Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Borussia sad izabrala da razvija igrače prosječnom Man Utd i Chelsiju, do kad će se ovaj klub ponižavati, majka mu stara...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovaj Bajern ne zna šta će od para, a razvija igrače mrtvom Totenhamu.
Brukaju Bundesligu i cijeli njemački fudbal
Brukaju Bundesligu i cijeli njemački fudbal

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
I ja citam i ne vjerujem sta ona prevara od menadzera Kehl radi od kluba.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑11 jan 2024, 22:59Borussia sad izabrala da razvija igrače prosječnom Man Utd i Chelsiju, do kad će se ovaj klub ponižavati, majka mu stara...
Dovodi propale mlade "zvijezde" iz Engleske i kao slag na tortu bez otkupne klauzule...
-
- Kontakt:
Meni nije loš ovaj Hložak u Leverkusenu, kad je god igrao uradio je nešto. Ali Wirtz je alfa i omega ekipe
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Šampionski
-
- Kontakt:
Neka bude gutavo do kraja red je
-
- Kontakt:
Zaslužio je Leverkusen danas dosta lakše pobijediti ali eto kako bitna 3 boda. Iduće kolo gostuju kod Leipziga, bit će zanimljivo vidjeti kako će proći. Evidentno im fali neka udarna igla, po meni je Schick razina ispod Bonifacea
Djeca ti se smiju moj reufekraljttbvb je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:45Ovaj Bajern ne zna šta će od para, a razvija igrače mrtvom Totenhamu.
Cestitam, ne znam da sam gori komentar procitao

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Zato Wolfsburg sa Schaferom i Kovačom prekucavaju borbu za opstanak vec ove sezone.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑07 jan 2024, 22:27Kakvu talentovanu ekipu pravi Frankfurt, iduce sezone bice to ekipa dostojna borbe za Ligu prvaka.
Ako dodje Kalimuendo i Ekitike, prekucali su igricu na zimskom roku.
Otkupili su Kocha, doveli Amendu i Browna, iduce godine dolazi najtalentovaniji Madjar Lisztes.
Vec sad ozbiljan potencijal u ekipi.
Rekao sam ti ništa od dobre sezone za vfl

- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni se djeca smiju, a ti se upecao na moju ironiju i kontru Riberijuharden je napisao/la: ↑14 jan 2024, 02:54Djeca ti se smiju moj reufekraljttbvb je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:45Ovaj Bajern ne zna šta će od para, a razvija igrače mrtvom Totenhamu.
Cestitam, ne znam da sam gori komentar procitaoimpresivno

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Selektor Juzne Koreje Jurgen Klinsman
Zar je ziv lik, nisam odavno za njega cuo...

Zar je ziv lik, nisam odavno za njega cuo...
Xabi i Bayer 
Kako volim trenere kojim i kad fali pola tima igraju isto, bez odustajanja od načela igre, baš se vidi uticaj trenera na ekipu.
Zadnjih 15 minuta bukvalno nisu odustajali od pritiska i napada u zelji za pobjedom i to se nagradilo. Grimaldo poezija, kakav bek.

Kako volim trenere kojim i kad fali pola tima igraju isto, bez odustajanja od načela igre, baš se vidi uticaj trenera na ekipu.
Zadnjih 15 minuta bukvalno nisu odustajali od pritiska i napada u zelji za pobjedom i to se nagradilo. Grimaldo poezija, kakav bek.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Na ovakvim tekmama se titule uzimaju, dvije pobjede dva kola zaredom u 90+ i to bez nekoliko važnih igrača.
Ne znam hoće li moći do kraja izdržati u ovakvom ritmu, do sada ih je poslužilo zdravlje igrača, sada je povrijeđen Boniface i neće ga biti duže vremena, mada Schick sigurno nije lošiji igrač samo mu treba malo kontinuiteta.
Ovi štoperi što su otišli na AKN vratit će sa 2-3 hefte najdalje.
Svakako su veliko osvježenje, kako god da se završi, a znamo kako Neverkusen osvaja trofeje
Ne znam hoće li moći do kraja izdržati u ovakvom ritmu, do sada ih je poslužilo zdravlje igrača, sada je povrijeđen Boniface i neće ga biti duže vremena, mada Schick sigurno nije lošiji igrač samo mu treba malo kontinuiteta.
Ovi štoperi što su otišli na AKN vratit će sa 2-3 hefte najdalje.
Svakako su veliko osvježenje, kako god da se završi, a znamo kako Neverkusen osvaja trofeje

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Danas ovo opet šampionski preokret. Valjalo bi da Bayer barem uzme kup da se neki trofej osvoji, u ligi se odlično drže
Pa ovo stoji. A neki treneri uvijek kukaju, nešto traže, zanovjetaju. Logično je da će ti se desiti kada treniraš imalo bolju ekipu, koja igra i na više frontova, desiti da ti se igrači ozlijede i naravno očekivano odu ti ovako igrači na nastupe reprezentacije. Pravi trener je spreman na to.Pogba je napisao/la: ↑20 jan 2024, 20:22
Xabi je ekipi usadio igračke elemente, igrači prate njegov put, a vidi se da ekipa ima samopouzdanja i svakako pozitivno je kod njih, što pored i dobre igre, tehnički dotjerane dosta golova zabiju i iz prekida, znaju ugurat (ide se i na silu ako treba, na mišiće, ako ne ide igrački) loptu u gol po potrebi.
I generalno ovo je uzbudljiva borba za titulu i kvalitetna, jer evo nakon 18 kola Leverkusen ima 48 bodova, Bayern ako pobijedi ove dvije utakmice bit će na 47. A u isto vrijeme, nakon istog broja kola u prošloj sezoni Bayern kao prvi je imao 39, mislim Union kao u tom trenutku drugoplasirana ekipa imao 37 bodova.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Sad se tek vidi koju je priliku lani propustio Dortmund. Ono je kiks epskih razmjera
Hvala dragom Bogu sve se vraća ljubiteljima genocida.
Najviše bih volio da leverkusen uzme titulu,pa onda Dortmund.
**** veza totenhem -ljibtelji genocida na svu srecu nece donijeti nista.
Idemo , gazite smrdljive genocidaše
Najviše bih volio da leverkusen uzme titulu,pa onda Dortmund.
**** veza totenhem -ljibtelji genocida na svu srecu nece donijeti nista.
Idemo , gazite smrdljive genocidaše
-
- Kontakt:
Nikada ne treba otpisivati Bayern. Vrlo brzo će derbi prvenstva u Leverkusenu, to će odrediti nastavak sezone
Puna podrška Bjelici.
Trebao mu je onu židovsku njušku razvalit.
Mali rasista ufurani
Trebao mu je onu židovsku njušku razvalit.
Mali rasista ufurani
Bjelica je idiot uzeo loptu i ne da i još ošamario Sanea i kao on žrtva.Nadam da će levat dobiti veliku kaznu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.