eh, porazan je podatak da je scoot ponajgori u brojnim kategorijama pa tako i u završetku na obruču iako gotovo svaki dvoboj aatraktivno pokoji put ukuca, položi s hang time, no loša mu je selekcija ulazaka, kutevi, još sve radi u punoj brzini što se kaže. poludistanca nije toliko razočarala, znalo se da mu je forte. simons nije 3&D, puno je kompletniji naprijed, no teško da neće biti rupa s druge strane. ovo su već teme za topic Blazersa, imaju jezgru da ne grebu po dnu godinamaNapapijri je napisao/la: ↑15 jan 2024, 15:57Nije los kombo njih dvojice, ali u ofanzivnom dijelu. Jedan je slasher, a drugi suter i to je otprilike dobitna kombinacija, ali problem je defanziva jer su obojica propuh. Slicno kao i sa Lillardon i CJ - em, s tim sto su oni bili mnogo potentniji napadacki.
U sustini, kao sto Felix rece, par partija je pokazalo da moze i umije, tako da ova sezona ce odrediti njegovu buducnost u mnogome.
Iskreno, mene njegov stil podsjeca na nekoga kao sto je bio Bledsoe, takav je i gradjom. Ako Simonsa mogu pretvoriti u nekog 3&D SG (recimo Huerter iz SAC), bio bi dobar zalog za buducnost.
NBA 2023-24 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Felixians4
- Kontakt:
Re: NBA 2023-24 regular season
Nisam pratio Portland ove godine nesto posebno, ali Simons je bas bio crna rupa defanzivno do sad. Usudio bih se reci, gori od Lillarda
25 minuta, 33 8 3, dajte liku MVP
-
- Kontakt:
Pa jedina stvar koja ga moze sprijeciti je da ne odigra dovoljan broj utakmica.Ove sezone fkt zasluzuje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Felixians4
- Kontakt:
Ništa više od Jokare i Shaija trenutno. Četvrta sezona zaredom Jokić Embiid dominacije kroz regularnu sezonu kao jedan, dva MVP kandidati!!
Ako nije dobio trecu za proslu sezonu nece je dobiti ni sad.Shai ima jak slucaj,ali Embiid mi je bolji,bas surova dominacija.Felixians4 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:07Ništa više od Jokare i Shaija trenutno. Četvrta sezona zaredom Jokić Embiid dominacije kroz regularnu sezonu kao jedan, dva MVP kandidati!!
Kakva partija Irvinga i Hardawaya za pobjedu Dallasa. Prije dvije noci NOP bez CJ, Ingrama, Ziona i Valanciunasa dobija u Dallasu, a veceras gube i to kompletni.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Dobise Pistonsi

-
- Kontakt:
Hawksi vodili u poluvremenu 69:34 i na kraju se umalo ne zakuva...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Steph Curry masterclass loading. Puno je ovo loših partija u nizu za njega, a sa druge strane ga čeka svakako Luke Kennard
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Uništava ga na obje strane terena frajer koji je bio nezaposlen do neki danbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 00:05Steph Curry masterclass loading. Puno je ovo loših partija u nizu za njega, a sa druge strane ga čeka svakako Luke Kennard

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Joj currija ne moze ni memphis dobiti 

-
- Kontakt:
Pobjednički niz Utah Jazz se nastavlja.
Dvojac Markkanen-Sexton briljira.
Finac sa svojom rutinom,Sexton nevjerovatnom energijom.
Ako se jos dodatno prikljuce JC i Collins to bi bio veliki plus za trenera Hardy,a na dobrom su putu za to.
Keyonte George je buducnost Jazzera,kao i Kessler koji je veceras dokazao zašto je vodeci po blokadama.
Dvojac Markkanen-Sexton briljira.
Finac sa svojom rutinom,Sexton nevjerovatnom energijom.
Ako se jos dodatno prikljuce JC i Collins to bi bio veliki plus za trenera Hardy,a na dobrom su putu za to.
Keyonte George je buducnost Jazzera,kao i Kessler koji je veceras dokazao zašto je vodeci po blokadama.
Mozda ne bi bilo lose kad bi se stalno protiv OKCa igralo 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislio sam da će Thanasis bit najveći primjer nepotizma u NBA, ali grdno sam se prevario. Kad skontaš da će se nekom dobrom košarkašu oduzeti san da igra za Lakerse zbog ovog hadalja…
https://vm.tiktok.com/ZM6QCgA9V/
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Otkud to da će uopšte igrati za Lakerse?BosniaBoston je napisao/la: ↑16 jan 2024, 14:58Mislio sam da će Thanasis bit najveći primjer nepotizma u NBA, ali grdno sam se prevario. Kad skontaš da će se nekom dobrom košarkašu oduzeti san da igra za Lakerse zbog ovog hadalja…
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Naravno da nece igrati za Lakerse,al eto bitno je srati.
- Felixians4
- Kontakt:
ALERT, ALERT!!!! NON TOPIC HERE, NON TOPIC HERE. SPAM OFFTOPIC HERE
Ne Nikola Topić, već kako kaže A.P. NETEMA.
Embiid-Jokić, u Phillyu, opet. Narativna noć, nažalost.
Prvi put u 5 godina da su oba tima završila ispod 100 poena nakon produžetka, Nets-Heat sinoć. Nije toliko do moćnih obrambenih izdanja, jel.
Ne Nikola Topić, već kako kaže A.P. NETEMA.
Embiid-Jokić, u Phillyu, opet. Narativna noć, nažalost.
Prvi put u 5 godina da su oba tima završila ispod 100 poena nakon produžetka, Nets-Heat sinoć. Nije toliko do moćnih obrambenih izdanja, jel.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.