FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Do kad su Manijaci sponzor kluba? Da li oni imaju u planu da nastave?
-
- Kontakt:
Rece Kovacevic do kraja sezoneHansestadt je napisao/la: ↑15 jan 2024, 23:57Do kad su Manijaci sponzor kluba? Da li oni imaju u planu da nastave?
-
- Kontakt:
Hvala. Znas li mozda sta se desilo sa Caizcoin, posto cini mi se da je to bio i jaci ugovor barem na papiru, a nije se islo dalje?zeljovolimte je napisao/la: ↑15 jan 2024, 23:58Rece Kovacevic do kraja sezoneHansestadt je napisao/la: ↑15 jan 2024, 23:57Do kad su Manijaci sponzor kluba? Da li oni imaju u planu da nastave?
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ratoborni je ubijedjen da iduce godine napadamo titulu
Brate, sve ja tebe razumijem ,ali to hajcanje clanski je smijesno
Imali mi 5000 clanova ili 8000 to nam pomoci nece. Ko se uclanio i da li ce se uclaniti meni to nije bitno.Trenutno glavna furka na nasoj klupskoj stranici je obnova clanstva ,jer nemaju nam nista drugo predstaviti. Kako da nekog nahajcas da se uclani ,uprava nas laze , igraci najveci luzeri u ligi, a pritom nema sunca na vidiku. Ovo sto se uclanilo to je standardna ekipa koja to radi svake godine.

Više sam šanse polagao da ćemo proći Neftchi nego da ostanemo u ligi. Kakve gnjide igraju za nas Krpić, Amoah, Turanjanin, Gasal, Drljo, Mekić... Fuj. Ekipa koja mi se nenormalno gadi.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ako mi nismo privatni klub kako to da svi koji se svi slazemo nerade nista još uvjek sjede na svojim mjestima.Znaci nista nerade mislim rade ko fol ali bez rezultata kako to onda da nema niko sposobniji.Onda su oni sami sebi privatizirali klub jer im niko nista nemoze.Sta to znaci.Radimo ovako nije najbolje ali i ne odgovaramo zato suti i nastavi dalje.Stipu ove sto se zale ko ih je…Eto tako ti ga dodje otprilike.Je.. se njima za obicne navijace koji gledaju i još plate ovu komediju tipa Drljo Gasal i ostali.
-
- Kontakt:
De ba sta crnjacis suti, uclani se i suti. Ima ko vodi racuna.
-
- Kontakt:
Eto pojacanja, ako ih je neko trazio.
Osmo plasirana ekipa crnogorske lige
Samo jako BEKRICU legendo
Ti si ratnik a ne svileni akademac
Samo jako BEKRICU legendo
Ti si ratnik a ne svileni akademac
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Mozda se momak dokaze al kad pogledam statistiku da su 8 na tabeli u Crnoj Gori i da je on odbrambeni igrac a da su drugi tim po broju primljenih golova tacno tesko se nadat al na hajr
Navodno uz Hirosa imamo još jednu opciju za 10ku, onaj što je potopio Utrecht pa nestao..više bi nam valjao od Amera realno..al sumnjam u naše sposobnsoti da ga dovedemo..
- gegenpressing
- Kontakt:
Ma dobro uglavnom eto nek bar imamo beka ako nista, sljedeci je vezni.
Fk Željezničar.
Pravi ratnik, okretan ko doner.
Hvala ti Samire legendo naša, šta bi mi bez tebe.
Čuvaj nam Želju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ide Durmiš gazda kod vas izgleda
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Svim momcima koji potpišu, i koji će "znojit" Željin dres, neka je sretno. Dajte zadnji atom snage na treninzima i na terenu, i bićete prihvaćeni kako treba. Zadnjih godina je stotine igrača prošlo kroz Želju, od bivših reprezentativaca koji nas "ošišaše" a ništa ne napraviše, do totalnih anonimusa koji su igrali skoro za džaba. To je prolazilo ispod radara godinama, i nike bio problem, a sada je problem.
To najviše govori o nama. Sretno momci!!!
To najviše govori o nama. Sretno momci!!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Malo šale na stranu sad. Honda (Arnautović) ima najviše potencijala od momaka iz Čelika u zadnjih par godina. Pisao sam već, 192cm visok, lijeva noga, igra deficitarnu poziciju, brz, duge noge, dobar šut.
Sad kod nas je igrao toplo-hladno ali uz dobrog trenera mali se može prodati bez problema za godinu dvije. Vjerujem da i vaši rizikuju da Čeliku daju i ovu trening kompenzaciju jer vide veliki potencijal u momk, a slabi ste s parama.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, CentarsutNaClanak921, Cwirek, Doktorinho, Lokomotifa i 89 gostiju.