Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
VIP šišanje ili ti ga u prevodu šišam te 15 minuta ostatak vremena te davim šupljom. I još te ogulim. Pa ako ima budala svaka čast onda, neka i guli.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ima kod nas u Krajini 3 ili 4 SDA funkcionera furaju se Ramu, znaci svake 2 sedmice Farbaju bradu u crno.sljivo je napisao/la: ↑15 jan 2024, 17:50Svak ima pravo radit sta hoce od sebe ali licno ne razumijem potrebu da sebe nesto radikalno mjenjas a da za to nemas neke zdravstvene ili bas estetske potrebe, ono da nemas pola nosa ili da su ti usi ko u slona. Niti razumijem ko daje tolike pare za frizure, brade da bi nacrto dvije linije ili poravno 20 dlaka. Sve vise ljudi vidim koji se i farbaju, ili gule do koze ne bi li se vidjele dvije sijede dlake. Pitam se zar su ljudi toliko bez integriteta ili karizme da moraju nekim vanjskim doradama da sebi podizu samopouzdanje i grade neki identitet, samopouzdanje. Ne znam mozda me je vrijeme pojelo, ili vise ne razumijem, ali citajuci, gledajuci i istrazujuci, svi veliki ljudi kroz historiju nisu svoju pojavu gradili na vanjstini vec na unutrasnjoj vrijednosti, karizmi, doprinosu drugima... i ako vec mjenjas budi originalan, da ta promjena dodje iznutra, iz karaktera a ne da kopiras i da zelis da budes neko ko nikad neces biti.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ma ne znam ni ja vala sta se tu podrazumijeva, kod ovog isto pise 1h kao da mu treba, bukvalno 15 do 20 minuta I stvar gotova, ali imas budala hoce svaku dlaku da mu naštima pa potraje to I po 45 minuta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sve ok, ali nije da imaju neko pokriće za to zvanje osim što se estetski sredio da izgleda ko “umjetnik” sa ovom bozo vreco bradicom i sesirom. Po čemu je to on iznad “običnog frizera”, po kojoj metrici, jasno je da se ovo ne isplati kad se gleda na taj racionalni način. Jedino ako je zavrsio kakav magistarski za frizeraj pa se zove masterom, onda OK.alemsa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:28Pa ides u salon obicni za obicno sisanje. Ovo su ipak specijalistiBosniaBoston je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:14Jbt lik u cjenovniku nema “obicno sisanje”E moj master barber
Naravno, dok je ovaca neće falit vune, i ja bi se okrenuo njegovoj klijenteli da sam frizer i gulio budale
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 15 jan 2024, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Taj iz Banjaluke kako prica teze je biti frizer nego astrofizičar, preseravanje tesko ali tako lovi musterije, nije ni on budala. Dok god ima ljudi koji ce platiti tolike pare ja mu skidam kapu.Pogba je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:03ali najjače kakvu su priču složili, to idu na edukacije, seminare, tiktok, IG, sisanje postala nuklearna fizika, kod alens barber shop cijena sa 15 km skočila na 30 KM za 2 god, kaze poskupilo sve pa i mi. A racun nikad niko u životu nije dobio.
A taj gore ublehas drzi kurseve, napravi klip od 'kako drzati cesalj'.
![]()
- Centre forward
- Kontakt:
Jedan je Toskić, Fadil. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Sto si hater, ljudi naplacuju svoje znanje, i ruke, berber je berber vazda bio.BosniaBoston je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:42Sve ok, ali nije da imaju neko pokriće za to zvanje osim što se estetski sredio da izgleda ko “umjetnik” sa ovom bozo vreco bradicom i sesirom. Po čemu je to on iznad “običnog frizera”, po kojoj metrici, jasno je da se ovo ne isplati kad se gleda na taj racionalni način. Jedino ako je zavrsio kakav magistarski za frizeraj pa se zove masterom, onda OK.alemsa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:28Pa ides u salon obicni za obicno sisanje. Ovo su ipak specijalistiBosniaBoston je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:14Jbt lik u cjenovniku nema “obicno sisanje”E moj master barber
Naravno, dok je ovaca neće falit vune, i ja bi se okrenuo njegovoj klijenteli da sam frizer i gulio budale
Dobrog majstora moras platiti, mehanicara i ostalo ha ya
Ne svidja ti se cijena, sisaj se za 5km i eto. Imas opcija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Delija magistar sisanja 

- bavariapivo
- Kontakt:
najjaci su ipak ovi, sto brane te magistre 
ali dok je metrogejica i slicne klijentele i dok je ovog khurcenja po ig tik tok pichke materine, bice i ovaca, koji placaju 3-4 puta vise, nego normalna raja...
bitan je story kod kojeg mag-a se shishash hahha

ali dok je metrogejica i slicne klijentele i dok je ovog khurcenja po ig tik tok pichke materine, bice i ovaca, koji placaju 3-4 puta vise, nego normalna raja...
Sta ih imam braniti, berbera ces svugdje skuplje platiti. Tako da ne vidim razlog da bi Bosna bila iznimka u tome.bavariapivo je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:24najjaci su ipak ovi, sto brane te magistre
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 15 jan 2024, 21:29, ukupno mijenjano 2 puta.
- bavariapivo
- Kontakt:
al hajd da je par maraka skuplji nego drugi, ok, al ovo je vec preseravanje
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa imao si i opciju da piješ Prime piće za 16KM, ako si debil lol
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Ne radi se o tome da ideš tamo gdje je 5km nego o tome da će sada svi dići svoje cijene za 100% a i dalje će biti jeftiniji od ovakvih
- bavariapivo
- Kontakt:
eo ga sad u njemackoj po 2 €VivaLaStella je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:27Pa imao si i opciju da piješ Prime piće za 16KM, ako si debil lol

Jest da je 60km preskupo za BiH ali 20-25km je mjera za berber usluge. Eto ti @soka $15-20 plati u clipsu, a nece naci barbershop ispod $50 (sisanje i brada) nigdje u Usa, znaci duplo +. To ti je takobavariapivo je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:27al hajd da je par maraka skuplji nego drugi, ok, al ovo je vec preseravanje
- VivaLaStella
- Kontakt:
4,95KM u Bingubavariapivo je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:31eo ga sad u njemackoj po 2 €VivaLaStella je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:27Pa imao si i opciju da piješ Prime piće za 16KM, ako si debil lol![]()

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Otvorio je i Raf Camora svoj salon u Salzburgu. 38 eura sisanje, bez brade.
Nek lupa ko kakve cijene hoće. Ali da održavaš fade i bradu kako treba, realno moraš ići svake sedmice.

Nek lupa ko kakve cijene hoće. Ali da održavaš fade i bradu kako treba, realno moraš ići svake sedmice.
Što kaže Sremac, previše je ovo kulturno za mene

I found freedom. Losing all hope was freedom.