm! YYebo te taj sa slike u pakšu
Vole legende argumentovano odgovoriti 🤣🤣
Šta se ti javljaš papak!? Ti mrziš sve što je vezano za ovaj grad
Ali znaš kako kažu, nije žvaka za seljaka
Jel' zaduzio mali desetku Hajduka ? Kazu nece dovoditi Perisica imaju zekonjinog malog :opaopa:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 16 jan 2024, 21:15

fks74 je napisao/la:
16 jan 2024, 20:18
Nema više dovoĐenja. Ovo što imamo, dobro spremiti i udri.
Realno ova ekipa nije neki strah i trepet u ligi i trece mjesto uz malo srece nam je plafon.
Da su tu jos u konkurenciji ovi otpisani i otjerani igraci izgledalo bi to mocnije.
Na nama je da ih maksimalno podrzimo ove sezone i abd slijedece sezone krenemo na titulu

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 16 jan 2024, 21:27

NazorUso je napisao/la:
16 jan 2024, 20:54
eccehomo je napisao/la:
16 jan 2024, 17:39
NazorUso je napisao/la:
16 jan 2024, 14:06

Vole legende argumentovano odgovoriti 🤣🤣
Šta se ti javljaš papak!? Ti mrziš sve što je vezano za ovaj grad
Ali znaš kako kažu, nije žvaka za seljaka
Jel' zaduzio mali desetku Hajduka ? Kazu nece dovoditi Perisica imaju zekonjinog malog :opaopa:
Ma šta si ti navr'o ko vlah u džehenem sa tim malim, koji ti je qurrac popusti me jadan ne bio sa njim. YYebo te Zeko a ti njega. Koji si ti hajvan Bože me sačuvaj. Ti se ufatio mene, samo što sam ja rekao da mu je dijete talentovano.I jeste, šta ćemo sad. Idi jadan liječi na nekom drugom svoje frustracije i otvorenu mržnju svega što dolazi iz ovog grada

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 jan 2024, 21:27

Petak dzuma pa utakmice :kafa:

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 16 jan 2024, 21:31

bordobijeli je napisao/la:
16 jan 2024, 21:27
Petak dzuma pa utakmice :kafa:
Idealno! :-)

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Cuspajz i 10 gostiju.