Gle kraljice , bila sa Debelim u Banja Luci dole par komentara četalja nije to Bosna i Hercegovina to je Republika Srpska , ona kraljica svima isto odgovara u pasošu Bosna

Kako ih poništava

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma i treba debile lupati , šta fali
Sve je to uredu, ali buraz ko ce ti u Njemackoj, ne sisat nego radit za 2.5 eura po glavi? Bio bi red do Austrije da tako stave. Mislis li da onaj tanka gorivo za 5 eura po satu? Pa ovdje je kutija cigara 10 eura.AshburtonG je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:18Vecina nasih frizera da dodje u Njemacku mogu hladno stavit cijenu minimalno 25€ i bit ce puni u svakom gradu, zbog cinjenice da u Njemackoj jedno 80% frizera i nisu po struci frizeri, nego ih dovedu iz nekih turskih, marokanskih ili arapskih vukojebina da rade za 10h dnevno za 1000€ i sredjene papire. Bukvalno gazda je frizer i na svoju "licencu" tj. titulu majstora otvori frizerski, pokaze im kako se otprilike sisa i laganini uzima kes. Dodju ljudi radit kao frizeri, a ne znaju 2 recenice njemackog sastavit.![]()
Promijenio sam 12-13 adresa u zadnje 3 godine i bukvalno sam se jednom osisao kako treba. Letio u BiH da se osisam, eto toliko su losi.
Odes kod Svaba ili Zabara, a oni svakako ne znaju ni sisat ili ako znaju, onda samo sisaju zene, jer su tamo vece pare. Cudi me da nasih frizera nema toliko.
S druge strane, za bosanski standard je sve preko 20KM previse, pogotovo ako ne ukljucuje bradu. Ako dobijes neke hot towels, masazu lica, brijanje, rjesavanje dlaka u nosu/usima, trimmanje i sisanje, onda bih rekao i 40 nije puno.
Lik je zivi dokaz da u Njemackoj nema nikakvog standarda i da prihvataju apsolutno svakogCentre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:23Jesi ti jednostran jbt. Kako to da ta Njemačka nije bar zehru uticala na tvoje rasudjivanje stvari?
Pocinje tekmaharden je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:26Lik je zivi dokaz da u Njemackoj nema nikakvog standarda i da prihvataju apsolutno svakogCentre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:23Jesi ti jednostran jbt. Kako to da ta Njemačka nije bar zehru uticala na tvoje rasudjivanje stvari?
On ne moze antibot pitanje proci sam ruku dajem
Možda samo onako "lupa", a suštinski nije tako, mada mi je realnije da je baš mlad i da misli da je "pokupio svu pamet".harden je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:26Lik je zivi dokaz da u Njemackoj nema nikakvog standarda i da prihvataju apsolutno svakogCentre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:23Jesi ti jednostran jbt. Kako to da ta Njemačka nije bar zehru uticala na tvoje rasudjivanje stvari?
Ne diraj turkeAshburtonG je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:18Vecina nasih frizera da dodje u Njemacku mogu hladno stavit cijenu minimalno 25€ i bit ce puni u svakom gradu, zbog cinjenice da u Njemackoj jedno 80% frizera i nisu po struci frizeri, nego ih dovedu iz nekih turskih, marokanskih ili arapskih vukojebina da rade za 10h dnevno za 1000€ i sredjene papire. Bukvalno gazda je frizer i na svoju "licencu" tj. titulu majstora otvori frizerski, pokaze im kako se otprilike sisa i laganini uzima kes. Dodju ljudi radit kao frizeri, a ne znaju 2 recenice njemackog sastavit.![]()
Promijenio sam 12-13 adresa u zadnje 3 godine i bukvalno sam se jednom osisao kako treba. Letio u BiH da se osisam, eto toliko su losi.
Odes kod Svaba ili Zabara, a oni svakako ne znaju ni sisat ili ako znaju, onda samo sisaju zene, jer su tamo vece pare. Cudi me da nasih frizera nema toliko.
S druge strane, za bosanski standard je sve preko 20KM previse, pogotovo ako ne ukljucuje bradu. Ako dobijes neke hot towels, masazu lica, brijanje, rjesavanje dlaka u nosu/usima, trimmanje i sisanje, onda bih rekao i 40 nije puno.
Zapad vjecno propada, Rusija, Kina i Istok rastu, ne mogu ljudi da se saberu od zahtjeva za vizu u te zemlje.Centre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:33Možda samo onako "lupa", a suštinski nije tako, mada mi je realnije da je baš mlad i da misli da je "pokupio svu pamet".harden je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:26Lik je zivi dokaz da u Njemackoj nema nikakvog standarda i da prihvataju apsolutno svakogCentre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:23Jesi ti jednostran jbt. Kako to da ta Njemačka nije bar zehru uticala na tvoje rasudjivanje stvari?
A za ovo drugo, još prije 100 godina je veliki Nijemac Oswald Spengler pisao "Propast Zapada", te bi savjetov'o drugu @leoreyu da pročita pa kad sjedne na kafi sa nekim Nijemcem, da nam malo kroz konverzaciju osvjetla obraz.![]()
Kolko para tolko muzikealemsa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:31Jest da je 60km preskupo za BiH ali 20-25km je mjera za berber usluge. Eto ti @soka $15-20 plati u clipsu, a nece naci barbershop ispod $50 (sisanje i brada) nigdje u Usa, znaci duplo +. To ti je takobavariapivo je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:27al hajd da je par maraka skuplji nego drugi, ok, al ovo je vec preseravanje
Ma znam buraz, nego hocu reci da su berberi i u Usa duplo+ skuplji od obicnih frizera, tako da mi nije cudno da su i u BiH skuplji. Jest da je to 60km stvarno nabijena cijena, ali 20-25km (sisanje i brada) je sasvim realno kod berbera, ako je "obicno" sisanje 7-10kmsoko je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:44Kolko para tolko muzikealemsa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:31Jest da je 60km preskupo za BiH ali 20-25km je mjera za berber usluge. Eto ti @soka $15-20 plati u clipsu, a nece naci barbershop ispod $50 (sisanje i brada) nigdje u Usa, znaci duplo +. To ti je takobavariapivo je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:27al hajd da je par maraka skuplji nego drugi, ok, al ovo je vec preseravanje
Ja odem kod ovi, napravim termin online. Pita me sta hoces, malo samo ocisti. 5-10 minuta gotovo.
Ne znam sto ljudima smeta ako ovi placaju vise. Uvjek mozes naci nekog starog bricu sto te za male pare osisa, u bilo kojoj drzavi.
Osiromasio kako je otisao u EU... u BiH dok je bio neki bifteci se jeli, sad ono lazno meso iz McD sto ostane kad zavrsi smjenu.
mudar ovaj neki s kojim te miješajunumanumaye22 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:45Ovdje je zapravo svaki novi forumas- stari. Ne znam koji im je to fazon, ali eto.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.