Šta kaže "nije bila toliko loša situacija kad je Rožman došao".

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prava ona seljačina, pita ga za pljuvanje legendi, kad mu senijad odgovori šta misli, onda govori da nije mislio na legende već opčenito. Ebo ga Turković i ostali mahalaši usta.luckystrike je napisao/la: ↑16 jan 2024, 15:32Gledao sam malo Husa zbog Husa i interesovao me Senijad. A voditelja dok govori preskačem kol'ko mogu. Kao da na siranu zaustavlja narod i postavlja pitanja.
Helem, glede Mirvića, ljudi se pitaju za net worth, a to je promjenjiva vrijednost, nije mu niko ostavio 100 mil. da potroši, ima nekoliko poslova na 2-3 kontinenta koji donose novce konstantno. Ni samo FK Sarajevo nije neprofitna organizacija. Nema ništa gore nego brojat tuđe pare, al' eto na tu temu ako je ikome to bitno, iz solidno upućenih izvora on pliva u kontinuitetu preko 100 mil. KM.
Papak, mahalas i budala. Mislim, volim i ja poslusati malo lezerniji razgovor, ali on nije normalan, ja u kafani ne bi tako pricao s nekim. Nedavno gledam bas taj podcast, Adzem mu gost. Lik ga pita o zeni, koja je ne znam da li umrla od neke bolesti ili poginula prije nekoliko godina.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 jan 2024, 15:25Jedva sam pregledao podcast zbog ovog Konjhodžića. Kako ljigav lik..
Šta kaže "nije bila toliko loša situacija kad je Rožman došao".![]()
+1NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 jan 2024, 16:09Papak, mahalas i budala. Mislim, volim i ja poslusati malo lezerniji razgovor, ali on nije normalan, ja u kafani ne bi tako pricao s nekim. Nedavno gledam bas taj podcast, Adzem mu gost. Lik ga pita o zeni, koja je ne znam da li umrla od neke bolesti ili poginula prije nekoliko godina.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 jan 2024, 15:25Jedva sam pregledao podcast zbog ovog Konjhodžića. Kako ljigav lik..
Šta kaže "nije bila toliko loša situacija kad je Rožman došao".![]()
Onda odjednom kaze "ma joj, malo mi je tuznjikava ova tema" i predje na nesto drugo. Ja se sjebo. Kakav crnjak, zena pod zemljom, Adzem jadan na rubu suza, njemu "malo tuznjikavo," a on pitao za to. Na stranu sto nije tema uopste za sportski podcast, lik sekunde takta nema. Gledao sam i onaj s Husrefom, i tu je bilo bruku nekih upadica i svega, lik je bas fulio profesiju.
Slušao sam i baš to je i meni ostalo u glavi. Bez obzira koliko se privatno znaju, odvratno je zvučalo.. jbt čitav grad zna da je čovjeka to haman skroz uništilo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 jan 2024, 16:09
Papak, mahalas i budala. Mislim, volim i ja poslusati malo lezerniji razgovor, ali on nije normalan, ja u kafani ne bi tako pricao s nekim. Nedavno gledam bas taj podcast, Adzem mu gost. Lik ga pita o zeni, koja je ne znam da li umrla od neke bolesti ili poginula prije nekoliko godina.
Onda odjednom kaze "ma joj, malo mi je tuznjikava ova tema" i predje na nesto drugo. Ja se sjebo. Kakav crnjak, zena pod zemljom, Adzem jadan na rubu suza, njemu "malo tuznjikavo," a on pitao za to. Na stranu sto nije tema uopste za sportski podcast, lik sekunde takta nema. Gledao sam i onaj s Husrefom, i tu je bilo bruku nekih upadica i svega, lik je bas fulio profesiju.
Jeste jeste, u pravu si, ja zaboravio da je to bio on.hordasDoboj je napisao/la: ↑16 jan 2024, 16:19Šta vas čudi to je onaj što je Mirvića pitao hoće li dići ruke od FKS kad je bio press i predstavljanje Rožmana i Ibričića![]()
Nekad neke stvari treba preskočiti ili ne obraćati pažnju na njih. Preslušao sam samo Ibričića, ovaj me apsolutno ne interesuje.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 jan 2024, 19:17Jeste jeste, u pravu si, ja zaboravio da je to bio on.hordasDoboj je napisao/la: ↑16 jan 2024, 16:19Šta vas čudi to je onaj što je Mirvića pitao hoće li dići ruke od FKS kad je bio press i predstavljanje Rožmana i Ibričića![]()
![]()
Papak mrtvi, vidi se da je pravi onaj mahalac kojem je Varešanović Guardiola, zato je i rekao da to nije bilo baš loše prije dolaska Rožmana.
Smiješno mi je bilo kad krenu da nabroji naša pojačanja, pa navede Krdžalića i onda ne zna više nikog po imenu, pa govori onaj Crnogorac, onaj drugi itd. Informiši se klocu prije nego što dovedeš nekog gosta i kreneš s podcastom.
Jel' zaduzio mali desetku Hajduka ? Kazu nece dovoditi Perisica imaju zekonjinog malog
Realno ova ekipa nije neki strah i trepet u ligi i trece mjesto uz malo srece nam je plafon.
Ma šta si ti navr'o ko vlah u džehenem sa tim malim, koji ti je qurrac popusti me jadan ne bio sa njim. YYebo te Zeko a ti njega. Koji si ti hajvan Bože me sačuvaj. Ti se ufatio mene, samo što sam ja rekao da mu je dijete talentovano.I jeste, šta ćemo sad. Idi jadan liječi na nekom drugom svoje frustracije i otvorenu mržnju svega što dolazi iz ovog grada
Idealno!
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, bosnas_, ErosViverosViv, Google [Bot], Lavcina, nedimmmm1337, r3m1, robertkosar, sekac, Vanja8 i 65 gostiju.