VivaLaStella je napisao/la: ↑16 jan 2024, 11:38Znal ko sta je s Mancinija, vidim da je presao na tenis otkako mu je voljeni klub izbrisan iz postojanja![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
VivaLaStella je napisao/la: ↑16 jan 2024, 11:38Znal ko sta je s Mancinija, vidim da je presao na tenis otkako mu je voljeni klub izbrisan iz postojanja![]()
koji je to smarac bio...VivaLaStella je napisao/la: ↑16 jan 2024, 12:00Ma ugazio u gov.no jutros i odma mi on naumpadebavariapivo je napisao/la: ↑16 jan 2024, 11:43gdje se njega sjeti, kraljinoVivaLaStella je napisao/la: ↑16 jan 2024, 11:38Znal ko sta je s Mancinija, vidim da je presao na tenis otkako mu je voljeni klub izbrisan iz postojanja![]()
![]()
Ima i sad emir na EPL-u. Ko da su iz iste epruvete začetibavariapivo je napisao/la: ↑16 jan 2024, 12:12koji je to smarac bio...![]()
Taman otidji, isprobaj pa da ti se hanuma jos vise zaljubi u tebekraljttbvb je napisao/la: ↑16 jan 2024, 08:22Ja baš zaostao, morao kucati na Google "fade frizura", da vidim šta je to![]()
Odem kod lokalnog brice, sjednem na stolicu, on zna koja mi je frizura i osisa me lik. Da sad odem kod nekog drugog brice, ne bih mu znao reći kako da me osisa![]()
I tako godinama, a tek neki dan povećao sisanje sa 4 na 5 KM...
Valja meni i ovako.alemsa je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:12Taman otidji, isprobaj pa da ti se hanuma jos vise zaljubi u tebekraljttbvb je napisao/la: ↑16 jan 2024, 08:22Ja baš zaostao, morao kucati na Google "fade frizura", da vidim šta je to![]()
Odem kod lokalnog brice, sjednem na stolicu, on zna koja mi je frizura i osisa me lik. Da sad odem kod nekog drugog brice, ne bih mu znao reći kako da me osisa![]()
I tako godinama, a tek neki dan povećao sisanje sa 4 na 5 KM...![]()
Jel to Sivrija jos radi?kraljttbvb je napisao/la: ↑16 jan 2024, 08:22Ja baš zaostao, morao kucati na Google "fade frizura", da vidim šta je to![]()
I tako godinama, a tek neki dan povećao sisanje sa 4 na 5 KM...
primjetio sam ga, cuj to navijac shittijaVivaLaStella je napisao/la: ↑16 jan 2024, 12:48Ima i sad emir na EPL-u. Ko da su iz iste epruvete začeti
Sta radi, frajer ubija pos'oNirton je napisao/la: ↑16 jan 2024, 14:12Jel to Sivrija jos radi?kraljttbvb je napisao/la: ↑16 jan 2024, 08:22Ja baš zaostao, morao kucati na Google "fade frizura", da vidim šta je to![]()
Golemo. Ovaj moj frizer od nove godine poskupio sa 5 na 8 maraka, nije neki GOAT frizer ali je bio korektan za cijenu od 5 KM, za 8 vec nije optimalan. Mijenjam ga.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 jan 2024, 14:50Sta radi, frajer ubija pos'oNirton je napisao/la: ↑16 jan 2024, 14:12Jel to Sivrija jos radi?kraljttbvb je napisao/la: ↑16 jan 2024, 08:22Ja baš zaostao, morao kucati na Google "fade frizura", da vidim šta je to![]()
![]()
Posebno petkom kad je pijaca i kad dodju ljudi sa sela. Red se uhvati, vazda 2-3 covjeka cekaju...
Gdje se ti sisas? Kod Gabe?Nirton je napisao/la: ↑16 jan 2024, 14:53Golemo. Ovaj moj frizer od nove godine poskupio sa 5 na 8 maraka, nije neki GOAT frizer ali je bio korektan za cijenu od 5 KM, za 8 vec nije optimalan. Mijenjam ga.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 jan 2024, 14:50Sta radi, frajer ubija pos'o![]()
Posebno petkom kad je pijaca i kad dodju ljudi sa sela. Red se uhvati, vazda 2-3 covjeka cekaju...![]()
To mu od lose frizure.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 jan 2024, 15:00Gdje se ti sisas? Kod Gabe?Nirton je napisao/la: ↑16 jan 2024, 14:53Golemo. Ovaj moj frizer od nove godine poskupio sa 5 na 8 maraka, nije neki GOAT frizer ali je bio korektan za cijenu od 5 KM, za 8 vec nije optimalan. Mijenjam ga.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 jan 2024, 14:50
Sta radi, frajer ubija pos'o![]()
Posebno petkom kad je pijaca i kad dodju ljudi sa sela. Red se uhvati, vazda 2-3 covjeka cekaju...![]()
Meni lik na sve vise lici nego na frizera![]()
Vise mi baca na nekog starog rokera![]()
Ja sam se jedno vrijeme kod Ibeta sisao, cak sam se jednom i brijao (ono do gole koze). De me reko brico obrij, da vidim i ja kako je to kad te brico obrije sapunom i britvom
Predji da se sisas kod brice Ibeta, on ti je Pitar na kvadrat, jako cesto je na Kosevu
Ja kad sam se sisao kod ove jedne frizerke, ja bih dok cekam na sisanje saznao ko koga udara, ciji je u cijoj, ko se razvodi, ko koga varaSlatinash_7 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 15:23Ali recimo kod njega za razliku od ostalih prizera kod kojih se šišam nema priče i to je ljudi moji takva milina da je meni to nevjerovatno. Iskustvo koje svako treba da doživi.
Meni je neki dan ovaj brico govorio da sad moze dignuti cijenu sa 5 na 7 KM i da ne bi nikoga od musterija izgubio.Slatinash_7 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 15:23Inače moj je frizer digao cijenu sa 5 na 7 pa sad i na 10 KM, al s obzirom da me brzo i skroz uredno završi, da uvijek imam termin poslje posla, nije mi teško toliko platiti. I to je pljačka al hajde, drug je..zna i ove moderne frizure, edukuje se i to..Al da su cijene otišle u tačku a usluga relativno prosječna, to jeste!
Tito.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 jan 2024, 15:32Ja sam se jedno vrijeme kod Ibeta sisao, cak sam se jednom i brijao (ono do gole koze). De me reko brico obrij, da vidim i ja kako je to kad te brico obrije sapunom i britvom![]()
Mislim da te ipak kulturno odyebala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.